Igen buszos, Skala Potamia, maria apartman,ezt hirdeti,infóm semmi, most nézem hogy mit is lehetne,ismeretem a szigetrõl nulla,csak amit itt olvastam róla. Nézem a feltett képeket.
Köszönöm ,most nekilátok és keresem a megfelelõ helyet ,igen kocsival jobb lenne,de akkor nem pihennék,igy meg tudok pár napot lustulni,aztán autót bérelni is ,talán sikerül valami jót kifognom,majd meglátom
Megnéztem a képeket, az apartman jó is lenne, de mennyire van messze a központtól és a tengertõl,lehet e ott autót bérelni, én az Apollonnál néztem az utat,szept 12-indulással,de csak nézem,keresek valami jó helyet,te melyik apartmant választanád?
Szia Timba!
Mi is a Maria-ba megyünk, augusztus 22-én indulunk az Apollonnal.
Amúgy nekem azt írták, hogy max. 10 percre van a parttól az apartman.
Azt ki lehet bírni.
A képek alapján meg elég jónak tûnik, úgyhogy ne aggódj!
Szívesen beszámolok a tapasztalatokról, ha hazajöttünk.
Minden jót!
Mi két éve szó szerint "erõs felindulásból" mentünk le Thasszoszra minden fajta elõzetes foglalás nélkül. 25 €/nap-ért Astrisban közvetlen vízparti appartmant kaptunk, sztem ez jó ár.
Skala Potamia felkapottabb (és jobb is); ott egy központi, vízparti most szeptemberre 3O Euro két fõre (most foglaltam telefonon), de alig van hely! Persze van drágább is...
Izlések és pofonok...
Mi napközben, este mindig csavargunk, viszont azt szeretjük, ha a szálláshelyünk kifejezetten csendes, nyugis, az sem baj ha kissé elhagyatott.
Én továbbra is Limenas mellett voksolok annak is vannak csendesebb hátsó utcái és mégis mindenhez közel vagy, amire szükséged lehet, a strand is nagyon szép - szerintem. Potamia is gyönyörû, de nekem kicsit túl kicsi lenne autó nélkül.
Ezért járunk kocsival
Astri pedig végképpen kis hely; egy sor ház, egy sor tükör (hogy ne legyen akkora a lik), de pontosan ezért választottuk. Mániákusan menekülünk a "nagy" helyektõl, ahol "élet van", ahová utazási irodák viszik a lédig csoportokat. Napközben szívesen beszélgetünk máskkal, csavargunk, stb de az este a miénk, akkor nem nagyon vagyunk kiváncsiak a "hevesen nyaraló" embertársainkra.
Ezért választottuk ezt a helyet, az egyik kép a teraszról készült, a másik közvetlenül a vízpartról.
Szia Timba! Én is épp ezt a thassosi oldalt találtam neked: http://thassos.freeweb.hu/, de már balazsh is ajánlotta itt. Szerintem rengeteg infót találsz rajta, és sok minden mást is!
Sajnálom ugyan, hogy nem futunk össze úgy néz ki, de remélem sikerül találnod megfelelõ utat és még egyszer fogod látni Görögországot az idén!!
Szia Kakadu!
Jól néz ki. Mi is ilyenek vagyunk, írtam is már sokszor, úgy hogy tökéletesen meg is értelek. Mi viszont összességében keresünk nyugis helyet, tehát nem feltétlenül az szállás formájéban, hanem a hely, a sziget képében. Ezért ment el Lesvotól is a kedvem, mert oda úgy látszik már túl sokan mennek. Én nem szeretem ha nagyon messze van a falu, ezért próbálunk mindig olyan apartmant keresni, ami a falu legszélén van valami pompás zöld kertben, így megadatik a nyugalmunk is és mégsem kell messzire menni sehova sem. Mi sosem fogunk saját autóval menni nyaralni. A párom nem szeret 3-4 óránál többet benne ülni, és repülõgépmegszállott, úgy örül a repülésnek, mint kisgyerek az ajándéknak. Ezért valahol korlátozva vagyunk a lehetõségekben és így sokszor minden többe is kerül, mint amúgy. Na, de nagyon elkanyarodtam Thassostól, be is fejezem.
Bocs az offért.