#1034342009-06-05 20:18:04 Válasz a #103407. hsz-ra
Szia Nikóca !
Nem túl sok magyar túrista célpontja Arillas. Aránylag csendes. A szomszédos Agios Georgiosszal karöltve a sziget talán legszebb strandjaival bírnak. Cserébe a szigeten talán még három hasonlóan drága település van mint ezek ( Paleokastrica, Kassiopi és Kavos ). Alapvetően angol kuncsaftokra épített a helyi idegenforgalom.
#1034762009-06-06 10:48:27 Válasz a #103472. hsz-ra
Nikóca!
Szép. A legszebbek: Ai Georgios, Ai Gordio, Arillas. Arra az esetre, ha megnéznéd őket. Georgios a közvetlen szomszéd.
A víz egy kicsit hidegebb és hullámosabb mint a szárazföld felőli oldal strandjain. De szebb.
#1034882009-06-06 13:55:49 Válasz a #103476. hsz-ra
szia
szerintem a legszebb korfui strand meg mindig Mirtiotissza
ezt mindenkeppen nezzetek meg ott sokan nudiznak is de nem kotelezo ki ki ugy ahogy akar.
Az előző oldali képen( ha jól sejtem) a Potamaki hotel bejárata és partja van. Kirázott a hideg! Még mindíg olyan vacak mint 5 évvel ezelőtt vagy azóta változtattak a stílusukon? Gondolok itt magyar gyűlölő személyzetre, a koszos medencékre és a fészer típusú szobákra amit az akkori magyar csoport kapott!
Szia Kyra!
Mi tavaly voltunk ebben a szállodában. Full tisztaság, napi takarítás, törölköző csere, jó kaja, tiszta medence, kedves takarítók.......
Csak a recepciós csaj volt "majom", mert nem akart megérteni minket. Mivel nem perfect angol a nyelvtudásom, ezért bunkoskodott velünk. Mi 3 ágyas szobába voltunk (nem pótágyas), tényleg tuti volt. Amire Te gondolsz az sztem a lift melletti szobák, ami tényleg "gáz", mert az pici és zsufolt.
Minden utazási iroda más szobát foglal le, ami az árban is tükrözödik. A TUI ezt nem kockáztatta meg, hogy ne megfelelő szobát biztosítson az utasok számára. Mi jól éreztük magunkat, visszamennék oda bármikor.
Helló Cicmarek!
Mi is a TUI-val mentünk. 4* megfelelő árat szedtek le tőlünk! Nem hagytam annyiban a dolgot és panaszlevelet küldtem a központjukba, Bécsbe. Vállalták a felelősséget ( annak ellenére, hogy nem ők hibáztak) és kártérítést kaptunk. De nincs az pénz, hogy arra a lepra helyre mégegyszer betegyem a lábam!
Mivel első görög utunk volt ez az eset akkor hagyott maga után némi keserű szájízt. De a sziget szépsége és a helyi emberek kedvessége és jósága kárpótolt minket a kritikán aluli szállásért!
Sziasztok!
Ha valaki Korfun nézne bele a fórumba. Arra az esetre mondom; leht, hogy ma érdemes meglátogatni a kanoni félszigetet. Ma van Fülöp herceg születésnapja ( II. Erzsébet férje) aki Korfun született. Szülőháza a Vlacherna kolostortól nem messze látogatható. Ma lehet hogy valami komolyabb program is van.