de aranyosak vagytok lányok:) köszönöm szépen! azok után amilyen bunkó voltam itt a fórumon:S azóta is szégyellem magam de esküszöm tényleg nem fogtam fel!
egyébként lehet hogy jövõre is:) ez egy olyan munka amit hétfõn utálsz de kedden már szereted.. meg lehet szokni. talán ha kevesebbet dolgoznék és nem minden nap reggeltõl estig "mindenesként" még imádnám is. na majd kiderül vagy beborul de köszönöm nektek a kedvességeteket:)
filakia:-*
ezt nem fogjátok elhinni.. bejön 3 görög, Meteorákhoz akarnak menni, elmondunk minden információt, mikor, mivel, honnan, hova, hogyan.. megköszönik, kilépnek az ajtón, meglátják a hajót a kinti plakáton, ami Skiathosra megy, és visszajönnek megkérdezni, hogy "ezzel a HAJÓVAL megyünk a METEOÁKHOZ?" ÁÁÁÁÁÁ és GÖRÖGÖÖÖK
no comment pedia no comment:)
ez még annál is durvább, mint mikor bejönnek és közlik, hogy a Meteoritokhoz és/vagy az Olimpiára akarnak menni:D
vagy megkérdezik, hogy Skiathoson most vasárnap látnak-e majd delfineket és esni fog-e az esõ
ÁÁÁ
Hát ez tényleg nem semmi! Az jó, ha ezt vidáman tudod felfogni (nem irigyellek), de ezt másképp talán nem is lehetne kibírni! Én ettõl mindíg nagyon szomorú leszek még ma is. Öreg gyerek vagyok (vezettem régen csoportot is); az vígasztaljon (ha ez vigasz ), hogy ez nem újdonság; sajnos régen is volt ilyen, sõt... Várj, majd ha egyszer megpróbálod valamelyiknek elmagyarázni, hogy ez nem egészen úgy van, lehet, hogy kikéri magának, hogy Te "taknyos" õt ne oktasd ki; õ jobban tudja! Ugye nem haragszol; csak elõjöttek az emlékeim...
Szia. Nalam is volt mar olyan, amikor valaki a Meteoritokhoz akart menni vagy Naftalinba (Nafplion)... es azt is rendszeresen kerdezik a gorogok, adunk-e csoportos kedvezmenyt mert harman vannak!!! Jo munkat! Agi
Én azon a véleményen vagyok, hogy az idegenvezetõ azért van kint, hogy segitsen az utasoknak, mindezt kedvesen, készségesen, hatékonyan Teljesen mindegy mennyibe került a szállás, legyen az 20-40-60 vagy akár töb ezer forint, õ azért kapja a fizetését, hogy az utasoknak segitségére legyen.
A DIAS ZEUSZ -nál dolgozó VAss Beátáról ez nem mondható el. Igenis panaszt kell tenni az irodánál és ha többen elégedetlenek vele, akkor el kell gondolkodni rajta, hogy ilyen hölgyet alkalmazzanak -e avagy sem, mert rontja az utazási iroda hirnevét.
Én nagyon rossz véleménnyel voltam róla és ezt tudta is. Viszont Zsidai Bernirõl csak jókat tudok irni, õ nagyon kedves volt, vele mentünk Athénba.
Én mindenesetre annyit tudok, hogy Vess Beáta hozzáállása a nagy nullával egyenlõ, úgyhogy én nem kivánok a Dias Zeusszal utazni. Kétszer megtettem, nem voltam elégedett, igy ha Görögbe megyünk, mert fogunk még menni az Anett tours-ot fogom választani.
Sziasztok! Mi jövõ héten utazunk a párommal az Intersun utazási irodával Nei Poriba. Megírná nekem valaki a tapasztalatait, aki ezzel az irodával utazott (busz, idegenvezetõ...)? Elõre is köszönöm!
Aeolussal kapcsolatban:Ferihegyen semmilyen papirt nem kértek tõlünk,se a szerzõdést,se semmit,2nevet kért az irodás,máris megkaptuk a beszállókártyát meg a 2részvételi papirocskát,úgyhogy :NO PARA!!!
Kedves volt és leendõ Utazók! A férjemmel már a 14. görögországi nyaralásunkat tettük meg most júliusban, Tolóban voltunk. A tenger, a környék szépsége sem tudta feledtetni velünk szállásunk és az idegenvezetõ
viselkedése miatt a bosszúságokat. Leírtuk, ott is, itthon is, és a napokban
megkaptuk a kártérítést.
