Nem értem hogy a főszezon lassan közepén,senki nincs aki megosztana pár friss infót?
Visszanézve tavaly ilyenkor,már sorjáztak a beszámolók. Érdekes...…….
Úgy terveztük hogy odafele kavala kikötőből mennénk visszafele meg keramotiba érkeznénk? Ezért kérdeztem hogy valaki ismeri e Kavala kikötőt?
Ha mindenképpen szeretnétek Kavalából(ba) is kompolni, szerintem tervezzétek át.
Kavalából naponta 3 (5) komp megy Thassosra. Odafele az 1200 km megtételével nehezen tudtok pontos időre érkezni. Ha lemaradtok vagy korán érkeztek, a hosszas várakozás sem túl jó a hosszú út után....
Viszont hazafele könnyen ki tudjátok számolni, hogy mikor kell indulni a komphoz, ami Kavalába visz.
#2482082018-06-27 11:51:31 Válasz a #248199. hozzászólásra
Szerintem jobban jársz ha Keramotiból kompozol át rövidebb is,olcsóbb is,durván félóránként járnak a kompok,közvetlenül ott tudsz az indulás előtt jegyet venni.
Üdvözletem a fórumozóknak érdeklődnek hogy Kavala kikötőből mennénk át Thassosra hol tudom a jegyeket megvenni valaki tudna válaszolni vagy mi a jegyvásárlás menete?
Ha nem akarod végignézni, akkor röviden annyi, hogy (saját) személyautóval nem mennék arra, legfeljebb bérelt kisterepjáróval
Arról nem is beszélve, hogy ez egy 2 évvel ezelőtti videó. A helyi időjárási viszonyok -főként a téli esőzések, havazások- nagyban befolyásolják az utak minőségét a hegyekben. Lehet, hogy most sokkal rosszabb (persze, lehet, hogy nagyjából ugyan ilyen vagy esetleg jobb valamival).
Szia Sumi73!
Mi tavaly két hetet töltöttünk a Golden Beach kempingben.Étkezésekkor 8-10 méh alsó hangon szálldogált a tányérjaink fölött,bármit ettünk, akkor is előjöttek.Volt úgy ,hogy a sátorban étkeztünk emiatt.Mi csak ekkor láttuk őket, viszont a part ,a tenger kiváló,jó utat kívánok!
#2472182018-03-28 20:41:34 Válasz a #247206. hozzászólásra
Nehéz erre mit mondani, mert objektíven nézve sajnos valóban több a darázs a kelleténél
Az titeket nem vigasztal, hogy minket egy sem csípett meg, mert egyrészt aki fél tőlük az jobban vonzza őket, másrészt egy ijedtségből adódó rossz mozdulat miatt könnyebben csípik meg a kapálózó embert.