Egyéb utazásaink
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Világjáró
Hozzászóló Üzenet
# 931
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63612 Üzenet linkje2008-05-28 23:57:10 

icon_smile.gif Na így már mindjárt más .....
Köszönöm szépen icon_redface.gif

# 932
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63613 Üzenet linkje2008-05-28 23:57:59 

Remélem jól érezted,vagyis éreztétek magatokat?????!!!!!!!!!!!!!!
# 933
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63618 Üzenet linkje2008-05-29 00:38:12 

Sziasztok!

Remélem, nem bánjátok, ha én is feltöltök néhány képet Ausztriáról. A sokak által ismert nevezetességek és épületek most kimaradnak (1-2 kivételével), de néhány - számomra igen kedves, vagy éppen érdekes - fotót szívesen megosztok veletek. icon_smile.gif

# 934
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kakadu
Törzstag
Törzstag
1130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63624 Üzenet linkje2008-05-29 05:11:58  Válasz a #63596. hsz-ra Előzmény #63596

Wazze icon_lol.gif
Jó lehetett és a képek is azok! De én csülköt ettem volna; jégesõ esetén az jobb, pláne ha van a ser mellé egy kis Becherovka icon_wink.gif

# 935
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63637 Üzenet linkje2008-05-29 08:57:31  Re:

Kakadu írta:
...én csülköt ettem volna; jégesõ esetén az jobb, pláne ha van a ser mellé egy kis Becherovka icon_wink.gif

Jaj, Kakadu, de figyelmetlen vagy! icon_cry.gif Elmagyaráztam már, hogy a csülök az egy másik történet, azt Krumlovban kell megkóstolni! icon_wink.gif icon_razz.gif A Becherovka érdekes módon már nem a kedvencünk; elmúlt! De azért majdnem elcsábultunk, mert hát ha választani kell a gyógyvíz meg a Becherovka közöttt, bizony gondolkodóba esünk. icon_wink.gif icon_razz.gif

# 936
Kakadu
Törzstag
Törzstag
1130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63639 Üzenet linkje2008-05-29 09:11:13  Válasz a #63637. hsz-ra Előzmény #63637

Bûnösen elõitéletes vagyok a kacsával-libával szemben; nem hogy megenni, de még elkészíteni sem icon_twisted.gif
Pár éve viszont Karlovy Varyban rászántam egy hétvégét a különbözõ fajtáju Becherovkák elmélyült tanulmányozására és összehasonlító elemzésére... A következményeket talán nem részletezném itt és most icon_wink.gif
Ha pedig már az alkoholista mûveltségnél tartunk; pár éve a Peloponeszoszon kóstoltam (észak Görögországban vagy Lefkádán nem is láttam) - és utána lelkes hívévé váltam - egy finom vörös sörnek, ajánlom becses figyelmedbe ha Toloba mentek.
http://drinkcraftbeer.com/

# 937
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63648 Üzenet linkje2008-05-29 10:05:17 

Kakadu!

Ez lórugás! icon_eek.gif icon_evil.gif És ki hozza haza az autót!? icon_cry.gif icon_redface.gif (Bocs', de ez már itt off!)

# 938
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63664 Üzenet linkje2008-05-29 12:03:11 

geot!

A legalsó képed Kõszeg magasságában készült Burgenlandban egy kilátóból, s ami lent látszik, az Lockenhaus (Léka), ugye!? icon_wink.gif icon_razz.gif (Ugyanilyen képem van, csak késõbbrõl, ott már zöld minden. Elég volt felmászni! icon_redface.gif icon_lol.gif )

# 939
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63669 Üzenet linkje2008-05-29 12:54:28 

Szépek a képek h.apci és geot!!!! H.apci, a Königseenél is voltatok? Mi is voltunk pár éve St. Bartolomä-nál. Június közepén lesz 3 szabadnapunk, szeretnénk a Königsee környékén hegyet mászni. POnt tegnap nyomoztama neten mászós helyek után. Ti ott hol szálltatok meg? Igaz, mi kempinget tervezünk, de mint alternatíva érdekel.
Kürtöltek a hajón? Volt jó visszhang?

# 940
Kakadu
Törzstag
Törzstag
1130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63684 Üzenet linkje2008-05-29 13:32:53 

h.apci írta:
És ki hozza haza az autót!? icon_cry.gif icon_redface.gif

Helyben volt a szállás icon_lol.gif
Más: tud valaki valami bõvebbet az osztrákok június 7-tõl bevezetendõ fokozott határellenõrzésérõl?
Mit néznek a drága sógorok?
És mennyire?
14-én hajnalban megyünk Velencébe (komp) és jó lenne tudni mire számítsak icon_wink.gif

# 941
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63691 Üzenet linkje2008-05-29 14:19:30 

Szia Andi!

