na tudjátok mit? ha sikerül találnom mégegy állást, akkor ok a Szilveszter Stavrosban...
van mit mesélnem bár egy részét csak privátban..de ez nagyjából megtörtént
fotókat is igérem teszek majd fel, de még nincs nálam az összes kép. kb 6-700 képet sikerült csinálnunk a két hét alatt
Bridzs te is igértél vmi fotókat az albumba, de ne láttam.
Sziasztok!
Zsofka és Bridzs,nagyon várom a fotókat.Olyan jó nézegetni és nosztalgiázni!
holnap találkozom Anival, megkapom a többi fotót is és hétvégén megcsinálom a fotóalbumot, megígérem
Amúgy Ani pont ma tett fell friss fotókat a www.assos.hu/stavrosklub fotoalbumába ani+ néven. A mostani nyaralásunk és tavalyi szilveszteri képek is vannak fent. Addig lehet azt nézegetni
Sziasztok!
Sajnálom Magdus, de én nem tudok feltenni képeket, analfabéta:-)vagyok hozzá, meg a képek is nagy felbontásúak, lekicsinyíteni meg nem tudom, meg az az igazság, hogy nagyon idõzni nem is tuok velük,mert a sok melóm nem engedi. Valószínû, hogy jövõre kimegyünk barinõmmel 3 hétre Stavrosra, meghívott minket egy kedves görög ismerõs.
Zsofka! Nem hiszem el,hogy a szívem szakad meg a fotó láttán:-(Ezt nem gondoltam volna, mikor lesz még jövõ nyár. Igaz szilvesztert is fontolgatjuk, de ez közel sem olyan biztos, mint jövõ nyár.