Makrigialos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1306
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Csu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
119 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9908 Üzenet linkje2006-06-27 18:17:26 

Még sajnos három hete várnom kell imádott Görögországomra, de köszi a jókívánságokat!
# 1307
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9897 Üzenet linkje2006-06-27 15:56:57 

Irigyellek, hogy Te még ezután utazol, és ráadásul olyan szép helyekre. Remélem Thassosra még én is eljutok. Nagyon szeretném. Szerintem biztos nem fognak csalódni Görögországban. Bár vannak emberek, akiknek nehéz a kedvére tenni. Remélem neked sikerül! Illetve Görögországnak.
Jó utazást nektek! Várjuk a fotókat és a beszámolókat, ha visszaértetek.

# 1308
Csu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
119 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9887 Üzenet linkje2006-06-27 15:09:30 

Nem, idén Neo Poriba és Thasszoszra megyünk, már a jövõ évit tervezgetem:)) Csak nagyon jól kell, hogy sikerüljön, mert a másik három család akiknek szervezem majd, még nem járt Görögországban. Meg akarom mutatni nekik, mi a jó!!
# 1309
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9879 Üzenet linkje2006-06-27 14:44:01 

Bocsi véletlenül elküldtem. Még akartam kérdezni, hogy Te is odamész nyaralni? Mikor?
# 1310
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9878 Üzenet linkje2006-06-27 14:43:35 

Köszi Csu! Mi legfelül a 19-esben voltunk, mellette még a 20-as van, onnan is látni. Sajnos a többibõl szerintem nem.
De nagyon jól éreztük magunkat. Szép tágas, hûvös apartmanok vannak a Diasban. Tavaly egy kisebben voltunk, és ott sem kellett még augusztusban sem légkondi.

# 1311
Csu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
119 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9846 Üzenet linkje2006-06-27 10:26:31 

Szia Anikó!
Hányas apartman(ok)ból lehetett látni a tengert? Jók a képek!

# 1312
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9722 Üzenet linkje2006-06-25 22:56:05 

Smilegirl! Köszi, hogy válaszoltál. Köszi az infókat, de sajna akkor Letire leszek hagyatkozva, hogy tényleg rábukkan-e erre az oldalra, vagy elfelejti.
Igen a végén párt cseréltünk, mert a zsüri így kérte, de szerintem akkor már a kutya sem figyelte, hogy ki hogyan táncol, de a kis srác tényleg jól csinálta, sõt egyszer még el is kapott, hogy ne lépjek ki a karikából.
Nagyon jól éreztem magam, de reméltem is mert Jannis tavaly a Diasnál fergeteges bulit rendezett nekünk, csak ahhoz még kellett volna a másik idegenvezetõ, aki csak 24-én érkezett oda. Legalábbis Jannis ezt mondta. De azért így is jól sikerült az az este.
Az elfelejtettem a fakultatívokat kérdezted: mi most nem voltunk egyen sem, mert tavaly párat végigjártunk. De tavaly voltunk a Meteoráknál, Skiathoson, Edessában, a sólepárlós programon kétszer, és a grill partykon is kétszer. Nagyon jól éreztük magunkat mindegyiken, de ha választani lehet, akkor Skiathos és Edessa, ami nagyon-nagyon tetszett. Oda még szivesen elmennék egyszer, de csak azzal a hajóval, mert nagyon jó program volt rajta utazás közben. Sajnálhatod, hogy kihagytad. Legközelebb pótold be!
Tetszett Makrigialos egyébként? Én nagyon jól érzem ott magam, ha sikerül szeretnénk még többször visszamenni, esetleg úgy, hogy más helyen nyaralni, hogy felfedezzünk más részeket is, és hazafelé pedig oda bemenni megpihenni. Szeretnék még sokszor eltölteni ott pár napot!

# 1313
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9721 Üzenet linkje2006-06-25 22:52:10 

icon_biggrin.gif Köszi Jox, megtettem.

szia

# 1314
Teeby
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
30 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9718 Üzenet linkje2006-06-25 22:18:49 

>Narancssárga pólóban bóklászó elõl feltúrt és szõke melírozott...

...hajú icon_smile.gif
Ez lemaradt!

# 1315
Teeby
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
30 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9717 Üzenet linkje2006-06-25 22:17:20 

Rebeka, az a baj azt sem tudom még melyikben leszek elszállásolva.
De ha kedden délelõtt egy Narancssárga pólóban bóklászó elõl feltúrt és szõke melírozott közepes növésû srácot láttok valahol, az lehet, hogy én leszek. icon_smile.gif
Piros övtáskával, és hátizsákkal fogok majd szaladgálni. Valószínûleg egy fotóállvány is kiáll majd néha a hátamból. icon_smile.gif
Ha láttok esetleg, vágjatok nyakon, vagy dobjatok meg egy kaviccsal, arra biztos felfigyelek. Mert egyébként iszonyú bambula tudok lenni. icon_smile.gif

# 1316
Smilegirl
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9716 Üzenet linkje2006-06-25 22:15:54 

Anikó!

