Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 166
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20621 Üzenet linkje2007-02-19 18:24:21 

Szia Andra! igen busszal megyünk az Aelous utazási irodával a villa vagiába lessz a szállásunk.Már mi is befizettük az elõleget. Már énis nagyon körbe jártam több fórumot is elolvastam szerintem nagyon szép helyre készülünk. Van egy szlovák ismerõsöm és nála is érdeklõdtem az iroda után de csak jókat mondott róla. De mivel én elõbb megyek így tudok pár infóval szolgálni ha megjövünk.
# 167
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20627 Üzenet linkje2007-02-19 19:25:44 

Sziasztok! Ericsi, tényleg Te mész a leghamarabb hármunk közül, utánad Andra és legvégén én, úgyhogy infók szempontjából én leszek a legjobban ellátva, sõt remélem fotókkal, beszámolóval is megörvendeztettek, még indulás elõtt!?
Andra, bocsi, de a Sirenbe megyünk mi, csak egyik ismerõsöm volt a Stellában, és Õ mondta, hogy a Siren szebb kívülrõl! Remélem belülrõl is! De tényleg úgy vagyok, mint Te, hogy legyen benne ágy, és tiszta legyen, az a lényeg! A többi nem számít, hiszen nem ott akarunk tartózkodni naphosszat.
Holnap fogjuk utalni az elõleget, ma nem jött össze idõben, de már most is nyugodtabb vagyok, hiszen a szállás le van foglalva! Annyira várom már, néha összeszorul a gyomrom és már mennék, de jó ez a várakozás is!! Tavaly június közepén voltunk és utána ott volt az egész hosszú nyár, amit csak a hellasz enyhített egy kicsit, most jobb lesz azért, hogy szeptemberben megyünk!! icon_biggrin.gif

# 168
Trompos
Aktív fórumos
Aktív fórumos
75 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20688 Üzenet linkje2007-02-20 21:41:18 

Sziasztok!
Mi 24-en júli 30-án indulunk, utána én is írok beszámolót mindenrõl amire kiváncsiak vagytok. Az Aeolus-al voltam tavaly is / Sarti-ban / nem csalódtam. Gyönyörû volt a szállás, jó volt a busz. A két buszvezetõ közül az egyik jól beszélt magyarul. Az egész nyaralás jól sikerült, az emlékeibõl sokáig merítettem, most pedig alig várom az utazást.

# 169
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20706 Üzenet linkje2007-02-21 09:01:41 

Szia ericsike!
Szerintem is nagyon szép helyre fogunk menni. icon_wink.gif
Bár most olvasgattam az utazási irodákról a véleményeket és az Aeolust nagyon lehúzták, kezdek félni.
Leginkább a szállásaikra panaszkodnak, úgy láttam magára busz úttal nem voltak gondok.
Remélem ti sem és mi sem fogunk rossz élményekkel hazatérni.
Azt megköszönöm, ha majd mesélsz a részletekrõl, amint hazaértél!

# 170
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20707 Üzenet linkje2007-02-21 09:10:50 

Szia Ainkó!
Bocsi, akkor félre értettem, azt hittem, hogy ti is a Stellában lesztek. icon_lol.gif A Siren tényleg nagyon szép, legalábbis kivülrõl, de ahogy elnézem, biztosan belül is rendben lesz minden.
Elhiszem, hogy nagyon várod már az utazást, akár csak én!!!!
Szerintem jobb a szeptemberi nyaralás, mint a júniusi. Olyan rossz lehet már nyár legelején letudni a nyaralást. Én is inkább az utószezont választanám. És tényleg nagyon jó ez a várakozást, meg a tervezgetés. icon_lol.gif
Remélem a mi szállásunkkal sem lesz gond, mert sajnos olvastam rossz véleményeket is az Aeolusról. Leginkább a szállásaikkal kapcsolatban.
A Sakist, ahova mi megyünk, a prospektusban is az ajánlott emblémával látták el és a hölgy a telefonban is egybõl azt ajánlotta. Kivülrõl nagyon szép a szállás, remélem belül sem lesz vele gond!
Nagy igényeim nekem sincsenek ilyen téren, de azért áramütés veszélyes zuhanyzót se szeretnék, ahogy az egyik utas írta.

