Sziasztok! Emlékszem, hogy írtátok, hogy majd Ti fogtok egyszer engem irigyelni. Aranyosak vagytok, de én meg végigvártam, hogy Ti üdültetek, úgyhogy most ennyi jár nekem is!!!
Tudom nem vigasztal, de sokat fogok rátok gondolni, hiszen a fotókat ezerszer is végignéztem, és minden részletrõl eszembe fogtok jutni, hogy ezt már láttam a fotókon...
Kicsit még izgulok a tûz miatt, de azért remélem, hogy semmi baj nem lesz, és szerencsésen odaérünk, odaérhetünk. Ma már megkötöttük a biztosítást is, már nem sok tennivalónk van. Voucher, minden egyéb a kezünkben, úgyhogy kalandra fel!
A "férfiaim" még dolgoznak egészen szerdáig, csak én izgulok egyedül itthon, de talán így jobb, mert a párom már annyira ideges, hogy nem lehet szegényt elviselni. Szerinte sose jön el az indulás ideje, pedig ha látom,hogy már csak 3 nap alig akarom elhinni, nem is olyan rég még 100-on felül voltak a napok!!!
Majd meglátod, hogy totál más szemmel fogod látni Pargat, mint ahogy most látod a képeken. Teljesen más lesz úgy látni, mint a képeken.
Pont mondtam a gyerkõcnek, hogy én is annyi, de annyi képet láttam Pargaról indulás elõtt, de még is másabb a saját szemeddel látni, mert nem úgy képzeled el, mint amilyen valójában.
Nem tudom jobban elmagyarázni, de majd megérted, ha ott leszel.
Vigyetek el magatokal Ígérem jó kislány leszek, nem lesz velem baj...
Elolvastam a beszámolódat, szerintem nagyon jól sikerült, szépek a képeid is, nem kell mentegetõzni, hogy rosszul sikerültek! Amint lesz egy kis idõm, mi is válogatunk össze egy albumra valót, megpróbáljuk azokat beválogatni, ahol ti nem jártatok, hogy ne legyen mások számára unalmas. Bár én egész nap elnézegetném õket.
A lányom azon gondolkodik, hogy mit lehetne kint kezdeni, mert szivesen élne ott.
Ide nekem még vissza kell menni, én is úgy gondolom. Aki még nem volt ott, annak lehet hogy unalmas ez az ömlengés azok részérõl, akik már voltak ott, de ha eljutnak Pargára majd rájönnek hogy miért van ez.
Andra! Nagyon jó a beszámolód, tényleg nem kell szabadkoznod. Nagyon jót nevettem az õslényeken, akik meglátogattak téged, bár ha velem fognak szemben ücsörögni, szerintem hasonló indiánkiáltásokat hallatok majd, mint Te!!! Nagyon meg tudok ijedni tõlük én is, utána meg sajnálom õket, mert biztos, hogy õk még jobban megijednek tõlünk!!
A fotóid is gyönyörûek, szerintem aki már volt ott annak azért tetszik, aki még nem (mint én), annak pedig azért, mert teli van várakozással!!
A paxosi kirándulást szerintem mi sem hagyjuk ki, de én szeretném Antipaxost is látni, az megoldható szerinted?
Somijudit! A te fotóidat is nagyon várom, légyszi' még csütörtökig rakd fel, ha lehet,hogy láthassam elindulás elõtt!!!
Nagyon irigykedem most, hidd el hogy csodálatos lesz! Arra nem voltak tüzek, remélem, hogy ezután sem lesznek, más jellegû a táj, sok patak, vizesés van a környéken. Mi a Riverben laktunk, ez van a legtávolabb, de patak csörgedezésére ébredtünk, magas fák vettek körül, inkább fáztunk éjszaka mint megsültünk. Ha szerettek gyalogolni, nagyon jó kis sétákat lehet tenni a hegyekben, mi kétszer is tettünk egy-egy gyalogtúrát, ez is felejthetetlen!
Gondolkodtam, hogy miért éreztem sokkal jobban magamat itt, mint eddig bárhol, arra jutottam, hogy a nagy várokozás ellenére most semmiben sem csalódtam, jobb volt mint vártam, a másik dolog pedig az emberek hihetetlen barátságossága. Mikor fürdésbõl mentünk haza, vagy be a városba mindenki berátságosan rád köszönt, úgy mint egy régi ismerõsre(természetesen a helyi emberek). A boltos már elsõ alkalommal megmutatta, hogy mi hol van, hogy van friss kenyér stb.., de ha éjfél után mentünk haza és még nyitva volt akkor is mindig kiköszönt úgy viselkedett mintha ezer éve ismernénk egymást. Egy nagyon szép hangulatos hely, ahol nem érsz rá unatkozni, tartalmasan el tudod tölteni az idõdet, érezd Te is lagalább annyira jól magad mint mi.
