Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 2086
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Csincsi44
Aktív fórumos
Aktív fórumos
235 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53594 Üzenet linkje2008-03-02 19:53:23  Válasz a #53567. hsz-ra

Képek alapján nagyon jól néz ki, mi is elgondolkodtunk rajta, de aztán a tapasztalatok és leírások innen, meggyõzõbbek voltak, így választottuk a Sakist. icon_wink.gif
# 2087
Csincsi44
Aktív fórumos
Aktív fórumos
235 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53596 Üzenet linkje2008-03-02 19:56:52 

Megjártuk ma az Utazás kiállítást, beszereztem az Aeolus katalógusát, hát abban is álomszép képek vannak Pargáról! icon_lol.gif

Anikó! Ti voltatok? Mi a döntés?

# 2088
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53597 Üzenet linkje2008-03-02 20:00:43  Válasz a #53596. hsz-ra Előzmény #53596

Szia Csincsi! Igen voltunk mi is, még pénteken. Döntés az van, több is. Persze elsõ helyen Parga szerepel, csak az a gondunk, hogy mi egyénileg szeretnénk menni, viszont akkor csak a Sirent választhatnánk, viszont mivel csak ketten megyünk, ezért jobb lenne pl. a Stella vagy bármelyik másik.
Akarok majd írni az irodának, hogy nem lehetne-e valami megoldást találni, ha mégsem, akkor más utirányt kell keresnünk.

Most sem jobb a helyzet, mert a bõség zavarával küzdünk, 6 uticél van felírva, különbözõ variációkkal, úgyhogy már teljesen kész vagyok idegileg. Mindenhová szeretnék menni, csak nehogy a végén itthon maradjak. icon_sad.gif icon_sad.gif

# 2089
Cilla
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
358 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53598 Üzenet linkje2008-03-02 20:05:33 

Szia Anikó!
Jól értem, ha a szállás megfelelõ lesz, akkor Parga az idén is? icon_wink.gif
Ez már tényleg szerelem! icon_biggrin.gif

# 2090
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53603 Üzenet linkje2008-03-02 21:04:02  Válasz a #53598. hsz-ra Előzmény #53598

Szia, közben kicsit elkalandoztam. Igen, ha összejönne egy studio, mivel csak ketten megyünk, akkor ismét Pargát választanánk.
Még rengeteg minden kimaradt, amit idén megnéznénk, és Pargát is nagyon-nagyon szivesen látnám újra!
Az a baj, hogy a studiók csak buszosaknak vannak kikalkulálva, és nem tudom mit lehet majd tenni.
Nézegetem a külföldi oldalakat is, de nem igazán a mi pénztárcánkhoz vannak szabva, de azért nem adom fel.
icon_lol.gif icon_lol.gif

# 2091
Csincsi44
Aktív fórumos
Aktív fórumos
235 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53604 Üzenet linkje2008-03-02 21:20:26  Válasz a #53597. hsz-ra Előzmény #53597

A végén még találkozunk Pargán! icon_biggrin.gif icon_wink.gif

Szerintem mindenképpen kérdezd meg az irodát, egy próbát megér!

Amúgy teljesen megértelek, hogy kezdesz kikészülni a keresgélésben, csak az ezzel a baj, hogyha az ember egy ideje állandóan ezzel van elfoglalva akkor egy idõ után beleun a dolgokba, és már mindegy, csak legyen valahogy. Ez meg nagyon nem jó dolog.
Persze lehet nem mindenki ilyen, csak én....

# 2092
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53609 Üzenet linkje2008-03-02 22:31:19  Válasz a #53604. hsz-ra Előzmény #53604

Igen ezzel az a baj, hogy már majdnem beleuntam tényleg. Kicsit már úgy vagyok, hogy ha nem Parga, akkor mindegy, hogy hová megyünk.
Pedig nem igaz, mert más részeket is szeretnék látni, hisz rengeteg hely van még Görögországban! icon_lol.gif

Már írtam az irodának, remélem hamarosan kapok választ és még jobban remélem, hogy ki tudnak találni valamit, és mehetek Pargára!!! icon_lol.gif icon_lol.gif

Mi is szeptember elején tervezzük az utat, esetleg augusztus utolsó napjaiban. Ha jól emlékszem Ti is akkor mentek?