# 171
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20709 Üzenet linkje2007-02-21 09:13:08 

Szia trompos!
De jó, hogy te is jó véleménnyel vagy az Aeolusról!!! EGy kicsit elijesztett az a pár nagyon rossz vélemény.
Sajnos a te beszámolódat nem tudom majd elolvasni, mert pont váltani fogjuk egymást Pargán, de majd ha hazajöttünk bepótolom. icon_wink.gif

# 172
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20785 Üzenet linkje2007-02-21 17:56:35 

Szia Andra! Én is olvastam negatív véleményeket de ezzel anyira nem foglalkozom mert szerintem mindeggyik irodára lehet rosszat mondani.Ez attól függ kinek mik az elvárásai. Mi már 5-ször voltun görögbe de eddig nekünk nagyon jól sikerültek az utazásaink. Ebbõl egy kocsival három busz egy repülõ. A szállások is jók voltak bár mi nem sok idõt töltünk a szálláson inkább csavargunk,fürdünk,búvárkodunk. Úgyhogy ne vegye el a kedvedet a rossz vélemények a mi utazásuk jó lessz és kész! icon_lol.gif
# 173
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20800 Üzenet linkje2007-02-21 21:32:24 

Szisztok! Andra, ne félj, én is olvastam már az Aeolusról hideget-meleget egyaránt, szerintem majd kiderül a helyszinen, hogy mi az igazság.
Biztos nem mindegyik szállás egyforma minõségû, hiszen arról a háziak is tehetnek valamennyire, de ha nagyon rossz valamelyik, és panasz van rá, csak tenne valamit az iroda, nem igaz?
Ahol mi tavalyelõtt és tavaly nyaraltunk, szintén nem tetszett mindenkinek, de nekem megfelelt. De nem vitatom a kritizálók véleményét sem, csak azok a problémák, amik náluk megvoltak, nálunk még nem. Szerencsétlen véletlen volt!
Viszont amennyibe került az a szállást, azért nem is várhattunk el luxusminõséget!

De azért remélem az áramütés nekem is kimarad!? icon_lol.gif

# 174
Trompos
Aktív fórumos
Aktív fórumos
75 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20803 Üzenet linkje2007-02-21 22:08:06 

Szia Andra!
Pargán találkozunk, én is a Sakisban leszek. Azzal a busszal jövök haza amivel te odaérsz. Majd ott pár szóval értékelem neked a nyaralást. De nyugodtan készülhetsz biztosan nagyon jó lesz a nyaralásod, nyaralásunk. A többiek is jól írják , hogy nem csak az irodától függ, hogy hogyan érezzük magunkat.

# 175
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20826 Üzenet linkje2007-02-22 09:17:00 

ericsike!
Teljesen igazad van. Amúgy se vagyunk egyformák, kinek mik az igényei. Én most megyek Görögországba negyedjére és eddig még soha semmi baj nem volt a szállással, pedig mind a négy alkalommal más-más utazási irodával mentünk. Mi is csak aludni járunk haza és ha ágy van, meg egy zuhanyzó, akkor már jó. icon_lol.gif
Tavaly pl. hazafele beszélgettünk a buszon egy családdal és õk csak a rosszakat sorolták fel a nyaralásból. Hogy milyen bunkók a görögök, meg ez se volt jó, az se volt jó, bezzeg Spanyolban, mennyivel jobb volt minden. Amiket õk sérelmeztek, azokat én fel se vettem. Vagyis tényleg nem vagyunk egyformák. De az ilyenek nem tudom, hogy tudják-e magukat egyáltalán jól érezni.
Persze nem vitatom, hogy vannak olyanok is, akiknek valósak a sérelmeik.
De a mi nyaralásunk azért is szuper lesz!!!! icon_wink.gif

