#1332452010-05-06 08:44:00 Válasz a #133112. hsz-ra
Szia Ferrari!
ez tényleg érdekes, mert mi is szinte mindenhova éjjel ment a repülő.
Valamikor éjjel 3-kor o.
Jó fárasztó volt az tény, de itt csak azt tudom elképzelni, hogy sok panasz jöhetett be, hogy későn indul a repülő.
Sok turista kényelmesen szeret utazni.
Én meg inkább vállalom hogy éjjel utazzak, de ne veszítsek egy napot se.
Ma hívott az utazási iroda és közölték, hogy áttették az indulási időpontunkat 1 nappal, tehát júl. 1 helyett , júl. 02-án indulunk és így természetesen júl .16-án érkezünk haza.
Az indok az volt, hogy a Malév késő éjszaka indult volna és ez fárasztó lenne az utasoknak. Július 02-án viszont reggel 6 óra 30 perckor indul a gépünk.
Nem tudom mit mondjak erre, az elmúlt években mindig az éjszaka közepén indultunk, soha nem volt erre tekintettel az iroda.
#1325102010-04-30 07:27:19 Válasz a #132509. hsz-ra
Szia Kicsur!
Első körben pl. kerámiák: Elafos Ceramic, de ha italt szeretnél, akkor pl. ez: Cair, ezen belül is az "Amandia" szerintem a legfinomabb .
Üdv
Sziasztok!
Nagyon leültünk....
Volna egy kérdésem, mert erre eddig nem találtam választ a topikban (bár az még nem jelenti azt, hogy nem is volt).
Van-e Rodoszon valami olyan jellegzetes dolog, amit lényegében csak onnan lehet/onnan érdemes hozni? (pl. mint Krétán a raki, vagy Korfun a kumquat) Nem feltétlen italra gondoltam, bár ez most eléggé úgy fest a listám alapján
#1322892010-04-27 19:51:31 Válasz a #132285. hsz-ra
Kész a kategória. Alapvetően igazad van, hogy több szállást kellene még felvinnem. Bővítgetem is a listát, amint tudom... Éppen emiatt hoztam létre ezt az oldalt, hogy ha valaki, mint épp most Te is, írnál egy véleményt, de nincs ilyen rovat:
"Ha nincs a lapon" itt jelezheti...
Sziasztok!
A nyaralás azon része, ami rajtam múlik, hát...igencsak jónak ígérkezik, mert ha mást nem is, de nyaralni, azt nagyon tudok! Aztán győzzem kipihenni itthon, amikor hazaérkezünk!
Timike! Autó ügyben: ezt egy másik fórumon találtam, ott egyesek nagyon dicsérték, megnézni érdemes lehet!
Akkor valszeg tényleg össze kevertem a két hotelt )), én úgy emlékeztem, hoyg ezek vannak egymás mellett.
Na mindegy.
Sőt valszeg hogy a viz árára is rosszul emlékszem )).
Na mindegy, lényeg hogy tudtál választani Kicsur én a lido star beach hotelbe megyek, idén is csak én júl 25-től.
Valaki nem tud véletlenül javasolni egy jó autókölcsönzőt akár a Rodosz városban is, ami viszonylag olcsó kb 3 napra???
Örülök, hogy sikerült dönteni.Biztos nagyon jó lesz, majd meglátod.
Csatlakozom a többiekhez, hogy igazán rajtatok múlik. A sziget gyönyörű
a tenger szintén.
Mi Malév géppel megyünk.