Bízom benne, hogy mi is szuper jól fogjuk érezni magunkat Törökországban. Köszi, meg fogom kóstolni a teákat. A nagy melegben egy forró tea nagyon jól hûsít, bármilyen hihetetlenül hangzik. Tunéziában ittam mentha teát, ellesve a helyiek szokását és tényleg nem volt annyira melegem utánna.
Nézz át ide: http://www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?t=71&postdays=0&postorder=asc&start=60
Ez a topic Kamena Vourláról szól, talán találsz benne számodra hasznos információkat. Én ott csak átutaztam, így sajnos abban nem segíthetek.
Várjuk majd a fotókat és egy beszámolót is az élményeidrõl.
Jó volt, szép volt. Nagyon meleg volt, itt sajnos nem fúj szellõ. A törökök nagyon vendégszeretõek, szerintem felülmúlják a görögöket. Az ellátás csúcs szuper volt, a vendéglátásban verhetetlenek. Egy görög all unckusive ellátás meg sem közelíti a törököt.
Azért mégis Görögország a szívem csücske.
Ez tényleg rövid volt, de velõs. Összességében jól hangzik. Megvárom még Valcsi véleményét is, mielõtt török úton kezdenék gondolkozni (egyelõre még nem vágyom oda)
Egyszer ezt is látni kell, bár messze nem olyan, mint Isztambul. Isztambulban nagyon érezhetõ a kelet varázsa. A Riviérán a modern szállodák eltörpítik a varázst.
Nagyon szeretik a németeket, rengeteg német nyaral ott, vagy inkább a pénzüket szeretik. Nagyon tudnak németül.
Érdemes oda is elutazni egyszer.
Jó nagy csúszdái vannak! Én már nem csúszdázom, ezért sem volt fontos, hogy mekkora a Carettában. Ott sokkal kisebb.
Látom ott van a tenger is, én azt részesítem elõnybe, de mivel imádok úszni, ha nagyok a hullámok akkor igánybeveszem a medencét is. Ahogy elnézem ebben lehetett úszkálni.