#1522242010-09-20 11:54:36 Válasz a #152223. hsz-ra
Szia Ferrari!
Ayia Napa, Electra Hotel. Akciós út, a neten találtam. Rögtön lecsaptam rá, már csak a papírokat várom, küldik majd e-mailen.
Csak arra nem kaptam választ senkitől, hogy adaptert kell-e vinni pl. akkutöltőhöz (a fényképezőgép vagy hajszárító miatt). Bár 30 fokban a fene sem hajat szárítani. El sem hiszem, hogy megyünk a nyárba, alig tudok dolgozni, annyira be vagyok sózva.
#1522222010-09-20 11:34:23 Válasz a #152220. hsz-ra
Szia Ferrari!
Megnyugtattál, akkor nem én vagyok az ügyetlen.
Most szombaton megyünk, 1 hétre.
Jól gondolom, hogy ti Larnacaba mentek, esetleg ugyanabba a szállodába, mint Kitty?
Megnéztem a neten a hosszútávú előrejelzést, 28-29 fokokat mutat és a tenger kb 25 fokos lesz. Ha igaz, nekem ennyi elég is a boldogsághoz.
Egy kis segítséget kérek: beírtam az utazólistába az utazásom dátumát, de mindig visszadob, hogy az érkezési dátum nem jó. Pedig azon a napon jövünk haza. Mit tegyek? Azért ide írok, mert Ciprus az úticél.
#1521842010-09-18 22:31:56 Válasz a #152183. hsz-ra
Szia! Próbáltam ma feltenni ide a fotóalbumba képeket, de nem sikerült. Valszleg túl nagyok, de majd megpróbálom valami másik helyre feltenni, ha lesz rá időm.
Tulajdonképpen már elkezdtem Cipruson gondolkozni, amikor kb 6-8 hete megláttam a Malév akcióját.
Mindenképpen hó végén akartam menni, így kapóra jött, hogy Kitty előbb ment, addig nem foglaltam, amíg haza nem jöttek és ki nem faggattam, de meggyőzött.
#1521812010-09-18 20:56:07 Válasz a #152177. hsz-ra
Kitty, nagyon irigyellek benneteket, biztos rengeteg élményetek van, szebbnél-szebbek! Örülök, hogy kijutottatok és, hogy minden jól sikerült.
Ez a kocsibérléses ügy azért nagyon érdekes, ilyet még nem is hallottam, de azért jó, hogy találtatok megoldást!
Várom nagyon a fotókat!
Szia Ferrari!
Ez a meggyőzés viszonylag könnyen ment Kittynek. Engem is meggyőzött, de most nincs "kedvem" Ciprusra menni.
Neked jó készülődést! 29-e már itt is van.
Üdv: Josza