Rodosz
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
Hozzászóló Üzenet
# 991
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Ian
Aktív fórumos
Aktív fórumos
432 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#103323 Üzenet linkje2009-06-05 12:29:38  Válasz a #103282. hsz-ra

Szia Timike22!
Nagyon szívesen! Valóban a robogó a legjobb megoldás szerintem is. icon_smile.gif
Sajnos idén lehet, hogy kimarad Görögország icon_sad.gif amit nem tudom, hogy s mint fogok kibírni.
Már tavaly is last-minute útra fizettünk be, így elvileg ez még idén is összejöhet.
Üdv icon_smile.gif

# 992
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Ian
Aktív fórumos
Aktív fórumos
432 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#103324 Üzenet linkje2009-06-05 12:29:47  Válasz a #103282. hsz-ra Előzmény #103282

# 993
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Halipali
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#103866 Üzenet linkje2009-06-09 18:16:26 

Hali! Valaki Faliraki- Orion apartmanról tudna írni?
# 994
Mulike
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
44 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#103951 Üzenet linkje2009-06-10 10:06:40 

Sziasztok!

Mi június 26-án utazunk Rodoszra, pontosabban Falirakira. A Royal Roses Apartmanházban fogunk lakni egy 4 fős apartmanban. Az Ibusz katalógusában már olvastunk pár sort erről a szálláshelyről, de kíváncsiak lennénk a személyes tapasztalatokra is. Aki járt már ott, kérem ossza meg velünk véleményét. /A tengerparttól, valamint a központtól való távolsága; van -e a közelben supermarket, ill. taverna; a konyha felszereltsége; 1, vagy 2 személyes ágyak vannak; milyen a fürdőszoba?...stb/
Szívesen hallanánk a település árairól is, mivel sokan drágának, mások olcsóbbnak tartják. /Kenyér, péksütemények, felvágottak, gyros- gyros tál, fagylalt/
Segítségeteket előre is köszönjük.

# 995
Timike22
Aktív fórumos
Aktív fórumos
161 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#103957 Üzenet linkje2009-06-10 11:10:56  Válasz a #103951. hsz-ra Előzmény #103951

Szia Milka!

Az árakról szerintem érdemes körülnézni a z aktuális árak, információk topikban.
Ott én láttam tavalyi árakat Falirakiról.
De valahol itt is írnak árakat.
Egy tuti,ha egy mód van rá akkor taxiba ne nagyon üljetek.
láttam itt egy bescannelt árlistát.
és valami horror árban vannak a fuvarok.
A motor kölcsönzés az kb 10-15 E között mozog.

Üdv.

Timike

# 996
Timike22
Aktív fórumos
Aktív fórumos
161 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#103958 Üzenet linkje2009-06-10 11:11:23  Válasz a #103951. hsz-ra Előzmény #103951

Bocsi Mulikét akartam írni icon_biggrin.gif

Üdv.

# 997
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#103961 Üzenet linkje2009-06-10 11:49:23 

halipali írta:
Hali! Valaki Faliraki- Orion apartmanról tudna írni?

Szia!

Pappíro topictársunk a következőket írta róla.

"Én csak jót tudok mondani az orionról. nagyon jó választás! tavaly 3x voltam rodoszon. az idén is többször szeretnék menni és csak az orionba.
nagyon tiszta. mindennap takarítják a szobákat. számomra ez a legfontosabb!
tv, rádió, klíma, hajszárító, konyhai felszereltség, lift, medence, szóval minden ami kell. a tulajdonos nagyon kedves. figyelnek és vigyáznak a vendégeikre.
Én nem fizetnék elõ kajára a helyetekben, hanem tavernákba ennék. ajánlom a kostas fast foodot. ott minden nagyon finom. mi mindig náluk eszünk. nagyon kedves emberek. igazi görögök. "

Egyébként minden topic alján van KERESŐ. Amennyiben érdekel valami, akkor először írd be oda azt a szót amivel kapcsolatban infót szeretnél. Sok mindenre találsz választ, vagy amennyiben nem, úgy akkor nyugodtan kérdezz.

# 998
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#103963 Üzenet linkje2009-06-10 11:57:06  Válasz a #103951. hsz-ra Előzmény #103951

Szia mulike!

rigorugi topictársunk azt hiszem ott nyaralt 2007-ben. Beszámolója nincs sajnos, de 2 db fotóalbuma van fenn itt a hellasz.hu-n. Nézd meg, talán készített fotót a szállásról is.