# 2093
Cilla
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
358 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53611 Üzenet linkje2008-03-02 23:11:54 

Anikó!
Szerintem is érdemes az irodánál megpróbálni, legfeljebb a turnusváltáshoz kell igazodnod, csak kell nekik az utas! icon_rolleyes.gif
De ha Pargára mentek, akkor figyelmedbe ajánlanám Ioanninát rengeteg látnivalójával (vár, mecsetek, múzeum), de fõképpen az annak tavában tartózkodó kis szigetet! icon_biggrin.gif Nekünk az egyik legnagyobb élményünk volt, és autóval úgyis ott mész el mellette, egy napot megérne! Kis piros és kék hajók visznek át a vár citadellájától (már az sem semmi élmény) egy szinte eredeti épületekbõl álló kis településre, ahol inkább a keleti hatás érezhetõ, és a megszokott görög szuvenirek helyett (mivel nagyrészt török ötvösök leszármazottjai éltek-élnek a szigeten) csodaszép ezüst ékszereket és ezüst lemezzel borított tárgyakat találsz (szelencéket, tálakat, kancsókat, poharakat, gyertyatartókat) szerintem kifejezetten olcsón, fõképpen a pargai árakhoz képest! Ha nem vásárolsz akkor is órákig el lehet bámészkodni! Na és mint már írtam valahol, van egy kis múzeum is, mert ott ölték meg a janinai pasát, akinek egyik valaha volt várát Pargánál találjuk.

# 2094
Csincsi44
Aktív fórumos
Aktív fórumos
235 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53618 Üzenet linkje2008-03-03 09:34:19  Válasz a #53609. hsz-ra Előzmény #53609

Jól emlékszel, aug. 28- szept. 10-ig megyünk. icon_biggrin.gif
Amiatt nem értem én sem, amit Cilla mond, hogy miért nem lehet akármelyik stúdiót választani, hiszen ha odamész aznap, mikor a buszos utasok megérkeznek, és akkor is hagyod el a szállást, mikor õk, akkor mi a gondjuk. Lehet, hogy a buszon utazó utasok száma állna arányban az általuk lefoglalt apartmanokkal? Nem tudom.
Mindenesetre remélem kedvezõ választ kapsz! icon_biggrin.gif

# 2095
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53624 Üzenet linkje2008-03-03 11:20:47 

Igen, már írtam az irodának még tegnap este. Még nem kaptam választ, de remélem hamarosan írnak valamit, mert szeretnénk már legkésõbb a jövõ héten lefoglalni valamilyen utat. Én is úgy gondolom, mivel tavaly is egyénileg voltunk, és ugyanúgy a turnusra kellett figyelnünk, mint a buszosaknak, akkor biztos megoldható lenne!
Mi is az augusztus 28-i turnust néztük ki magunknak, jó lenne, ha sikerülne!!!

Cilla! Köszi a tippet. Már tavaly is szerettem volna elmenni Ioanninába, fõleg a kis szigetre, mert olvastam róla, hogy mennyi látnivaló van ott, viszont odafelé nagyon fáradtak voltunk ahhoz, hogy megálljunk, hazafelé meg teljesen kikerültük Ioanninát. Idén, ha Pargára megyünk, mindenképp ellátogatunk oda. icon_smile.gif

Én nagyon szeretném, ha sikerülne, de tegnap rengeteg szállást végignéztem a neten, hogyha kikerülném az irodát úgy mennék, viszont árban nem találtam csak októberre megfelelõt, az meg már nem jó nekünk. Úgyhogy szorítsatok, hogy találjon az iroda valami megoldást. icon_smile.gificon_smile.gif

# 2096
Cilla
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
358 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53629 Üzenet linkje2008-03-03 11:46:46  Válasz a #53624. hsz-ra Előzmény #53624

Jövõre talán már a Dias Zeusnak is lesz Pargája, úgy hallottam az idei szezonra is akartak, de nem találtak árban megfelelõt, mert azok már foglaltak voltak, késõn kezdték a keresgélést. Jó lenne, akkor nagyobb lenne a választék!