# 176
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20827 Üzenet linkje2007-02-22 09:20:42 

Szia Anikó!
Látod, ez biztonyítja a legjobban, hogy nem egyformák az igényeink. Akinek nem jó az apartman, az fizessen be szállodába, ott már biztosan jobban fogják magukat érezni. Igaz, hogy az apartmanok alapból picikék, de nem azért megy az ember nyaralni, hogy a szobában üljön. Arra meg, hogy aludjon és fürödjön, szerintem tökéletesen megfelelnek.
Persze az már durva, ha áramütés veszélyes egy hely, vagy csótányok mászkálnak. De én még szerencsére nem találkoztam ilyennel!!

# 177
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20829 Üzenet linkje2007-02-22 09:32:39 

Szia trompos!
Már nekem is eszembe jutott, hogy mivel úgy is majd váltjuk egymást, összefuthatnánk egy pár szóra. Szerintem ti sem egybõl fogtok visszaindulni, mi sem mehetünk egybõl a szállásra valószínûleg, így biztosan tudunk majd egy pár szót váltani.
És neked is igazad van, hogy rajtunk is múlik, hogy milyen a nyaralásunk, nem csak az irodán. icon_wink.gif

# 178
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20871 Üzenet linkje2007-02-22 14:07:49 

Szia Andra! Mi azért szeretünk Görögbe járni mert ott tök rendessek az emberek meg a légkõr is tök nyugis .Legalábbis ez a tapasztalatunk.Mi is mindíg más irodával mentünk. De mindíg jó volt. icon_razz.gif Sokan a buszon szoktak szenvedni. Én felkészülök,hogy egy napig ott kell lenni azán jól elvagyok. icon_rolleyes.gif
# 179
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20873 Üzenet linkje2007-02-22 14:51:19 

Sziasztok! Nekem szerencsére már hetedszer sikerül Görögországba utaznom, ebbõl 5x busszal voltam, az ideivel együtt 2x pedig autóval. (Remélem nem kiabálom el!!)
Ebbõl egyszer jártunk pórul, ugyanis akkor csõdbe ment az iroda, illetve a repülést szervezõ cég, magával rántva az irodát is. De akkor megoldottuk úgy, hogy a költõpénzt lefaragtuk és befizettünk egy olcsóbb görögországi útra, mert már nem bírtuk volna ki, hogy beleéltünk magunkat és nem látjuk Görögországot.
Ettõl eltekintve soha semmi nem történt, ami negatív lett volna, szerencsére. A szállásunk is szinte mindig ugyanaz, ami jellemzõ a görög apartmanokra!
Tavaly itthon pl. Hévízen üdültünk olyan luxusapartmanban, hogy szemem-szám tátottam, 5 napig, mert azt meg annyira bírtuk megfizetni.
Az is jó volt nagyon, de Görögben van, ami kárpótol a kicsit egyszerûbb szállásért! Úgy vagyok vele, hogy ha már ott vagyok, nagy baj nem lehet, csak tényleg bogarak ne mászkáljanak, szóval tiszta legyen a szállás, és kész!
A többi már rajtunk múlik!!
Sajnálom, hogy Ti mindannyian más idõpontban mentek, jókat lehetne ott dumcsizni! De majd itthon bepótoljuk. icon_lol.gif

# 180
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20874 Üzenet linkje2007-02-22 15:14:29 

Szia ericsike!
Én is ezért imádom Görögországot, mert olyan hihetetlen nyugalom száll meg, mikor ott vagyok, hogy azt elmondani nem lehet. Velem még egy görög se volt bunkó, sõt, én inkább mindenhol azt tapasztaltam, hogy nagyon kedvesek.
A busz utat én is elég nehezen viselem, de mivel repülõre nem telik, ez van és tudomásul veszem. Kibírom valahogy, aztán úgy is kárpótol maga az ország. icon_lol.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 11 12 13 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu