#2004522013-03-27 16:26:03 Válasz a #198198. hsz-ra
Szia MaciG!
Mi is júni 24.-júli 4. között leszünk Pargán. Ti autóval vagy busszal mentek? Mi az Aeolussal.
Minket lehet, hogy érdekelne a "betársulás"-Lefkadára.
Nézegetem a kommenteket és úgy látom mindenki előbb megy, mint mi... olyan soká lesz még augusztus és ez a márciusi tél csak fokozza az elkeseredésem. Én még nem jártam Pargán, most lesz az első alkalom, de bizony mi is nézegettük Lefkadát is. Végül az döntött Parga mellett, hogy sikerült egy helyet megcsípnünk véletlenül...
#2004772013-03-28 10:33:29 Válasz a #200471. hsz-ra
Szia MaciG!
Jó nektek, hogy még elcsíptétek ezt a szállást, mi sajnos már lemaradtunk róla.
Kiváncsi leszek, hogy velünk együtt magyarok mennyien lesznek a buszon?
#2004832013-03-28 14:13:46 Válasz a #200471. hsz-ra
Szia MaciG!
Igen, ebben igazad van, hogy addigra sok infót szerezhetek, de lassan vége is lesz a nyárnak. Eddig, mint írtam is, mindig júliusban mentem nyaralni, kíváncsi leszek most milyen lesz. Aztán lehet hogy visszatérek a júliusi nyaralásra. Ráadásul eléggé el is szomorodtam, mert kaptam egy lehetőséget, hogy ingyen, szállással, úttal, kajával mindennel kimenjek 2 hétre Göröghonba egy ismerősömékhez, segíteni nekik előkészülni a nyárra... Sajnos dolgoznom kell és nem tudok elmenni... Na az ilyen lehetőségek adódnak csak egyszer...
Na majd augusztusban Pargán magamba szívom újabb egy évre a görög levegőt
#2006702013-04-02 20:54:06 Válasz a #200648. hsz-ra
Van, mi jégkockákat gyártottunk benne, de ne számíts nagy hűtőkre, az egész heti lefagyasztott koszt nem fog elférni. Olyan 80 literesre saccolom a hűtőket, tehát a fagyasztórész egy kis kocka csupán.
Sziasztok!
Tud valaki segíteni, hogy a Bakas apartmanban a hűtőnek van-e fagyasztó része és mekkora?
Kösz
Szia!
A konyhapult alá van építve a hűtő, úgyhogy valóban nem túl nagy, de én úgy emlékszem, hogy nem csak egy kocka volt a mélyhűtő (legalább is a 7-esben és a 6-osban), hanem olyan lehajtható ajtós polc van a hűtő felső részében. (Bár az egyikben mintha hiányzott volna ez a kis ajtó.) Én is vittem néhány margarinos doboznyi fagyasztott kaját, de túl sok minden valóban nem fér bele.
A Rinában is volt hűtő, amelynek volt mélyhűtő része is. Jól is hűtött mert csonttá fagyott benne a víz egy éjszaka alatt, amely másnap a forróságban igencsak jó jött.