#1987902013-02-07 22:10:25 Válasz a #198768. hsz-ra
Szia Jázmin02!
Nézz át a Sarti topikba, ha ott visszaolvasol többször szóba került a helyben történő szálláskeresés, többek között az augusztusi is. (Bár megjegyzem, vegyesek a tapasztalatok, nekünk konkrétan nem ment egyszerűen, augusztusban minden szállás tele volt, de azért nagy nehezen sikerült .)
#1987702013-02-07 14:58:37 Válasz a #198769. hsz-ra
Köszi szépen.Mi is gyerekekel mennénk csak sulia járok és juliusa lesznek a vizsgáim igy csak az agusztusi honap lenne jó,de a vége fele is megfelelne ha találnánk olcsó szállást.
#1987692013-02-07 14:52:32 Válasz a #198768. hsz-ra
Szia!
Augusztusban a legnehezebb - főleg a 15-i ünnepük környékén - egyénileg szállást találni, és akkor a legdrágább is.
Tavaly augusztus elején amikor kint nyaraltunk kíváncsiságból érdeklődtem, mivel én is tervezem mindig, hogy nem irodánál foglalok, hanem helyben. Akkor azokat a 2 fős apartmanokat, amelyeket az utazási irodánál éjszakánként 10.000.-Ft-ért foglaltunk, helyben 50-60 euróért adták.
Előző évben júniusban voltunk, akkor kb. ugyanannyiért lehetett helyben találni apartmant, amennyiért az iroda is adta a szobákat. Én úgy tapasztalom, hogy olcsóbban nemigen találsz szállást, mintha irodától vennél, viszont azt választod, amelyiket te akarod. Ha nem augusztusban nyaralnánk rendszeresen, más időszakban én belevágnék a helyben szálláskeresésbe.
Az én tapasztalatomtól találsz eltérőt, ha visszaolvasol, többen találtak könnyen és jó áron szállást augusztus elején is. Én gyerekkel, kicentizett költségvetéssel ezt nem mertem még megkockáztatni.
Sziasztok én szeretnék érdeklödni hogy van e valakinek tapasztalata a helyen kereset illetve foglalt szálásal,mi Sartira szeretnénk menni agusztusi hónapban.Már voltunk 3-szor de eddig mindig utazási iroda álltal menntünk de most drágáljuk.És szeretném tudni hogy milyen áraké lehetne helyen apartmant kivenni-Segitségeteket ellöre is köszönöm.
Azoktól kérdezném, akik a Grand tours internetes oldalán keresztül rendelték meg az idei nyári katalógust, hogy megkaptátok már?
Január közepén és végén is megrendeltem, de azóta sem küldték. Tavaly 3 nap alatt megérkezett.
Köszönöm az infót!
Egyébként kb. ugyanannyi lett volna megkérdezni a Quaestor ügyintézőjének az Unitraveltől, mint nekem. Én írtam egy e-mailt az Unitravelnek és válaszoltak is pár órán belül. De a Quaestor-nál csak annyit mondtak, hogy még nem tudják, majd júniusban. Azért nem kevés pénzt fizettünk ki már előlegként is ahhoz, hogy kicsivel több energiát fektessenek a kérdésem megválaszolásába. Vagy én kívánok túl sokat?
#1987292013-02-06 14:45:20 Válasz a #198727. hsz-ra
Gondolom a gép indulási idejét is ezért nem tudták megmondani, mert ők csak közvetítők. Mivel az Unitravel szervezi az utazást, ők jobban képben vannak.