Most Salzkammergut volt (újra) a cél, így a Mondsee partján laktunk egy egyszerûen nagyszerû Gasthofban félpanzióval. Hát a kaja – a mennyiség miatt – emberpróbáló volt, amúgy változatos és finom (borjú, szarvas, fogas, stb.)! icon_eek.gif icon_redface.gif Innen kirándultunk a Königseehez. Persze, körbehajóztuk, volt trombita meg visszhang is. icon_razz.gif A fõutcát szétkapták, teljesen új út készül, amúgy hétköznap szinte „telt ház” volt; a hajók pörögtek, mint a mérgezett egér. icon_rolleyes.gif A Watzmann még kicsit havasan csodálatos volt. Hát itt lehet mászni, csak bírjátok szusszal! icon_wink.gif icon_razz.gif

Imádom az ilyen helyeket:

# 942
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63695 Üzenet linkje2008-05-29 14:32:26 

Kakadu írta:
Más: tud valaki valami bõvebbet az osztrákok június 7-tõl bevezetendõ fokozott határellenõrzésérõl?
Mit néznek a drága sógorok?
És mennyire?
14-én hajnalban megyünk Velencébe (komp) és jó lenne tudni mire számítsak icon_wink.gif

Nem tudom, mire gondolsz; ez a hír nekem kimaradt. icon_confused.gif icon_eek.gif Én az elmult két hónapban össze-vissza járkáltam az uniós kis- és nagyhatárátkelõkön, s a régi vám- stb. épületek úgy állnak ott elhagyatottan, üresen, mintha a világháború utánról maradt volna ott (Magyaro.- Szlovénia-Olaszo.-Ausztria, stb.). icon_rolleyes.gif Ha szeretnél ott valakivel beszélni, hát nem lenne egyszerû találni valakit, bár a táblák szerint helyenként létezik vámhivatal. icon_wink.gif icon_razz.gif

# 943
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63696 Üzenet linkje2008-05-29 14:35:05 

Köszi a szép képkete és az ötletet. A Watzmann-mászás két napos, éppen tegnap izgultam be rá, de semmiképp sem akarnék egy "Hüttében" aludni, egy teremben sok másik büdös, izzadt, horkoló emberrel icon_smile.gif Amúgy a Watzmannál történik a legtöbb halálos baleset mászás közben. Mondsee kilõve, tól messze van, abban az értelemben, hogy 3 napunk van (oda-vissza úttal együtt és) mindhárom napon szeretnénk túrázni és nem utazással és szálláskereséssel az idõt tölteni. Lehet, hogy megyünk a megszokott Garmischunkba, akad még arra is pár hegyi út, amin nem másztunk fel icon_smile.gif

Júniusban még alapvetõ problémát jelent az 1500 méter felett fekvõ hó, nagyon veszélyes a havon menni, mert olvad és lehetnek alatta lyukak, amibe bezuhanhat az ember.

# 944
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63698 Üzenet linkje2008-05-29 14:39:17 

Én csak annyit hallottam, hogy a határõrök razziáznak, de nem a határátkelõkön, hanem egy-egy parkolót jelölnek ki, oda beterelik a népet. Fõleg csempészekre hajtanak.
# 945
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63728 Üzenet linkje2008-05-29 16:46:36  Válasz a #63691. hsz-ra Előzmény #63691

Szia H.apci!
Miután az elsõt beírtam, a Santorini topikban, üdvözlésedre, persze elkezdtem nézni, hol publikáltál már, mióta megjöttél és persze megtaláltalak itt. Akkor piszkosul rohannom kellett mindenféle ügyeket intézni, ezért csak most reagálok beírásaidra és a gyönyörû képekre.
Nincs abban semmi túlspilázás, hogy örülök, hogy épségben megérkeztetek.(utalva ottani beírásodra) Toloban is frászt kaptam, mikor elmentetek Monemvassiába és két napig nem láttam az autótokat, mert én tudom, milyenek azok a hegyek ott a Peloponesoson.
Képeid láttán át kell értékelnem a széprõl alkotott véleményemet. Azt hittem, minden ami szép az Görögországban van. Bizony nem így van ez.
Csodálatos helyeken jártatok és baromi jól fotózol. Rájöttem, el kell oda is menni, és még igen sok helyre ezen a földön. Az élet kevés hozzá. Ráadásul ez itt van a szánkban, csak ki kell nyujtani a kezünket. Gratulálunk a képeidhez.
Üdv: Josza

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Világjáró
<   1 2 3 ... 62 63 64 ... 94 95 96   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu