köszi:) hát ez sajnos nem jó hír...
azt tudom még, hogy az ibusznál is csak jövőre lehet majd foglalni. Egyedül a mediterrán tombola az ami most
nov. végén megjelenik és lehet is foglalni....
A Personal tours előtt a hűségkártyáért voltam bent az Apollonba. Azt mondták az árak december közepén megjelennek de CSAK január elejétől lehet foglalni. Ezután mentem át lefoglalni a Personalba.
Ja igen a zeust is tudom.köszi Unic:) nem tudjátok az apollón travelnél nem lehet előfoglalni?karácsonyra adnám az utat és nekik van 1 szállásuk ami nagyon tetszik:)
Lililuca a Personal Toursnál és a Dias Zeusnal idei áron előfoglalás van. A Grand Toursnál már a jövő évi árak jelentek meg neten.
Messina. A szüleim utoljára együtt kettesben kb 25 éve voltak Leningrádba. Most a tesóm és a sógornőmmel döntöttük el elküldjük őket Görögbe. Előtte én megyek ugyan oda két hétre és befizetem őket fakultatívra is :)Azért voltam kiváncsi a szeptember közepi időjárásra.
Messina. Részbe igen. Az,hogy tavalyi áron befizettem és most megjelent az egyik konkurenciánál 13000 ft-ot sporoltam.De nálam más is közre játszott.Karácsonyi ajándék amit nem lehetett januárba foglalni...
Sziasztok!
Látom, hogy már nagyban nézegetitek a jövő évi utazásokat, sőt van aki foglal is már idén. Ennyivel olcsóbb, ha már idén lefoglaljátok?
Csak kiváncsiskodom. (engem nem érint, én iroda nélkül megyek majd:))
(az előbb ezt rossz helyre irtam, de ennek itt a helye, tudom:))
#1964122012-11-19 13:44:52 Válasz a #196407. hsz-ra
Szerintem ezt az útvonalat csak a délszláv háború miatt használták, és akkor sem mindegyik iroda. Viszont autóval gondolom bevállalható - én autó és jogsi híján nem néztem még utána ennek - de talán akkor érdemes meglépni, ha Korfura, vagy esetleg a többi Jón tengeri szigetre szeretne eljutni valaki.
#1964072012-11-19 07:29:21 Válasz a #196402. hsz-ra
Kedves Mindannyian akik válaszoltatok nekem köszönöm, pont ilyen tengeri hajókázásra gondoltam, a hajón azért lehet mozogni, a várakozási idő is jobban telik, egyébként a szerb és macedón határokon idén is tavaly is órákat kellett várni. Na és végig Olaszországon az is valami csoda lehet.
Kár, hogy nincsenek már ilyen utak, de lehet, hogy csak én nem találok rá?
#1964022012-11-17 22:13:01 Válasz a #196399. hsz-ra
Mi '99-ben kompoztunk Korfura, és a West Travel-lel voltunk, ami azóta megszűnt. Odafelé még egész barátságos volt a csatlakozás a komphoz, visszafelé viszont hajnali 3-kor indult a komp. Délelőtt 9-től - amikor ugyebár el kell hagyni a szobát - nem volt rövid. Az viszont tény, hogy a napfelkelte a tengeren az utánozhatatlan.
Mi 1997-ben oda fele még Szerbián keresztül utaztunk és haza felé jöttünk hajóval és Olaszországon keresztül. Az biztos, hogy maradandó élmény volt!
Azóta sem töltöttem még egy teljes éjszakát a tengeren.