Még a határõr és a vámos is ( a magyar) mosolygott rajtunk, szerintük minden épeszû magyar Tompánál jön át. Ezt saját tapasztalatunk vagy tapasztalatlanságunk is alátámasztotta
Szerinte is szerencsénk volt, a "normál" várakozási idõ 7-8 óra.
Mindenesetre aki mégis Röszkét választja visszafele, az a jobb oldali sorokba álljon, mert mindkét részen onnan sorolódik többfele a sor, a bal oldali órákkal lehet több.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.A jövõhét végén utaznánk Zakyntoszra a családommal.
Diesel autóm van, szeretném tudni a gázolaj,és néhány alapvetõ élelmiszer árát is?
Szállásokat a neten találtam halommal.Így majd ott válogatunk, amelyik a legjobban fog tetszeni, azt fogjuk kibérelni( 25-35 €/nap, 4 fõre).
Várom információitokat.Elõre is köszönöm.
Üdv.
3 hete 1,30-1,34€ volt a diesel átlagban, de láttam 1,25-ért, meg 1,40-ért is. Mondjuk az 1,25 az már nagyon "egzotikus" helyen volt. A 25-30€-s szállással kapcsolatban erõs kételyeim vannak.
Szia bocsika! Jobb út nincs az autópályától, de ha nem muszáj nem szeretünk végigcammogni Budapesten, ezért már tavaly is a jászság felé mentünk, Ceglédet érintve rá az M5-ösre, és úgy le Röszkéig.
Valamivel rövidebb is km-ben, bár nem gyorsabb, mert az útminség az nem tökéletes, viszont nem ragadunk benn egy dugóban sem, az biztos!
Tavalyelõtt éjfélkor mentünk át Pesten és másfél óráig araszoltunk a Hungárián, mire kiértünk. El nem tudtuk képzelni, hogy mi lehetett akkor Pesten, de nagyon "megszívtuk" csúnya szóval!
Nektek persze egyszerûbb ott rámenni a sztrádára, hisz ott laktok!
Mindenesetre aki mégis Röszkét választja visszafele, az a jobb oldali sorokba álljon, mert mindkét részen onnan sorolódik többfele a sor, a bal oldali órákkal lehet több.
Hmmm. Nekem pont a bal oldali jött be hétfõn. (Mindkét sor kettéágazott, és pont akkor nyitottak egy újabb kaput, amikor az elágazáshoz értem .
Ettõl függetlenül tényleg el kell felejteni Röszkét, mert az maga a halál. Tessék Tompa, vagy másik kisebb határátkelõ felé menni (ki és befelé egyaránt)!!!!!!
hmm kíváncsi vagyok, hogy mikor fog enyhülni a forgalom a határon... :-I
busaianiko: mi 2 éve Belgrádban fogunk ki éjfélkor akkora dugót, hogy ihaj. durva volt, mi is órákig araszoltunk. mondjuk akkor globálisan lehetett valami, mert délután a budai rakparton szívtunk, este az M5ösön, éjjel Belgrádban...
Mi szeptember elejen mar problemak nelkul jutottunk ki tavaly es tavalyelott is Roszkenel. Remelem iden sem lesz maskepp. Ahogy elindul a suli nyilvan kevesebb utazo varhato kishazankbol is...