Szia Zsike!Ha egy oldalt "visszalapozol" Reniék 33 órát utaztak busszal.Mi is busszal megyünk, én abban reménykedek hogy jó csapat lesz a buszon, és így gyorsabban megy majd az idõ.
Szia Reni.Mikor elkezdek egy kicsit "nyomozni" Sidari után és olvasok egy két negatív élményt, vagy elkeseredek mert senki nem tud semmit az apartmanunkról /még az utazási iroda dolgozói sem:(/ akkor valaki most éppen Te mindig ír valami "felvillanyozót" ami meghozza a kedvem, és alig várom az indulást.Egyszer volt már részünk delfines hajókíséretben, Skyathos felé, ami nagyon tetszett.Remélem így lesz majd beszámolok ha hazaértem:)
Üdv:Debi
Örülök hogy sikerül felvidítani!
Nyugi!!!!!!! Nem lesz semmi gond, mi tavaly nagyon rossz apartmanban voltunk, de mégis visszamennék újra akár oda is, mert a többi élmény feledteti a rosszakat!
Mi idén lehet nem megyünk nyaralni, a lakásvásárlás valószínû ki fog meríteni anyagaliag, talán egy utószezon ha belefér... pedig nagyon mehetnékem van már most, nem bírok magammal, úgyhogy a fórumba folytom a bánatom...
Kedves Reni!
Tudom mit érzel pár éve átéltük mi is...de megvannak a lakberendezés jó "oldalai is". A legközelebbi út után kerültek a görög képek a falra, egy kagylócsillár a plafonra és a görög motívumokkal díszített beépített konyha:)
Remélem találkozunk, és megismerjük azokat a levelezõpartnereket, akiktõl sok minden kellemeset és hasznosat tudhatunk az útról. Mi a fiammal már alig várjuk, már csak ezt tart minket életben
Üdv !
Egyetértek az elõttem szólóval:)
Én tegnap magam elé vettem egy papírt, tollat; végigolvastam az összes korfu hozzászólást és jegyzeteltem!Mit-hol-mennyiért....stb
Én is vágom már a centit rendesen:)
Nah végre! Ma lefoglaltuk, befizettük... Mostmár bizti megyünk Sidariba július 26-augusztus 02-ig, a Grand Tourssal. Szállásunk végül a Katerina apartman különháza, ez egy kétlégterû, 6 ágyas apartman. Ha valaki volt már itt, és némi információval, esetleg képekkel tudna segíteni az bizony nagyon jó lenne!
Sziasztok, én ma találtam rá erre a fórumra, és nagyon örülök. Mi is negyedik éve járjuk a szigeteket Rodoszon kétszer is voltunk, az idén Korfura megyünk Messonghyba.Nagyon kiváncsi vagyok rá, Kréta ugyanis nem jött be. Igaz a szállással volt gond, Gouves-ben voltunk, és bár nem vagyunk nagyon fiatalok azért ez nekünk is nagyon csöndes hely volt. Remélem idén nem járunk igy. Ha valaki tud valamit az Aquarius appartmanról és Messonghyról valait, köszönettel venném. )
Ha van kedved elolvasni a www.utikalauz.hu-n a ámolómat Korfu 2005. július címmel, abban írtam az aquariusról is, mi voltunk ott 3 napot.
Jó apartmanház, jó helyen, kedves tulajokkal.
Olvasgattam a fórumot és látom páran aggódnak Sidari miatt.
Szerintem nagyon jó ár/érték arányt képvisel a szigeten.
A közelében is található pár érdemes hely.
Északon van,tehát a reptéri forgalom és a fõváros szennyvíze is elkerüli.
Nem úgy mint a keleti oldalon található és a magyar utazási irodák által elsõsorban favorizált kavicsos Benitses,Moraitika,Messonghi stb...
Tény,hogy rengeteg a külföldi (angol turista). Angol reggeli mindenhol kapható...
bocsi, hogy közbekotyogok', de nyaraltunk már Sidariban és Benitsesben is, és meglepõdtem a hozzászólásodon.
Abban igazad van, hogy Sidarival semmi gond, sõt, szuper hely, én sem értem, miért aggódnak annyian. (Jó, persze sejtem. Akár lehetne is alapja, de ez a szállástól, a szállás fekvésétõl is függ.)
Benitsesben én nem éreztem semmit a fõváros szennyvizébõl, nekünk tisztának tûnt a víz (leszámítva a tengeri növényeket, de az meg nem kosz).
A repülõk pedig tényleg arrafelé jönnek-mennek, de egyáltalán nem voltak zavarók, hangosak (számunkra), sõt, nekünk még tetszett is, hogy láttuk õket a teraszon ülve.
Kedves olvasóink, itt egy magánvéleményt olvashattak.