A panaszkodásom után természetesen közzéteszem ezt is!
Nem feledtet sokmindent, de legalább úgy érezzük, hogy odafigyeltek a pa-
naszunkra. Jó nyaralást Mindenkinek: ajackel
Hát,Macsoszkám,nem tudok semmi rosszat mondani,minden rendben volt velük,úgyhogy csak pozitivan tudok nyilatkozni róluk!Persze,ez személyes tapasztalat,mások nevében nem beszélhetek...
Üdv mindenkinek szeretném reklámozni a a hön vágyot GRAND TURSot hogy milyen kedvessek és ember barátok ugye, általába 4-5 helyen áll meg a busz nekünk is sikerült csak az volt a baj hogy egyszerre három busz is volt 2-3 wc-re úgy 240embert zavartak egy helyre sõt az utolso helyen korfu elött megse álltunk mert elkell érni a kompot. Se baj siessünk csak azt nem értem hogy ha nagyon sietünk mért küldenek 3darab buszt a Macedon határhoz hál istennek én a másodikon voltam igy sikerült 2óra alatt átjutni a harmadikrol no info de szerintem ök 3ésfél négy alatt nem uszták meg innentöl no gond komp ok szállás ok .Haza fele reggel 9-ig elkell hagyni az apartmant ez nem gáz de 11kor jött a takaritás.Fél 12-re kikellet menni sidari föterére hogy a buszra fel tegyük a csomagokat.Ez nem jött õssze mert vissz még utasokat jó várunk kérdés mikor?negyed egy körül ok.Sokan hangot adnak a várakozásért ezért válalom a csomag örzõ feladatott.Jön busz pakolás fél 2-kor pakolás.Busz indul fél5-kor na se baj megvesszük a maradékokat ja majd elfelejtem 41fok amibe várakozzunk.
Na fél öt go haza.Sikerül is elindulni de fél füllel haljuk hogy a Zakyntosi busz elvileg késik 3órát.Nem gondolva erre elindulunk haza fele.Minden ok de valami furcsa alig megyünk 60-70km-órás sebességel.Ekkor esik le hogy mért páran észre vettük no coment.Átérve a magyar határon egy apro hiba fél órát várunk tök fölöslegessen mert jobbra kilehet kerülni a nem unios buszokat páran hagunkat is adjuk hozzá és lás csodát beállunk oda és három perc és go.No ez után jön a fekete leves beérünk szegedre mindenki örül.De sajnos mondják a soförök várni kell a harmadik buszra még egy pofon ja majd elfelejtem vasárnap délután háromnegyed 3-tól fél ötig ott álltunk 40fokba éslás csodát hatalmas üdvrivalgások és hipp-hipp hurrá mellet megérkezet a hön várt csoda.Némelyikünk ugy örült mintha ötöse lett volna a lotton de meg jött.Én eközben meg kérdeztem a soförjeinket hogy nem-e lehetne leszálnom az M5 és a nagykörösi út találkozásánál puff még egy pofon nem mert sietünk egy percet kértem igy mehettem a hösök terére és vissza 2és fél órát, a 18-ba aki ismeri tudja mit szeretem volna
Nagyon sajnálom papamaci, hogy így jártál és megértem hogy eléggé bosszúsan zárult a hazafelé vezetõ utad.Én debreceni vagyok és én is többször igénybe vettem a Grand Tours szolgáltatásait és én nagyon meg voltam velük elégedve.Idén külön egyeztetnem kellett a cégvezetõ Nagy Sándor úrral ( aki mindenben segített) mert több hónapra utaztam ki és az átlagnál nagyobb méretû csomagokkal rendelkeztem. Mivel az uticélom Athén volt, így Athén közelében az elsõ fizetõ kapunál leszálltam a Tolóba tartó buszról. Visszafelé ugyan így történt, a sofõrökkel megbeszéltem, hogy hol és mikor találkozunk. A sofõrök is kedvesek voltak és (maguktól) többször is hívtak, hogy hány kilóméterre járnak a megbeszélt találka helyünktõl. Nekem az összes ismerõsöm aki nyaralása idején csak busszal tud külföldre eljutni, a Grand Tous-sal utazik.
Negatív tapasztalatokkal itt a fórumokon sajnos találkoztam.
Debrecenbõl Athénig azt a 23-24órát(vissza 23ó) simán kibírtam a kényelmes buszon, szerencsémre oda és vissza senki nem ült mellettem így még aludni is kényelmesen tudtam:)