Anikó!
Fel a fejjel, végül is Görögországban mindenhol jól érezhetjük magunkat, lehet hogy kompromisszumot kell kötni és mégis az lesz a legjobb választás!
Drukkolok Neked, és mindenki másnak, aki pillanatnyilag még csak a "szeretnék menni" állapotban van! icon_biggrin.gif icon_lol.gif icon_biggrin.gif

# 2097
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53631 Üzenet linkje2008-03-03 12:00:30  Re:

josza2 írta:
Szia Andra!
Ne add fel! icon_wink.gif Mindig van megoldás. Leleményes az ember, ha Görögországba menésrõl van szó icon_idea.gif Figyeld az akciókat! Bizz a last minutokban! Igen kis pénzbõl is lehet elutazni. Drukkolunk Neked. icon_exclaim.gif

Sziasztok!

Kedves Anikó és josza2!

Nagyon aranyosak vagytok, hogy szurkoltok nekem, de most már tutira nem fogok tudni menni, ugyanis tegnap megadta magát a tv-m. icon_cry.gif

Anikó!

Szerintem azért választják sokan Lefkadát, mert az a hely is csodaszép! Igaz, hogy Parga közel van hozzá, de nálam nem ez lett volna a motiváció. Bár igaz, ha már ott lennék, átruccanék az imádott Pargamba. icon_lol.gif

# 2098
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53633 Üzenet linkje2008-03-03 12:10:18  Re:

cilla írta:
Jövõre talán már a Dias Zeusnak is lesz Pargája

A Dias is akar oda vinni utasokat? Az jó lenne!!! Bár szerintem Diasék kicsit drágábbak, mint az Aeolus, viszont így tényleg nagyobb lenne a választék.
Milyen jó lenne, ha egy debreceni utazási iroda is felvenni a listájára Pargát!!!

# 2099
Csincsi44
Aktív fórumos
Aktív fórumos
235 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53638 Üzenet linkje2008-03-03 12:27:22  Válasz a #53624. hsz-ra Előzmény #53624

Ha nem válaszolnak, szerintem telefonálj rájuk, mi másfél hétig vártuk hiába, hogy az e-mailben elküldött foglalásunkat visszaigazolják, végül felhívtuk õket, és akkor nagyon hamar sínre került a dolog.
Azt mondták valami gond volt a rendszerükkel, de én ebben annyira nem vagyok biztos...

# 2100
Cilla
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
358 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53639 Üzenet linkje2008-03-03 12:31:05  Válasz a #53633. hsz-ra Előzmény #53633

Szia Andra!
A Diasnál viszont nem lenne "hátrányos megkülönböztetés". icon_wink.gif

Te pedig ne add fel, õszig még olyan sok idõ van! Én ilyen esetekre tartogatom az olcsóbb árfekvésû Észak-Görögországot, most lehet a Diasnál Stavrost kapni azt hiszem már 14 900-tól. Enni meg itthon is kell, legfeljebb fõzöl. Ennyi sem férne bele? És ott vannak a last minutok, tavaly õsszel mi 29 000 Ft-ért mentünk Pargára két hétre.
Nálunk is elõfordult, hogy az utolsó fillérünk is ráment az útra, de soha nem bántuk meg, a problémákat is megoldottuk elõbb vagy utóbb, és állítom, hogy nem lenne most attól több pénzünk, ha az akkor anyagilag felelõtlenségnek tûnõ utazásokat kihagytuk volna, csak sokkal kevesebb élményünk!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 139 140 141 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu