A Rebi a múlt héten feltett olyan feketelistatszerû linket ide, csak nem emlékszem a topikra, és ha jól emlékszem a Dias Zeus Görög Utazási Iroda rajta van valamiért.
én utaztam már a dias zeusszal, én elégedett voltam, azt leszámítva, hogy hazafelé lerobbant a buszuk. buszlerobbanás nem tudom, hogy mennyire lehet az iroda hibája, de ilyet már más diasos utasoktól is hallottam (rokonaim utaztak velük tavaly). nem volt nagy csúszás belõle, nem kellett az országúton éjszakázni, de nem volt kellemes. az élményt azért nem rontotta el.
Ha bármi kérdésetek van Nei Porival, és a Dias Zeus helyi érdekeltségeivel kapcsolatban, kérdezzetek bátran. Igyekszem tõlem telhetõen segíteni mindenkinek, hogy bátran döntsön...
Tudom, hogy minden apró információ könnyebbé teszi a döntést, vagy nagyobb biztonságot ad
Bea
Nos az általam feltett oldalon olyan cégek (és nem csak utazási irodák) vannak fenn amelyekkel kapcsolatban a Fogyasztóvédelem szerint is jogos panasz merült fel és nem sikerült velük ennek ellenére kártérítésben megegyezni. Nos a Dias Zeus ezen az oldalon azért van fenn, mert egy körutazását vitte végig légkondi nélkül, a buszban 50 fok volt. Nos ha csak a buszokkal van gond akkor nincs gáz, az utazást mi mindig egyénileg bonyolítjuk.
Szia Rebeka!
Köszi az infót.Szerencsére mi is autóval megyünk.
Remélem így semmi gond nem lesz.Bár még vívódunk egy darabig.Lehet hogy ,helyben keresünk szállást ha kiértünk.
Köszi az infót.Üdv:
Katus
Szia Édes!
Nagyon klassz,hogy már megvan nektek is az idei célpont.
Mi is Nei Porit szemeltük ki.Mi az Anett Toursnál érdeklõdtünk,de hihetetlen árakon dolgoznak.Érdekes mert az iroda honlapján nagyon jó árak vannak feltüntetve.De az ajánlatukban már 30-40%-al drágábbak az apartmanok.Megtaláltam a Diast és nagyon kedvezõek az árak.Mi a Kalouda apartman-házat néztük ki, Sajnos az egyik legjobbnak gondolt ház az idén levan zárva.Ti melyik apartmanban mentek?
Vannak róla információitok?Voltatok már Nei Porin?
Üdv
Katus
Igen,persze minden érdekel.Milyenek az apartmanok?Kalouda?
A tengerpart tiszta?Vannak növények, pálmafák ??? Olvastam egy helyen hogy semmi zöld" nincs csak a beton.Igaz ez?
Milyen a hangulata Nei Porinak?Lehet hasonlítani mondjuk Sartihoz?
Köszi a tájékoztatást.Persze,hogy minden érdekel.
Köszi
Katus
Huh, hol is kezdjem...
Milyen a hangulata? Semmiképpen nem hasonlítható össze Sartival. Ha nagyon muszáj hasonlítani vmihez, akkor inkább Asprovalta, kicsit kevesebb nyüzsgéssel. Nincs tömegnyomor, mint Paralián. A part nagyon széles, és finom homokos. A tenger lassan mélyülõ. A parti sétányon van esténként nagy élet, ahol a tavernák, cukrászdák, bárok sorakoznak, ahol a játszóterek, "mini vidámparkok", és a "kirakódóvásár" van.
Van-e zöld? Hát persze!! Ez június környékén még elég gyatrán néz ki, de késõbb, mikor rendszeresen elkezdik esténként öntözni, és gondozzák, akkor igazán szép. A házak kertjei (értem itt inkább a magánházakat) nagyon szépek. Még a parti sétányon is hatalmas agyagedényekben rengeteg növényt találhatsz.
Kalouda! Kb 120 m a parttól (két sarok). Némelyik erkélyrõl láthatod is a tengert. A szobák 3 vagy 4 ágyasak. Tágasak, szépen berendezettek. Tv van, légkondi nincs. Parkolni a házzal szembeni kis parkolóban, vagy a ház elõtt lehet.Szerintem az egyik legjobb ház. De másikra sem lehet majd panasz.
a kinti szálláskeresés elég rizikós, mivel június közepe-végétõl, szeptember elsõ hetéig annyian vannak, hogy szinte minden fullon van. Nagy szerencse kell, vagy kapcsolatok.
A másik: lehetséges, hogy Neo Porirõl általánosságban inkább a Nei Pori topicban kellene beszélgetnünk. Szállás témában persze jó helyen járunk...
Ha még lenne kérdésed/kérdésetek, szívesen segítek
Szia Bea!
Köszi a választ,persze elsõsorban a szállás érdekelt,na meg persze minden más Nei Porit illetõen.Tavaly Makrin voltunk szo szo nem volt nagyon rossz,a falucska Görög és ez nekem elég,de hát a tengerparti szakasz, nos nem éppen a legszebbek közé tartozik.De ettõl még mi igazán megpróbáltuk jól érezni magunkat,és kocsik lévén nem is ültünk tétlenül.Rengeteget csaviztunk,messzebbrõl láttuk a Platamoni várat,így betudom határolni Nei Porit.Persze meg van térképem is
Csak szeretnék meggyõzõdni,hogy egy kicsit ,,szebb" helyet választottunk az idei nyaralásunknak.
Jó sok képetek van,található itt is a Hellaszon?
Köszi
Katus