# 999
Mulike
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
44 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#103975 Üzenet linkje2009-06-10 12:29:11 

Kedves Timike /22/ és Kvalcsi !
Nagyon köszönöm a gyors válaszotokat, és mindjárt megnézem az ajánlott oldalt, ill. albumot.
Üdv. Mulike

# 1000
Asuto
Aktív fórumos
Aktív fórumos
65 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#104054 Üzenet linkje2009-06-10 20:32:26  Válasz a #103866. hsz-ra Előzmény #103866

Szia,

nem tudom, hogy megtaláltad-e, de az alábbi honlapon nagyon jó képek vannak feltéve az appartmanról: www.utazas.info/orion
Reméljük, hogy ilyen is lesz.
üdv

# 1001
Kokszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
332 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#104056 Üzenet linkje2009-06-10 21:02:52 

Szia mulike! Nagyon jó választás a Royal Roses! 2007-ben voltunk ott. Az Orion mellett található, először azt néztük ki de lemaradtunk róla, ennek késöbb nagyon örültünk! Az orion több épületből áll ,a medencében mindíg sokan vannak,nagy a nyüzsi! A royal maga a nyugalom szigete,rendszeresen takaritanak, az ágyak egymás mellé tolt 1 személyesek. A konyha 2 lapos villany rezsó, hűtő, evőeszköz,pohár. A fürdő,és az egész szoba, apartman 3-4*-os szálloda szintjén mozog. Angol tulajdonban van, ez látszott a vendégek összetételén is.Van 1 gyerek és egy viszonylag nagy felnőtt medence,egy kis bárhelység /isteni csapolt sörrel/ 1-2 egyszerű étellel. Maga Faliraki ,nekem egy kiábránditó hely volt! A royal 5percre a strandtól ami homokos és augusztus elején rendesen langyos volt. Az háztól 2 percre kezdődik a fő utca, ezen kb. 10 perc a központ. Rodosz városa maga a csoda volt számunkra. 3 napra béreltunk autót ami 110 euro volt a bugget-nál. 1 nap voltunk Lindoszon ahova érdemes reggel 7-8 ra odaérni. Késöbb lépni se lehet az emberektől. Falirakiban supermarketet nem láttam. Rodos szélén van egy penny market. A házzal szemben van egy kis bolt , nagyo jól felszerelve, elfogadható árakkal. Ha visszamennénk csak a Royal rosesba mennénk éjszaka csöndes és ha nem a medencére néz a szobátok akkor a légkondi sem biztos hogy kell ,napi 5 euroért. A strando két napágy ,ernyővel 4 euro volt . Szép utat ,üdv.kokszi
# 1002
Halipali
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#104194 Üzenet linkje2009-06-11 19:42:12  Válasz a #103961. hsz-ra Előzmény #103961

Hali! kvalcsi köszönöm a válaszokat. Mi 3x megyünk Rodoszra és 2x Falirakliba de,nekem a szívem csücske Korfu ott már 7x voltunk. Én idén is Korfura akartam menni de a kedves nejem lefúja.
# 1003
Mulike
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
44 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#104325 Üzenet linkje2009-06-12 21:32:41 

Kedves Kokszi!
Nagyon örültünk, amikor megláttuk részletes, tartalmas válaszod. A szállással kapcsolatban maximálisan megnyugtattál bennünket, de kissé elkeseredtünk, hogy a települést kiábrándítónak tartottad. Reméljük, azért jól fogjuk érezni magunkat. Köszönjük soraidat.

# 1004
Kokszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
332 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#104327 Üzenet linkje2009-06-12 22:07:28 

Szia mulike! Ne keseredjetek el Rodosz szigete összességében nekünk nagyon tetszett. Faliraki nekem azért nem tetszett, mert nincs régi óvárosa ,hangulatos kikötője. Tipikus túrista település , ahol nincsenek őslakosok. A sziget tulsó oldala viszont sokkal szelesebb ,hatalmas hullámokkal, itt viszont nyugodt a tenger,és ami pozitív hogy melegebb mint a tulsó oldalon. A pillangók völgye volt nekünk a csalódás, szerintem kidobott pénz! A főváros viszont csodaszép. A royal és az orion között van egy gazos telek,tele labdával,strandszerrel,amit az angolok nyaralás után odadobnak.Simán válogattam közöttük, a nyaralás végén vissza raktuk az otthonról hozottal együtt. Ha bírjátok az ilyesmit ,akkor labdát ne vigyetek. Még egyszer szép nyaralást nektek:üdv kokszi
# 1005
Mulike
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
44 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#104330 Üzenet linkje2009-06-12 22:53:20 

Szia Kokszi!
Jaj, de jó olvasni, hogy annyira nem is rossz hely. icon_smile.gif Mi "megszoktuk", hogy körülöttünk leginkább túristák vannak, és helybéliek alig. Eddig csak a "szárazföldön" /Nei Poriban/ nyaraltunk, és most először megyünk szigetre. Igazából Korfura szerettünk volna utazni, de Rodoszt kaptuk Fortunától. Azért annak nagyon örülünk, hogy a melegebb felén leszünk, ahol nyugisabb a tenger is. Fakultatív programként mi is szeretnénk ismerkedni a fővárossal, és tervezünk egy szigettúrát. A labdával kapcsolatos jótanácsot köszönjük, és valószínűleg meg is fogadjuk. Nektek is élményekben gazdag, jó nyaralást kívánunk!
Üdvözlettel: Mulike

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
<   1 2 3 ... 66 67 68 ... 151 152 153   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu