Korábban talán Vojandi írta, hogy az Olympic Airlines-nél
nem érdemes repülőjegyet venni, mert valószínű, hogy meg fog szűnni.
Ez mennyire igaz mostanában?
Mert Athénból Milosra náluk néztem ki egy jegyet, csak oda, mindennel együtt 47 euro (a lassu komp lenne 34, a gyors 50), és mivel egy óra sincs a menetidő, őket választanám, de csak ha nem fog megszűnni.
Tegnap teljesen véletlenül a párommal megnéztük a Malév árait...
Augusztus 15-23-ig meg is vettük gyorsan a jegyet, mert 31 000 Ft-ba került fejenként odavissza mindennel.
Kihagyhatatlan, így augusztusban utazási iroda last minute ajánlata helyett saját szervezésben megyünk ATHÉNba, és MILOS szigetére!!
Olyan boldog vagyok!!!
Abban reménykedtem hogy nem veszed észre... De te lagalább biztosra mentél. Mi meg 2 hétvégét idegeskedtünk végig mert nem akarta elfogadni a kártyánkat...
Budapest-Athén oda-vissza 31900Ft körül jött ki illetékkel mindennel együtt. Most valami még nagyobb akció volt, mint korábban hétvégenként (akkor 39900 volt az akcióban)
Hörr. Még jó, hogy nem láttam, mert biztos ideges lettem volna...
szija, igen repülővel!! ez azért mégis jobb, gyorsabb, kényelmesebb... meg így ebben a formában még olcsóbb is volt mint a busz. "szerencse", hogy a múltkor nem sikerült lefoglalni.
egyébként május 2-11 a foglalás, így kötöttünk komprumisszumot az 1és a 2 hét között. ja igen és komppal tovább...
Sziasztok! Hétfőn vettünk a Malévnál repülőjegyet, Budapest-Athén oda-vissza 31900Ft körül jött ki illetékkel mindennel együtt. Most valami még nagyobb akció volt, mint korábban hétvégenként (akkor 39900 volt az akcióban)
Csak 1 napig tartott, és nem is nagyon reklámozták előtte... Szóval, érdemes gyakran nézegetni a honlapjukat, aki ilyen jegyre pályázik!
.....van olyan utazási iroda , aki már most tudja , hogy a májusi útjait nem indítja , de nem jelzi az ügyfeleinek
- 20 napja van az elállásra - ......
A befizetett előlegek addig is bankszámláján ketyegnek.
Aranyos vagy. Igazad van, sajnos még 86 nap van az utazásig. Talán a fiamnak sem nagy probléma, ha csúszunk egy hetet, csak a repülőjegyet nem tudja megvenni addig, amig nem tudunk biztosat.