Ciprus
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Ciprus
Hozzászóló Üzenet
# 136
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kitty
Aktív fórumos
Aktív fórumos
282 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152242 Üzenet linkje2010-09-20 17:10:35  Válasz a #152233. hsz-ra

Priviben ugyan már válaszoltam, de most ide is beírom: Kell adapter! Mi vittünk, mert kaptam kölcsönbe, de kint a szálloda recepcióján 2 Eu kaucióért adtak annak aki kért.
Legutóbb a Media Marktban láttam, 2-3 ezer ft között volt, sztem ez drága. Nem éri meg megvenni, ha kint adnak.

# 137
Dian77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
363 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152243 Üzenet linkje2010-09-20 17:21:20 

Bottakati és Ferrari!

Nagyon irigyellek ám benneteket a ciprusi nyaralás miatt, érezzétek jól magatokat!

# 138
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152254 Üzenet linkje2010-09-20 20:27:43 

Szia Dian!

Köszi, aranyos vagy!

# 139
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152256 Üzenet linkje2010-09-20 21:08:05 

Kedves Kati és Ferrari!
Nagyon jó készülődést és hatalmas élményekkel teli nyaralást (őszölést ) kívánunk:
Josza és Cilla

# 140
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152260 Üzenet linkje2010-09-20 22:26:48 

Kedves Cilla és Josza!

Köszönöm szépen, de még van 9 napom az indulásig.

# 141
Bottakati
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152266 Üzenet linkje2010-09-21 08:56:45  Ciprus

Kedves Dian, Josza, Cilla!

Én is köszönöm a jókívánságokat.

Kitty, neked is köszönöm a választ, írtam privát üzenetet.

Sziasztok
Bottakati

# 142
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152267 Üzenet linkje2010-09-21 09:23:14 

Cipruson ilyenkor még príma idő szokott lenni,ami inkább csípős: az az ár amiért ott egy 10-12 napot szolíd körülmények között ellehet tölteni.
Bratyeszék nemrég voltak,nem sz..r rágó típusúak,de nem repestek a húzós áraktól,de az egész ottlét összköltségétől sem.De ez is, mint minden utazás tarifája más és más.
Ezért van talán az,hogy nem kimondottan görög utazás Ciprusra menni.Előbb megyünk Rodoszra v. Krétára esetleg (a Bahamákra...) icon_confused.gif icon_biggrin.gif
Ha megnézem a Ciprusra utazók számát, hát..? Nem hemzsegnek.

# 143
Gyulus
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152268 Üzenet linkje2010-09-21 09:45:41 

Sziasztok! Szerintem Pafos a legszebb mindegyik város közül,zöldebb tisztább érdemes megnézni,igaz távolabb esik de megéri.Legjóbb lett volna ott lakni,közel van a Troodos hegység.Ha több időnk lesz megint elmegyünk.A Görög mellet egy kis közelkeleti arab beütés is érzékelhető a szigeten.A Török oldalon talán több régi épület maradt éppen,vagy mi nem találtuk meg ezen az oldalon levőket.Kevés idő volt egy ekkora szigethez,remélem még viszont látom. Az időjárás megfizethetetlen icon_smile.gif
# 144
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152279 Üzenet linkje2010-09-21 13:28:44 

Gyulus írta:
Sziasztok! Szerintem Pafos a legszebb. Az időjárás megfizethetetlen icon_smile.gif

Most képzed, ha még aztat is megtudnák fizettetni... icon_eek.gif

# 145
Bottakati
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152280 Üzenet linkje2010-09-21 14:29:01  Ciprus

Atosz,

Kétszer is elolvastam a hozzászólásodat, és lehet, hogy az én készülékemben van a hiba, de picit az az érzésem, hogy némi éllel fikázod Ciprust és az oda utazókat. Kérlek, javíts ki, ha tévedek.
Ciprus – mint ahogyan korábban Bettinek és Kittynek is írtam – valóban nem kimondottan görög, de a klíma, a tenger tökéletes és bizony ott is lehet találni szép helyeket. Mi többek között ezért is megyünk most vissza.

