Sziasztok!
Én már 13x voltam Stavrosban, tudom, hogy sok embernek ez nagyon furcsa, de nekem tényleg a szívemcsücske lett ez a kis falu. Persze próbálok megismerni más görög településeket, más országokat is.
Jártam már jó pár más országban, Görögországon belül is volt már több úticél. De a szívem mindig visszahúz Stavrosba.
Juhi! Ebben egyetértünk, itthon semmi esetre sem maradnék, akkor inkább újra Stavros:-)!
Stavros nekem is kedves, talán mert itt voltam elõször Görögországban. Nekem nem szokásom többször visszamenni ugyan oda, hiszen rengeteg csodás hely és látnivaló van ebben a szép országban, de Stavrosban kétszer nyaraltam, sõt Vrasnáról is átmentünk egy napra, hogy meglátogassuk kedvenc helyeinket.
Sziasztok!
Én is most voltam elõször Stavrosban nyaralni, engem is nagyon megfogott, a jövõben biztos,hogy vissza fogok menni még..... Már én is tervezem a jövõ nyaralást, repcsivel görögbe az tuti, hogy hová azt viszont még ráérek eldönteni.
Zsofka!
Remélem jobban vagy és élvezed ezerrel Stavros hangulatát. Ha jól számolom, ma már a Crossban bulizol, igyál helyettem is sokat-sokat! Van mesélnivalóm nekem is, majd ha haza jöttél!
Még mindíg jó az idõ kint?
sziasztok, ujra itt vagyok.
Tina meg nincs foto, a cross meg csak 1x volt nyitva, szombaton es akkor csajok voltak a pultban... de ma nyit ujra, majd kinyitom a szemem
Koszi mindenkinek mindent, mar jobban vagyok, tegnap meg elotte volt a legrosszabb, pont mikor kirandultunk, de most mar ok, csak beszelni alig tudok.
Ma nincs jo ido, kb 22 fok es egesz ejjel esett, meg most is esik. a tobbiek csavarognak, thesszaloniki+ilyenek, en meg itt setalgatok az esoben. meglatogatom a meg nem latott ismerosoket
remelem holnap mar jo ido lesz ujra.
Örülök,hogy már jobban vagy.
Még jó,hogy kint sok az ismerõsöd és a rosszabb idõt is ki tudod használni.
Kívánom,hogy minél elõbb süssön ki a nap,és legyen jó idõ.
További jó nyaralást.