Mi szeptember elejen mar problemak nelkul jutottunk ki tavaly es tavalyelott is Roszkenel. Remelem iden sem lesz maskepp. Ahogy elindul a suli nyilvan kevesebb utazo varhato kishazankbol is...
hmm kíváncsi vagyok, hogy mikor fog enyhülni a forgalom a határon... :-I
busaianiko: mi 2 éve Belgrádban fogunk ki éjfélkor akkora dugót, hogy ihaj. durva volt, mi is órákig araszoltunk. mondjuk akkor globálisan lehetett valami, mert délután a budai rakparton szívtunk, este az M5ösön, éjjel Belgrádban...
Mindenesetre aki mégis Röszkét választja visszafele, az a jobb oldali sorokba álljon, mert mindkét részen onnan sorolódik többfele a sor, a bal oldali órákkal lehet több.
Hmmm. Nekem pont a bal oldali jött be hétfõn. (Mindkét sor kettéágazott, és pont akkor nyitottak egy újabb kaput, amikor az elágazáshoz értem .
Ettõl függetlenül tényleg el kell felejteni Röszkét, mert az maga a halál. Tessék Tompa, vagy másik kisebb határátkelõ felé menni (ki és befelé egyaránt)!!!!!!
Szia bocsika! Jobb út nincs az autópályától, de ha nem muszáj nem szeretünk végigcammogni Budapesten, ezért már tavaly is a jászság felé mentünk, Ceglédet érintve rá az M5-ösre, és úgy le Röszkéig.
Valamivel rövidebb is km-ben, bár nem gyorsabb, mert az útminség az nem tökéletes, viszont nem ragadunk benn egy dugóban sem, az biztos!
Tavalyelõtt éjfélkor mentünk át Pesten és másfél óráig araszoltunk a Hungárián, mire kiértünk. El nem tudtuk képzelni, hogy mi lehetett akkor Pesten, de nagyon "megszívtuk" csúnya szóval!
Nektek persze egyszerûbb ott rámenni a sztrádára, hisz ott laktok!
3 hete 1,30-1,34€ volt a diesel átlagban, de láttam 1,25-ért, meg 1,40-ért is. Mondjuk az 1,25 az már nagyon "egzotikus" helyen volt. A 25-30€-s szállással kapcsolatban erõs kételyeim vannak.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.A jövõhét végén utaznánk Zakyntoszra a családommal.
Diesel autóm van, szeretném tudni a gázolaj,és néhány alapvetõ élelmiszer árát is?
Szállásokat a neten találtam halommal.Így majd ott válogatunk, amelyik a legjobban fog tetszeni, azt fogjuk kibérelni( 25-35 €/nap, 4 fõre).
Várom információitokat.Elõre is köszönöm.
Üdv.
Még a határõr és a vámos is ( a magyar) mosolygott rajtunk, szerintük minden épeszû magyar Tompánál jön át. Ezt saját tapasztalatunk vagy tapasztalatlanságunk is alátámasztotta
Szerinte is szerencsénk volt, a "normál" várakozási idõ 7-8 óra.
Mindenesetre aki mégis Röszkét választja visszafele, az a jobb oldali sorokba álljon, mert mindkét részen onnan sorolódik többfele a sor, a bal oldali órákkal lehet több.