Az,hogy utaztunk már velük,és még egyszer csak nagyon kivételes esetben szeretnék...tudom,hogy nagyon jó az áruk,de mi meg is fizettünk érte...szóval reméltem,hogy van más.Mondjuk,nagyon tetszik a prosijukban a Pargai rész,de jó lenne valakinek a személy3s tapasztalata is a szállásokról.Te voltál valamelyikben ?
Itt a nagyrészünk Aeolussal volt (az egyéni utasokat kivéve, de õk is általában az Aeolustól foglalnak szállást), ha elõreolvasol minden szállás ki van vesézve.
Mi tavaly utaztunk velük és remélem az idén is fogunk, semmi rosszat nem tudok mondani sem a szállásról, sem az utazásról. A busz megfelelõ volt, igaz csak szlovákul beszéltek a sofõrök, de amennyit kellett azt megértettük.
Biztonságban éreztük magunkat velük, pedig akik jártak arra azok tudják, hogy nem akármilyen út!
A szállás is jó volt, semmi extra,de a görög átlagnak megfelelt. Kedves háziak, kellemes környezet.
Mi beleszerettünk Pargába, és akik voltak már ott, azok döntõ többsége is így van vele.
Én sem jártam még Pargán, de tényleg annyira részletekbe menõen, és segítõkészen válaszoltak mindenre a tavalyi utasok, hogy le a kalappal...
A háromszemélyes szállásról Vio biztosan ír Neked, de ha visszaolvasol képeket is találsz, illetve a fotóalbumokban.
Az Aeolussal kapcsolatban ahogy én kivettem minden nézõpont és szerencse kérdése, de én már más irodával is fogtam ki rosszat úgy, hogy elõtte tökéletesen elégedett voltam...
Lehet Te pedig fordítva lennél...
miskolciutas! Mi tavaly egyénileg voltunk, de szállást az Aeolusnál foglaltunk. Nekünk csak a Siren villát lehetett választani, ott mi kifogtuk a legrosszabb szobát, de ha busszal mentek, ez eleve ki van lõve. A többi szállásról pedig tényleg csak jókat olvastunk itt, illetve mind megfelelt a megszokott görög apartmanok minõségének.
Szerencsére Parga és környéke annyira gyönyörû, hogy feledtette velünk a kényelmetlenségeket, és mostanra már csak a szép emlékek maradtak, és remélem, hogy még visszatérek oda!
Szerintem ha itt utánanézel mindennek, akkor nem tudsz melléfogni! Ne hagyd ki Pargát, ha már gondoltál rá!
Anikó!
Minden évben elhatározzuk, hogy most másfelé megyünk, de tavaly is három Görögország lett, mindig oda húz a szívünk.
Spanyolországban van még egy kedvenc helyünk, Tossa de Mar, de rájöttünk hogy tiszta görög hangulata van, azért az a kedvencünk. Bár nem teljesen ide illik, de azért megpróbálom felrakni, nem biztos hogy sikerül.
Mire emlékeztet?
Csincsi!
Ha Tossa tetszett, akkor Parga is fog, nekem néha teljesen olyan érzésem volt, mintha "ikrek" lennnének, csak Pargában van még egy kikötõ sétánnyal is!
Szia
Mi a Zachariasban voltunk, de a Vagia szállást is láttam.Egyikkel sincs semmi gond De Parga amúgy is feledtet mindent!Én még a pad alatt is ellennék ha az a pad Pargában lenne
Egészen véletlenül 3 személyes házat keresek,mert 3-an vagyunk,de tudom,mire gondolsz...-gépelési hiba,bocs!
Anikó!
Én Krétán voltam ugy,hogy minden kellemetlenséget feledtetett a sziget szépsége...az Aeolussal voltunk...nem tul biztató elõjel Pargara...egyébként szóbajött Lefkada is...