Az igazság az, hogy én sem akarom kinyítni addig, amíg nem hoztam másikat. Ez annyit jelent, hogy 3 éven belül vissza kell mennem, mert 2009-ben lejár a szavatossága.
Szia Vojandi!
Én is vettem ilyen szép üvegeket különbözõ magokkal, de 2 darabot meg hagytam magamnak. Azóta is csodálom milyen szépek, de kinyitni nem akarom.
Ennek nagyon szép az üvege, én is vettem akkoriban párat, de olyat, amiben vegyes (kevert) magok voltak, de mindet el is ajándékoztam. De kár, hogy nem kaptam vissza az üres üvegeket, mert jó lenne valamit benne tartani
Az ár mellé nem írták oda, hogy zóna adag. Amiket a görög vendégeknek kihoztak azok a tálak jobban meg voltak pakolva. Így jártunk. Még szerencse, hogy elõtte ettem egy levest is.
A salinak nagy sikere volt. Valaki más is csinált valami hasonlót, de a gyerekek nem voltak elbûvölve tõle. Hozzám odajöttek páran, hogy megdícsérjék. A lányom tanárnõje állítólag kétszer is szedett,
Ez elég durva! Ezért a két falatért ki nem adtam volna 10 eurót!
A kamasz gyerkõcöm ebbõl kapásból 3 adagot bekapott volna, de nekem is biztos lecsúszna 2 adagnyi. Fõleg úgy, hogy a halat meg sem ettem volna.
Tényleg nagyon drága ennyi pici kajáért. Viszont nagyon kis guszta.
Ez tényleg nem valami nagy adag! Én tuti, hogy éhes maradnék utánna.
Ez milyen hal, nem galeos filé, azaz kardhal véletlenül? Az szokott ilyen drága lenni általában.
Nagyon finom volt csak kicsit szerény adag 10 €-ért. Görögországban sokkal kiadósabb adagokkal találkoztam, ez a thassosi taverna kivételt képez.
A rizsben volt kevés kapor, ami különlegesen finommá tett.
A két szélsõ tálon tényleg tengeri herkentyûk vannak, de a középsõn sok féle grill husi található.
Egyébként a kalamári csak azonnal a kisütés után finom, mert késõbb szíjasodik ahogy hül ki. Sajnos sok helyen elõre kisütik, és utána csak felmelegítik. Erre Hydra szigetén jöttem rá. Elõtte nekem sem volt a kedvencem, de ott az orrom elõtt sütötték ki a friss tintahalat (nem fagyasztottat) és isteni puha volt.
Ez a szadizmus teteje. Egész nap csak zöldséget eszem, erre jössz a tengeri herkentyûkkel.
Még az a szerencse, hogy észrevettem a kalamárit is(többszöri próbálkozásra sem jött be), úgyhogy alább hagyott a felindultságom.
De nagyon klassz kép.