Köszönöm szépen! A képeimmel nem nagyon vagyok megelégedve, tavaly jobban sikerültek valamiért.
Várom én is a Te albumodat!!!!!! Pargaból semmi nem elég.
Nem hiszed el, de én is mindig azt mondtam, hogy azért nem tudnék kint élni, de most én is eljátszottam a gondolattal, hogy itt talán még is.
Akár még pincérnõ is lennék, csak ott lehessek. Tavasztól õszig ellennék ott, télire meg hazajönnék.
Örülök, hogy Te is ilyen jó véleménnyel vagy Pargaról. Én még életemben nem szerettem így bele helybe, mint Pargaba.
Igaza van tromposnak, akár máris csomagolnék és mennék vissza.
Lehet, hogy ömlengünk, de meg kell nézni, hogy miért ömlengünk ennyire.
Majd csináld a fotóalbumodat, nagyon szeretném látni a tiédet is!
Köszike... Tényleg nagyon-nagyon írtózok minden bogártól, a cserebogár a halálom. De hogy itt mekkora méretekkel rendelkeztek.............. én még ilyet nem láttam...
Már annyiszor megnéztem a képeimet, próbálom újraélni Pargát.
Somijudit! Azt mondják a Siren is nagyon messze van mindentõl, de úgy gondoltuk, ha nagyon nem bírjuk, akkor kocsival valameddig bemegyünk, a széléig, és onnan gyalog, vagy majd kiderül. Még nem tudjuk.
Tavaly mi Makrigialoson ugyanígy voltunk, hogy már ismerõsként köszönt mindenki, ahová mentünk. Ez volt az egyik oka annak, hogy annyira megszerettük azt a helyet is!
REmélem Pargával is így leszünk!!!
Már nagyon készülõdünk, úgy néz ki amit akartunk megvettünk, egybe is van már csomagolva, a ruhák vannak hátra, azt még hagyom utolsó napra, aztán start!!! Már nem bírok magammal!!
A Sakisnál jött mindig egy kis görög emberke esténként és elég volt egyszer odaköszönnöm neki görögül, hogy kalimera, attól kezdve mindig nagy vigyorogva köszönt nekem, de csak nekem.
Egyszer este 6-kor ültem az erkélyen, mikor jött és automatikusan odaköszöntem neki, hogy kalimera. A fene se nézte az idõt.
Elkezdett mutogatni, hogy a...a, nem kalimera, hanem kaliszpera. Persze, este 6-kor már inkább jó estét van, mint jó napot.
Egyik este beszélgettünk kint a terasznál az egyik házaspárral, mikor odajött hozzánk beszélgetni. Tudott angolul is és németül is a kis öreg.
Nagyon aranyos volt!
Én még mindig csupa kedves emberrel találkoztam Görögországban, de itt még fokozottabban kedvesek. De talán még a túristák is.
Volt, hogy a kikötõnél ült egy pasi, mit ott sétáltunk. Egy hatalmasat hapcizott. Én nagy mosolyoga odafordultam, hogy hapci... õ meg úgy el kezdett nevetni és bólogatott. Nem tudom milyen légköre van Parganak, de olyan, mintha valami más világ lenne.
Nem akarlak elijeszteni, de a Sakis se volt közel a városhoz, de szerintem a Sirén nagyon-nagyon messze lesz, bár saját szememmel nem láttam, az igaz.
De majd kitapasztaljátok. Az a jó, hogy van autó és úgy könnyebb lesz mászkálnotok.
Fogalmad sincs, hogy most mennyire esz a sárga irigység, hogy te még most mész!!!!
Volt, hogy a kikötõnél ült egy pasi, mi ott sétáltunk. Egy hatalmasat hapcizott. Én nagy mosolyoga odafordultam, hogy hapci... õ meg úgy el kezdett nevetni és bólogatott. Nem tudom milyen légköre van Parganak, de olyan, mintha valami más világ lenne.
Pedig engem nem is ismerhetett; nem jártam még ott (sajnos)...
Volt, hogy a kikötõnél ült egy pasi, mit ott sétáltunk. Egy hatalmasat hapcizott. Én nagy mosolyoga odafordultam, hogy hapci... õ meg úgy el kezdett nevetni és bólogatott. Nem tudom milyen légköre van Parganak, de olyan, mintha valami más világ lenne.[/quote]
De rossz is az, mikor nem jön össze a nyaralás.
Az enyém is kétséges volt az idén, aztán még is csak sikerült eljutnom, ráadásul nem is akárhova.
Kívánom, hogy jövõre neked is sikerüljön!!!