Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 976
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50778 Üzenet linkje2008-01-10 12:21:27  Válasz a #50759. hsz-ra

Szia Riella!

Nagyon szívesen, remélem sikerrel jársz.

# 977
Kerkyra
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
49 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50789 Üzenet linkje2008-01-10 18:46:00 

Sziasztok!
Ha van valakinek saját tapasztalaton alapuló információja a Sarti Beach Aparthotelrõl (4 ágyas apartman érdekelne leginkább), szívesen venném. icon_smile.gif Annyit tudok róla, hogy a a Beach rész széle felé található, a parton. Csendes, tiszta, jól felszerelt szálláshely lenne ideális, tekintettel a gyerekekre. icon_smile.gif

# 978
édes
1000. Fórum tag
1000. Fórum tag
273 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50792 Üzenet linkje2008-01-10 19:08:51 

Szia !
Én eddig csak német fiatalokat láttam benne,és azt hallottam,hogy 2007ben is nagyrészt az övék volt.Én nagy ívben elkerülném õket.Ha igazán csendes helyet szeretnél ajánlanám a Phyllis hotelt.Udvarral,medencével rendelkezik.

# 979
édes
1000. Fórum tag
1000. Fórum tag
273 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50793 Üzenet linkje2008-01-10 19:11:02 

www.sartihotels.com itt tudod megnézni.Már megvannak az idei árak is.
# 980
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50795 Üzenet linkje2008-01-10 19:14:09 

Látom,szép lassan mindenki az idõjárás ellenére a nyárra gondol. icon_wink.gif
Sarti,Nei Pori és sorolhatnám.Mindenkinek jó készülõdést,tervezgetést kívánok.Kedves Valcsi és Jox! Köszönöm az infókat .Ezek mindenképpen jól jönnek.Akik még tervezgetnek ajánlanám ezt az oldalt.
http://www.halkidiki.com/english/accommodation_e.h

# 981
Gótika
Aktív fórumos
Aktív fórumos
81 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50800 Üzenet linkje2008-01-10 20:35:04 

Szia Niki!

Én már voltam a KOSMAS-ba 5 éve, de többet nem szívesen választanám.
Mi hárman voltunk benne, de rettentõen keskeny volt a szoba, két ember nem fért el egymás mellett. A fürdõszoba is iszonyatosan kicsike volt, a WC-re csak a mosdókagyló és a falközé préselõdve lehetett beülni. Valóban zajos a pékség miatt, merti annak a szellõzõ és egyéb berendezése kint van a belsõ udvarban, és nagyon behallatszik. Egyébként jó helyen van, a miénk az elsõ emeleti legelsõ apartman volt így nekünk jutott az L alakú terasz, így mi ott igen jól elfértünk.
Minden évben visszajárunk SARTI-ba de ebbe az apartmanba nem megyünk többet azt eldöntöttük.

# 982
HJudit
Aktív fórumos
Aktív fórumos
306 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50802 Üzenet linkje2008-01-10 22:17:10 

Hahó Mindenki!
Jó újra ismerõsöket látni itt!

# 983
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50803 Üzenet linkje2008-01-10 22:27:01 

Szia Gótika!

Minden évben Sarti,...hm ez remek! Akkor biztos tudsz valami jó szállást ajánlani és ha esetleg árakat is tudnál azt nagyon megköszönném.
Mi pár éve az Agni haus-ban voltunk,nagyon szép volt és remek helyen van, de az Agni elég drága lett.Most eddig amit találtunk az a Triphon ház,de még van egy- két napunk a keresésre icon_wink.gif
Köszi a segítséget
Katus
Szia Kedves Judit!!!
Merre mentek az idén?
Görögország lesz az úticél?
icon_razz.gif Üdv
Katus

# 984
Lovegreek
Aktív fórumos
Aktív fórumos
53 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50817 Üzenet linkje2008-01-11 09:18:18  Válasz a #50803. hsz-ra Előzmény #50803

