Kicsit off, de mivel fruska megemlítette õket, hát akkor csatlakozom.
Magic Life szállodában már én is voltam és tényleg csak jót lehet róluk elmondani. Az irodában, ahol befizettem mesélték, hogy nagyon sokan évrõl, évre kifejezetten ragaszkodnak, hogy a Magic Life szállodák valamelyikébe menjenek nyaralni, mert mindig biztosan számíthatnak a szolgáltatások minõségére.
Viszont mindezeknek elkérik az árát
Én pont kifogtam egy remek akciót, anélkül nem tudtam volna megengedni magamnak.
Én is sokkal melegebbet éreztem Törökországban, mint Görögországban.
Szinte elviselhetetlennek éreztem a meleget, nem csodálkozom, hogy Valcsi rosszul lett.
Szomoru,hogya régen várt inclusive nyaralásotok igy alakult!Horror,amit az árról irtál,nekem is kinyilna a bicska a zsebem,ben!Az a borzasztó,hogy szinte semmi nem volt,amirõl jó szivvel irtál volna!Nagyon sajnálom,mert nekünk nagyon jó emlék a török nyaralásunk,szinte minden jól alakult.Igaz,mi Alanya szélén,de benn a városban voltunk,jun.26-tól 2 hétig...2005-ben.Én nagyon birom a meleget,de nem emlékszem,hogy sokkal rosszabb lett volna,mint Görögországban szokott lenni...ugyanis alig várom a 40 fokokat-megjegyzem,már olyan hideg a lábam,hogy a család szerint jégakkunak is jó lenne-sajnos vége a nyárnak!-
Legalább a kaja jó lett volna!Mert azért egy ilyen all incl.-ban az a jó,ha finomságokat kap az ember!
Sziasztok kedves forumozok!
Torokorszagban vagyok meg,olvastam Kvalcsi rossz tapasztalatait.En es a csaladom vagyunk az erem masik oldala.Mi nagyon szerencsesen valasztottunk szallodat(Magic Life Kemer Imperial).Csak felsofokban tudok beszelni a szallodarol,az etkezesrol,csak nemet,holland,belga vendegek vannak es rajtunk kivul meg 2 magyar csalad.Orosz egy sem.
Kirandulasaink is nagyon jol sikerultek,mi a termeszeti latnivalokat reszesitjuk elonyben,voltunk felvonoval 2365 meteren a Tahtali csucson,lattuk Phaselis romjait,a fiam uszott delfinekkel,jeep safari es tengeri hajokirandulas ezeket probaltuk ki.Itt sem voltak oroszok velunk,minden nagyon jol sikerult.
2 nap utan jegkockat is mertunk kerni az italokba,semmi gondunk nem volt a "belugyminiszterrel".
Nagyon ajanlom ezt a szallodat,az AI ellatas itt tenyleg az.
A török sajnos ilyen...bár nekünk ilyen rossz tapasztalatunk sehol nem volt...sõt nagyon kedvesek voltak. Konakliban és Alanyában a bazárban nagyon erõszakosak...sõt zavaróan erõszakosak, de ezt tudtam, mert voltam már Isztambulban.
A Hotel Mirador-ról ( leszámítva a tengerpartot ) csak nagyon jókat mondhatok.
Tényleg jól jártatok akkor!
Igazából nem érdekelt, hogy hová néznek a szobák, ha nem fizettünk volna mind a négy szobára tengerre nézõ felárat. A legjobban az mérgesített, hogy a 3 napon még 20 euróm bánta, hogy kapjak legalább oldalról tengerre nézõt! Nem a pénz, hanem a pofátlanságuk dühít!
Nekünk a szobákkal nagyon szerencsénk volt.
Amikor megérkeztünk szintén nem volt tengerre nézõ szoba.
felajánlották, hogy egy éjszakára költözzünk be a VIP lakosztályba. Elõször nem akartam, mondván, hogy két db kétágyas szobára fizettünk be, végül rábeszéltek. Kárpótlásul másnap kaptunk 2db kétágyas szintén VIP szobát sõt 2 hatalmas gyümölcskosarat.
Nagyon szépen köszönöm.
Sajnos még nincs készen az "ajándék", majd kb. a hónap végén!
Mint írtam, teszek fel majd képeket, de sajnos olyan sürgõs munkáim vannak, hogy nem tudok annyi idõt szakítani egyenlõre, hogy feltegyem a netre, de még a saját számítógépre sem. Még én sem láttam õket, csak mikor fotóztam.
Mindegy, már elmúlt! Tegnap egyébként bent voltam a TUI-nál és teljesen igazat adott nekem a srác. Mondta, hogy írjak egy panaszlevelet, mert ezt nem lehet annyiban hagyni, hogy 4 szobából egyik sem volt az, amire fizettünk összesen másfél millió forintot. A kárpótlás megítélése nem az Õ kompetenciája, de miután beadom a levelet, úgy kb. 6 hét múlva várhatok eredményt.
Természetesen teszek majd fel képeket, de egyenlõre olyan sürgõs melóm van, hogy nem tudok rá idõt szakítani, a fiámnál pedig nincs feltelepítve az átjátszó program. Várnotok kell egy kicsit.