#1939792012-08-19 12:56:31 Válasz a #193966. hsz-ra
Ahogy látom, az Anett tours is az Apollon útjait értékesíti Pargára, úgyhogy akkor kedd reggel szerintem az Apollon tud első kézből információt adni.
Szerintem is a Rina nem rossz választás, mert az középen van, onnan ide is, oda is könnyebben eljuthattok.
A Valtosra a kikötőből 4 euróért oda-vissza visz a vizitaxi. A városi strandtól a Piso pedig kb. 3 perc séta.
Az a városi strand,vagy Kryoneri,a kikötő melletti rész.Akkor ne az Aeolusnál keresgélj,mert onnan messze lenne.Esetleg kedden hivd fel az Anett tourst,nekik is van valamilyen Pargas érdekeltségük.Vagy a fórumukon kérdezd meg ez ügybenm Anettet,ő azért tájékozottabb mint mi-mármint csak buszjegy ügyben-
#1939412012-08-18 15:43:13 Válasz a #193940. hsz-ra
Már egyszer volt szerencsénk 2006-ban eljutni Pargára,azóta bár merre járunk,mindenhol azt mondjuk,hogy szép-szép,na de Parga a legszebb!Nekünk még az is elég lenne,ha valamelyik irodánál csak buszjegyet tudnánk venni,mert szállást azt találtam olcsón.
#1939392012-08-18 15:01:04 Válasz a #193936. hsz-ra
Sajnos nagyon sok ajánlat,ami fönt van a honlapjukon,már nem aktuális...a Rina egyébként jó helyen van,minden egyforma távolságban van.Egy próbát megér,csak most egy pár nap,mire kinyitnak...
az Aeolusnál is 49900 a sakis villa szept 7.-i dátumman...ezek szerint tényleg lehet "válogatni",mert az egyik a Valtosnál van-Sakis- a másik a városban-Rina-bármelyiket szivesen venném most!!!Jó utat nektek!
Manfanatics!
Nekem személy szerint a kedvencem a Piso volt de imádtuk a városi stranddal szemben lévő kis sziget partját is. Az homokos volt szép tiszta vizű és odébb jókat lehetett búvárkodni. Az biztos, hogy a városi elég zsúfolt de szép a vize A Valtoson mi sajnos már nem voltunk így azt nem tudom milyen, tőlünk az volt a legtávolabb viszont a Lichnos megint nagyon szép volt. Biztos vagyok benne, hogy ennyi part közül találsz olyat ami neked is nagyon tetszeni fog. Nem lesz nehéz
Ja,hogy még nem választottál...a Valtosos szállások kicsit messzebb vannak a várostól,/én a városban laktam/,de akik ott voltak sokan meg voltak elégedve,miután nagyon szép a természeti környezet!Ha az ilyesmit szereted,akkor a Valtos lesz a neked való,de biztos,hogy mindet ki kell próbálni,mert mindenhol van valami érdekes!
Értem. Csak azért kérdezem, mert a szállások, amelyek közül lehet választani ezen a két beach mentén feszenek. Ezért nem tudom, hogy melyik lenne jobb.
Manfanatics,szerintem döntsd majd el magad...kötelező/!?/ kipróbálni mindkettőt.Viccet félretéve,biztosan meg fogod nézni mindkettőt...meg a harmadikat is,a Pisot-nekem az volt a kedvencem-meg a negyediket is,a Lichnost,-sokaknak az tetszett a legjobban,meg a hozzá vezető út...szóval lesz ott mit nézni,ha megfogadsz egy tanácsot,ne ragadj le egy helyen.Amig egyik strandról a másikra mégy,addig is nézed Pargat...mert a város köti össze a strandokat...szerencsés vagy,hogy ott leszel!