Szia Katus! Mi is minden évben Sartira megyünk,2héttel kezdtük,majd 3hét majd 4hét. Az Apollonnal megyünk, a Stelitsa apartmanházba.Ez a tengertõl 2 perc,a központban van a templom mellett,mégis csendes helyen.Mi imádjuk,bár a szoba egy légteres,de klassz. Tegnap fizettem be az utat,igy lejött 15% 4hét 2+1(16 éves korig csak a buszt kell fizetni) 320 000,aminek a 40%-át kell most adni.Ha kisgyermekkel ménnétek jobban ajánlom a Sartbeachet,ott térdig ér a víz,de a központba fél órát kell gyalogolni.Ha van valami kérdésed szívesen válaszolok.
# 985
Kerkyra
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
49 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50824 Üzenet linkje2008-01-11 13:17:22 

Édes!
Köszi az infot, már majdnem végleges volt a voks mellette. Akkor Sarti Beach Aparthotel kilõve... icon_wink.gif

# 986
Gótika
Aktív fórumos
Aktív fórumos
81 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50840 Üzenet linkje2008-01-11 17:19:01 

Szia Katus!

Az Apollónnal szoktunk utazni, így csak az Õ szállásaikat ismerem.
Az Iliás nekünk nagyon bejött, szép, új építésû, és ha nem két személy megy , akkor szép tágasak a szobák. 1 szoba van, ami két személyes, az van a lépcsõ felett ezt látod, ha megnézed a katalógusban, itt nem is a szoba a kicsi, hanem a hozzátartozó terasz rövid, és keskeny, két személy nem igazán fér el. Egyébként nekem nagyon tetszett. Az apartman a fõútra (országút) néz, de közelében van a pékség, és két utca választja el a tengertõl, a Kosmas közelében van.
A Stelitsa, bár nem új építésû de szerintem is jó, és ha a második emeleti szobák valamelyikét kapjátok meg, akkor este lehet gyönyörködni a kivilágított tengerparti sétányban, és jó tágas a terasz is.
A Paris is nagyon szép, de domb tetõn van, így bejátszik egy kis hegymászás is fel-le de nekünk ez nem okozott gondot, hangulata volt.
Sarti Beach csak fürdeni szoktunk kijárni, így azokról nem tudok nyilatkozni, de ha kisgyerekkel és kocsival mentek, akkor nagyon jó választás mert a kicsik is tudnak pancsolni. Azért említettem az autót, mert enélkül pláne gyerkõcökkel naponta 1.5 km körülbelül a falu fõtere naponta megtenni nem éppen kellemes.

# 987
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50849 Üzenet linkje2008-01-11 20:31:45 

Szia gótika!
Köszönöm az információkat az apartmanokról.
Megnéztem az iroda ajánlatait is, van néhány ház icon_razz.gif ami közül nem könnyû a választás icon_wink.gif Szeretnénk valahol a központtól kissé távolabb esõ apartmant nézni,mert vannak gyerkõcök is és fontos lenne, hogy éjjel ne legyen nagy nyüzsi körülöttünk. Eddig nagyon tetszik a Triphon-ház és az Ilias és a Stelitsa is.Bár kaptunk ajánlatot tulajdonostól is,de kicsit drágának tartom.Na majd még mazsolázunk icon_lol.gif
Üdv
Katus

# 988
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50851 Üzenet linkje2008-01-11 20:38:06 

Üdv lovegreek!
Micsoda találó név icon_wink.gif icon_razz.gif
Köszönöm,hogy írtál.Nekünk is tetszik az a ház, jó hogy a központban van és mégis csendes. Mi egyénileg utaznánk csak a szállást szeretnénk lefoglalni,Így ha holnap nyitva az iroda,akkor Õket is felhívom.
Köszi mégegyszer.Na hát ez a 4 hét kissé.......,nagggyon irígy vagyok icon_wink.gif icon_redface.gif Kívánunk jó pihenést és nyaralást!!!!
Üdv
Katus

# 989
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50856 Üzenet linkje2008-01-11 23:06:04 

Sziasztok!
Ma mi is befizettük az utunkat Sartira icon_lol.gif
Michalis apartman.
Mi zárjuk majd szokásunk szerint a szezont (szept 19-okt 07-ig) icon_wink.gif
Elsõ körben Lefkada volt tervben, de családi okok miatt Sartit választottuk mégis.Nem bánom mert a Sithon félsziget a sok kis eldugott öblével mindíg is szívem egyik csücske lesz icon_lol.gif

# 990
Nixi007
Aktív fórumos
Aktív fórumos
261 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50862 Üzenet linkje2008-01-12 10:46:57 

Gótika!
Köszönöm szépen a választ!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió