Helyzetjelentés: Itt süt a nap, a tenger nagyon kellemes, és minden nagyon szuper! Felfedeztem egy szuper kis kávézót!!!!
A neve CAFE PAPS.
Itt még találkozhatunk a hamisítatlan görög vendég szeretettel, amit sok helyen hiányoltam már.
A kávézó tulajdonosa Krisztosz, a felesége Mónika, és nagyon jó fejek.
A kávézó nagyon szép, igazi kis ékszerdoboz. Az áraik nagyon kedvezőek a koktélok, és a frappé nagyon finom!!!!! Fagyi és szendvics is finom!!!
Könnyen meg lehet találni, a községháza mellett van, (itt van a buszmegálló is) a saroktól 25 méterre.
Mindenkinek ajánlom, hogy látogassátok meg ezt az új szuper kis kávézót, nem bánjátok meg.
Nézzétek meg a Facebook-on: cafe paps sarti címen!! Fotók is vannak fent!
Délelőtt, amikor Sassos motorjait a bal oldalon látod akkor a tenger irányába néz a kamera, csak még van két utca (vagy három) a tenger és a kamera között!
Most ahogy van a kamera, a kalóztanya jobb alsó sarokban van? Ebben a szögben merre vannak a motorok?
Meg mikor Sassos motorjai a bal oldalon vannak, jobb oldalt ahol teherautó szokott állni, ott mi van, ha jól emlékszem utána a sarkon valami boltféle lehet.
#1370552010-06-02 19:56:44 Válasz a #137052. hsz-ra
Sancho!
Nálam kb.12-órától be volt kapcs. a kamera, persze nem néztem állandóan, néha ideszaladtam és néztem kit/mit látok.
Andit csak 1-pillanatra láttam.
#1370532010-06-02 19:53:27 Válasz a #137047. hsz-ra
Pont akkor kapcsoltam át mikor el mentetek és csak a piros felsőt láttam de azzal voltál a fekete övtáskással,igaz?
Honnét netezel? Holnap is leslek ebben az időben. Napsütéses napot kívánok.