Próbálkozott esetleg valaki Lassiból busszal eljutni a szigeten ide-oda? A kismoci bérlése is elég drága, ahogy láttam... Az autó bérlése meg esélytelen..
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy Fteri beach mennyire közelíthető meg gyalog? Elég egy egyszerű sportcipő vagy speciálisabb felszerelés kell? Beülőt stb. vigyünk-e magunkkal? Köszönöm előre is a válaszokat!
Haliho .ez a harmadik napunk a szigeten es nagyon tetszik.annyi lenne a kerdesem hogy ha a fovarosbol szeretnek eljutni Fiscardoba akkor csak azon az uj uton juthatok el ami atvag a szigeten Assosn vagy van valami jobb ut? Mert ason az uton jottunk (mivel ugye Fiscardoba kotott ki a kompunk) es a soforeinknek nagyon nem tetszett az ut :/ viszont szeretnenk menni Assosra meg Fiscardoba is
Szia A A lámpás kereszteződésnél Sami felé,onnan Ag.Evfimia.Onnan kitáblázás szerint Fiskardo, fel a hegyoldalra brutál látványos.pár helyen van lámpás irányítás de csak 1 helyen műkszik.
sziasztok:) mi is kint vagyunk, idefele lekéstük a kompunkat, úgyhogy igen sokára értünk a szállásunkra:) szép a sziget, az emberek barátságosak, nincs nagy tömeg, ma csak 38 fok volt, klasszul leégtünk már. Ma voltunk Trapezaki beachen is:)
Sziasztok, kalimera, orulok hogy kiertetek Ti is Wucy es Csillag Wucyval tegnap este szemelyesen is megismerkedtunk ne haragudj hogy leszolitottalak Titeket
Csillag, hogy tetszik????? Gyerekek elvezik? Mi is gyakran megyunk a Trapezakira lehet h osszefutunk
Tapodyt, iszonyat jok a kepeid!!!!! Es vegre Fteri is pipa ))) irigyellek! Birjatok ezt a nagy hoseget? Brutalis sztem. 3 eve volt ilyen zakynthoson h hajnali 2kor meg furdoruhaban ultunk 30 fokban es folyt rolunk a viz.
Van egy nagy ketszemelyesnek irt gumicsonakunk de sokkal nagyobb (INTEX seahawk), ha barmelyikotoknek kellene szivesen kolcsonadjuk! Csak szoljatok! Nekunk macera a picikkel. Ha jol tudom, wucy, csillag, tapodyt mi mindannyian itt lakunk a kozelben...
Mióta itt vagyunk ezen a szakaszonegy pici szél sem volt,nagyon durva a páratartalom,ezért tűnik még melegebbnek.4éve amikor aug.
közepétől voltunk akkor volt ilyen meleg,de akkor fújt a szél legalább.Tavaly ilyenkor meg este nem is kellett a klímát járatni,csak erősen kitámasztani ajtót ablakot.
Mi is erősen csökkentettük a napi programot.
Jó hogy leért mindenki viszonylag simán.