Most érkeztem, a levegõ forró ,a tenger meleg a kaja nagyon jó, nem csak Degu,de sok lány szerelmes,mi lesz még itt a nyáron?? De én ezen nem is csodálkozom,minden nagyon jó volt,ennyi kedves ember között.Pihenek, és folytatása következik!!
Szia Debi81!!!
Üdv!! Nem semmi volt a mi utunk sem, a buszon hazafelé még hely sem volt az utasoknak.De ott mindenki Makrigialoson szerelmes volt valakibe, én mondom ,szép az élet,és ugye mi is szépek.... vagyunk!!
Debi81
Nem az irodával volt a gond igazán, hanem velem, 16-év alatt sok mindent láttam, ez még itt nekem nem igazán volt Görögország,majd ha pihentem, biztos más lesz,meg is irom, most csak olvasok,és emlékezem,de tervezem az õszi nyaralásomat.
Sziasztok! Megjöttem én is, igaz még csak Hévízrõl. Nagyon jó volt, rengeteget kirándultunk, az idõ is szép volt szerencsére, csak egy nap esett az esõ.
Örülök, hogy mindenki jól érezte magát Makrigialoson, már én is nagyon várom, hogy újra csomagolhassak. /Pedig nagyon utálok!)
Degu! Ez nagyon durva, hogy mész vissza, és ráadásul mennyi idõre?! Nagyon irigyellek! Majd jelentkezz onnan is, hisz van internet kávézó. Melyik tavernába mész dolgozni? Ha ott leszünk meglátogatunk!
Timba, úgy látom 18-án írtál utoljára! Mi történt? Érdekelne, hogy milyen volt az út, és mi az, ami tetszett, vagy nem tetszett! Ha ráérsz majd írj bõvebben is!
Ugy fest a Costas tavernába,de kint van baátnõm és õ segit még keresgélni.De amugy is vissza mennék kicsit,mert a szivem ott hagytam,de ezt már irtam,és õ is vissza vár.
Degu!
De jó Neked....Te figyelj csak!!!Ha pakolod a bõröndöt, és marad még benne hely szólj ám!!!!Szerintem Busaianiko, és én is szívesen csatlakoznánk "potyautasként"
Igaz Anikó?
Igen Degu, olvastam, hogy a szivedet teljesen rabul ejtették ott kint, és nemcsak a görög táj szépsége, hanem egy férfi is! Remélem minden jól sikerül, amíg kint leszel, és talán találkozunk is. Mi szeptember 2-tõl leszünk Stavrosban, utána 9-tõl Makrigialoson egy hétig! Majd megpróbálunk megkeresni,hátha épp dolgozol, amikor a taverna felé járunk!
Makrigialos kellemes és pihentetõ volt nekünk,nagyokat ettünk ittunk, és kikapcsolódtunk.Az ott élõ görög emberek belopták magukat a szivünkbe,rendkivül vendégszeretõ,és kedvesek. .Az idõ nagyon jó volt,a tenger hõmérséklete is,csak a kék zászlóval voltak nagy gondok .Készitek egy beszámolót,de rengeteg a munkám ,kevés az idõm ,sokat kell gyorsan dolgoznom,hogy õsszel ujra elinduljak...Santorinire ,mert a mostani egy nagyon nyugis nyaralás volt
Timba örülök, hogy jelentkeztél, és nagyon várom a beszámolót, még jobban a fotókat! Remélem azért lesz idõd erre is, bár megértem, hogy a görög út érdekében belehúzol!
Nagyon jó volt ,és nagyon nyugis,de azt hiszem tudod mirõl beszélek ha Parga ,vagy Lefkada,jut az eszedbe .Az emberek kedvesek,mi a cristos-ban ettünk,az árak jók,a pincért Jorgosnak hivták,és aki oda betért, mindenki meghivott egy italra ,hát...érdekes volt az út a Diasig,ott pedig Vangelis várt bennünket ,még a görög tánc is ment hajnalban ,na meg ugye a meccs
Köszi a jó kivánságot remélem minden jól sikerül kint.
Valószinû még szeptember 9.-én kint leszek,igy van rá esély hogy találkozunk.
Jó kép, Jorgosz nagyon kedves.