Szia
Bottakati

# 146
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152287 Üzenet linkje2010-09-21 15:50:35  Re:

bottakati írta:
Atosz,
Kétszer is elolvastam a hozzászólásodat, és lehet, hogy az én készülékemben van a hiba, de picit az az érzésem, hogy némi éllel fikázod Ciprust és az oda utazókat. Kérlek, javíts ki, ha tévedek.
Bottakati
Már is javítalak!Mert tévedsz!Ha vissza olvasod harmadjára,akkor semmiféle odautazó személlyel én nem foglalkozom,hogy derága Ciprus az viszont tény.Nem találom a "fikát" Katika. icon_smile.gif Azt hogy nem olcsó hely, ugye még leírhatom?Köszi! icon_biggrin.gif
Rá kell jönnöm ,hogy miért van már lassan minden topikban perpatvar...
Tények és hangulatszítás között azért különbség van,nemde? Te nem igy gondolod?
Szia:Atosz icon_smile.gif

# 147
Bottakati
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152288 Üzenet linkje2010-09-21 16:04:36  Válasz a #152287. hsz-ra Előzmény #152287

Atosz

Igen, igazad van, valóban nem személyeskedtél. Hogy Ciprus drága, én is így tudtam, de pont Kitty írta az ellenkezőjét nemrég. Ez tény. Viszont te másképp tudod és hallottad, ez is tény. Én meg majd meglátom nemsokára. Nem akarok perpatvart, sem itt sem más topikban. Úgyhogy a „fikáért” bocs.

Szia
Kati

# 148
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152296 Üzenet linkje2010-09-21 16:54:11  Válasz a #152288. hsz-ra Előzmény #152288

Semmi gond Katika,mert az is igaz,hogy a drágaság egy relatív fogalom.
Ami nekem derága az még soknak lehet egy közepes kategória.
Ki mennyire van"elengedve", az pedig magánügy. De mán vagyok olyan régi hellaszos ,hogy tudjam az okát,hogy a többség miért nem megy,vagy nem tud Ciprusra menni nyaralni.Ebben a Bratyeszom csak megerősített, aki pedig mint írtam, nem egy "körömrágó" típus.
A már általam látott képek után pedig nem vonom kétségbe a sziget szépségét. Hát kb. erről ennyit. icon_smile.gif
Szia! icon_wink.gif

# 149
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152297 Üzenet linkje2010-09-21 17:03:05 

Kitty nekem azt mesélte, hogy Ciprus jóval olcsóbb árakkal bír, mint Görögország. Ezen én is meglepődtem, mert nem úgy képzeltem el, de hát ők sokat nyaralnak Görögországban, csak volt már összehasonlítási alapjuk.
Ja, és Kittyék azért mentek Ciprusra a hőn áhított Hellasz helyett, mert ez az út sokkalolcsóbb volt,mint bármely görögországi utazás.
Én mondjuk nem vágyom oda annyira, de szívesen olvasom, amiket írtok róla.

# 150
Bottakati
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152298 Üzenet linkje2010-09-21 17:37:41  Válasz a #152296. hsz-ra Előzmény #152296

Atosz

Igen, a drágaság valóban relatív. És abban is igazad van, ki mit engedhet meg magának. Viszont ez a nyaralás most kettőnknek repjeggyel, transszferrel, illetékkel, félpanziós ellátással Ciprus egyik legfelkapottabb nyaralóhelyén bőven a felébe kerül, mint a tavalyi Naxos-i önellátós apartman nyaralásunk. Nagyon szeretem Görögországot - ezt azt hiszem, itt neked nem kell bizonygatnom - de ezt a lehetőséget most nem akartam kihagyni. És bár nem egy tipikus görög sziget, de tudom, mit várjak tőle és már bizony tűkön ülök, hogy indulhassunk. Nincsenek nagy elvárásaim, pihenni szeretnék. És őszintén remélem, hogy itt a Hellaszosok között lesznek majd, akik kedvet kapnak Ciprushoz és persze lesz anyagi lehetőségük oda elutazni. És ha esetleg lesz érdeklődés, szívesen töltök fel majd képeket ide a Hellasz albumokhoz.

Szia
Kati

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Ciprus
<   1 2 3 ... 9 10 11 ... 16 17 18   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu