#1137412009-08-11 23:36:10 Válasz a #113735. hsz-ra
Igazad van Timba! Én is mindig félek, hogy mi lesz, ha nem jön össze az utazás, nem szeretnék görög illatok, ízek, élmények nélkül maradni. Persze, ha úgy alakul sem tudok mit tenni, de remélem ez nem következik be!?
Neked is kívánom, hogy sikerüljön megtalálni az ideális uticélt, és megoldást!
Remélem tudatod majd, hogy mi az eredmény! Én szorítok nektek, hogy sikerüljön!
Ezerrel keresem a lehetőséget,csak nagyon kevés az időm, de görög tenger nélkül nem élet az élet, talán mire útra indulsz Makrigialosra,mi is tudjuk hogy hova
#1134902009-08-10 16:59:41 Válasz a #113295. hsz-ra
Szia Timba! Látom, hogy nem bírsz elszakadni a második "otthonunktól". Mondjuk, megértelek. Nagyon is! De azért remélem jól éreztétek magatokat abban a másik országban, ahová mentetek!? Voltatok ám eszemben, hogy micsoda hűtlen alakok!! Remélem összejön egy görög út, és uszikálhattok egyet a tengerben is!? Majd írd meg, hogy hol tart ez a "project"!
Aszterimu, egyetértek nagyon veled is. De ami késik, -most már remélhetőleg-, nem múlik! Rajtam nem fog!
Nagyon gyorsan peregnek a napok, pár pillanat és útra keltek, szepséges útunk volt, de a Görög filinget nem pótolja semmi ,én is ülök a gép előtt és keresem a lehetőséget hogy pihenjek is ,mert nagyon szeretnék a tengerben úszkálni .Hát tudod, az igazi nyaralás nekem ott kezdődik.Csak remélkedni tudok hogy sikerül, de jó is lenne ha össze jönne! Remélem jól vagytok és már biztos minden sínen van.
#1132942009-08-09 21:59:33 Válasz a #113275. hsz-ra
Elhiszem. hogy izgulsz. Már megbeszéltem párommal, hogy akarok veled találkozni. Majd megbeszéljük, amikor neked is jó, meg nekünk is, és frappézunk egyet!!!!
Már én is nagyon várom, ma egész este az utazásról beszéltünk, annyira jó már, hogy ilyen közel van!
#1132692009-08-09 16:38:17 Válasz a #113222. hsz-ra
Köszi Ratio, hogy kiegészítettél. Tudtam, hogy számíthatok rád! Idén én is jobban megnézem a szavatosságot, ki tudja mit hoz a jövő év!?
A joghurtot én is köszönöm, bár tavaly vettem párszor, és nagyon finomakat, de ezeket a fajtákat nem ettem még! Idén keresek belőlük.
Zsuzsi! Ti merre indultok? Remélem nem fogsz csalódni semmiben!?
Ez igazan kimerito valasz.Ki fogjuk probalni a mustart ,a joghurtot, es persze a tobbi gorog specialitast is. Mar alig varom az indulast, de foleg a megerkezest.Ez lesz az elso utunk.
Aniko, mar irtam egy masik forumon, hogy mi is a Dias-ban leszunk. Biztosan szemelyesen is tudunk beszelni.