Akkor már tudom ki vagy:) Megnéztem a képeid, és a szõke lány melletted Leti. Sajnos az elérhetõségeit én sem tudom, csak azt hogy ügyvédjelöltként dolgozik. Relatíve sokat beszélgettünk velük (Leti, a barátnõjével Majával, a bátyjával Sebivel és a menyasszonyával Timivel) de elérhetõségeket nem cseréltünk. Gratula a pólóhoz, nagyon ügyin táncoltatok.icon_smile.gif Bár ha jól rémlik a végén párt cseréltetek és a görög pincér sráccal együtt nyertétek meg, igaz?

# 1317
Teeby
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
30 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9715 Üzenet linkje2006-06-25 22:13:01 

Nem tudom miért gondolod, hogy sok helyen jártam. icon_cool.gif
Igazából olyan sok helyen nem jártam, Európán kívül pedig sehol.
Magyarországon viszont nem nagyon van tájegység, amire ne tettem volna a lábam.
Nem szeretném a bölcs világutazó látszatát adni, vagy fenntartani.
Az ismereteim lexikális eredetûek. Én most vagyok ott, hogy szeretnék valóságos tapasztalatokat is gyûjteni.

Egy kis érdekesség.
Két hete volt a Discovery-n Dareiosz és Sándor csatájáról. Negyedmillió perzsa a negyvenezer makedón ellen.
Nagyon tanulságos volt.
Persze itt fontos megemlítenünk, hogy nem egyszerûen a harcászat maga döntötte el a csatát, hiszen a harcászatot is sokminden befolyásolta. Értsd ezalatt a szociális, gazdasági és kulturális környezetét a harcoló népeknek.
De ahhoz, hogy zeken keresztül valójában feloghasd az okokat és megértsd a történést, látnod kell, tapasztalnod.

Ehhez pedig el kell menned és ott kell lenned. icon_surprised.gif
Fel kell kutatnod esetleg a szükséges információt vagy azok forrását (múzeumok, épített emlékek, helyszínek stb.)

Nem vagyok Makedónia vagy Bizánc szakértõ ismétlem. icon_smile.gif
És nem is akarok ezzel a kérdéssel ebben a topicban foglalkozni. Hiszen talán nem teljesen idevágó a téma.

Köszönöm a jókívánságaid!
Hazatértem után pedig minden bizonnyal felkerülnek ide a megfelelõ szekcióba a képek is.
Addig is köszönök minden segítséget!
Nektek pedig türelmet az itthoni hõséghez és a munkához, ha dolgoztok!

# 1318
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9714 Üzenet linkje2006-06-25 22:08:50 

Smilegirl! Sajnálom, hogy nem Te vagy az, akivel sokat beszélgettem akkor a kagyló partin. Az a baj, hogy semmi pontosat nem beszéltünk meg, csak hogy itt találkozunk és hogy felteszem a fotókat, ami közösen készült. Ha ráérsz nézd meg légy szives, egy szõke lány, ott lakott Õ is az Elektrában a bátyjáékkal és egy barátnõjével volt. Ha Te is zsüritag voltál köszi, mert nyertem egy pólót. Jólesett, bár nagyon elfáradtam érte.
REbeka kár, hogy már este nem beszéltünk. Remélem jó utatok lesz, és szerencsésen odaértek. Puszilom Krisztát is és sok-sok élménnyel telve térjetek vissza, ide hozzánk!

Kicsit bánt, hogy ezt a benzinkút ügyet felvetettem, mert úgy érzem most, hogy nem hiszik el páran, hogy tényleg nem mindegyik kút párosan van. Az a baj, hogy nem néztük ez melyik kút volt, mert a benzintankunk pirosba ért, és az idegességtõl nem is láttunk szinte, hogy mi lesz, ha érjük el a legközelebbi kutat. Ugyanis nekünk semjutott eszünkbe, hogy ott nem lesz párja a kútnak. De még csak egy lejárat sem, hogy átmenjünk a másik oldalra.

Az biztos, hogy ez is Belgrád-Nis között volt hazafelé. Remélem valaki majd tud pontosabbat is róla. Viszont a következõ MOL kutat ajánlom mindenkinek, az még az OMV elõtt van, és nagyon tiszta, kellemes, és barátságos fiatalokkal van tele.

# 1319
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9712 Üzenet linkje2006-06-25 21:57:23 

Jox!
Köszi a jókívánságokat, igyekszünk jól érezni magunkat.
Ezennel bõ két hétre el is búcsuzom tõletek. Remélem azért teebyvel is sikerül összefutnunk.

# 1320
Smilegirl
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9707 Üzenet linkje2006-06-25 20:54:05 

Miért gondolom azt, hogy már jó pár országban megfordultál?icon_smile.gif Különben honnan tudsz ennyit Makedónia tartományról és e vidéken élõkrõl?
Engem nem nagyon kötnek le a tárgyi emlékei a régi koroknak. (persze gyönyörûek és ha ott vagyok megnézem), inkább a táj hangulatát szeretem valamint megismerni az ott élõ embereket, szokásaikat, habitusukat, apróbb furcsaságaikat. Én sajna eddig nem sokat jártam külföldön - pont pénzhiány miatt- de most tartok ott, hogy szeretném bepótolni. Majd meglátjuk hogy sikerül.

Kellemes utat Neked holnapra (mindenképpen nézelõdj kifelé az ablakon Macedóniában, a határhoz közeli terület valami csodaszép, érintetlen vadregényes táj...) és kívánok Neked fényképekben gazdag igazi görög élményeket!icon_smile.gif)

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 87 88 89 ... 104 105 106   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu