Zakynthos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 226
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
M Zotya
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
23 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21833 Üzenet linkje2007-03-03 00:39:18 

Üdvözlök Minden Kedves Tagot

Ma lefoglaltuk Nyaralásunkat Zakyntos,Tsilivi "Planos Beach apartmanház"

Életem elsõ rep.útja lesz icon_redface.gif és elsõ Görög . A gyönyörû szigeten

Robogóval szándékozunk közlekedni .Igaz rövid idõ, 7.nap
de ugy talán gyorsabb.

Teljes tudatlanságban élünk . ezúton szeretnék jó tanácsokat kérni.

Köszönettel . 5+1 gyermek. icon_lol.gif

# 227
Rekuc
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
417 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21865 Üzenet linkje2007-03-03 13:02:45 

M Zotya,
szerintem látogasd meg a http://gportal.hu/portal/zante/ honlapot, itt rengetek fotot, élménybeszámolókat és még videokat is találsz Zakinthosról, tényleg jó honlap!!

# 228
M Zotya
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
23 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21877 Üzenet linkje2007-03-03 16:24:10 

Rekuc Szió .

Köszönöm a tippet meg nézegettem .

Volt már valaki a Planos beach apartmanházban?

Illetve érdekelne valami robogó kölcsönzõ is , mert még nemtaláltam sehol:(

Köszi ZOTYA

# 229
Sartikatalin
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21916 Üzenet linkje2007-03-04 15:29:13 

Szia T. Tomi!

Mi is a Grand-Tours-sal megyünk Laganasba júli 13-28. az Ibéria apartmanba.
Ti melyik apartmanházban lesztek?
Voltatok már Zakynthoson?
Üdv Sartikatalin!

# 230
Sartikatalin
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21917 Üzenet linkje2007-03-04 15:40:28 

Szia Szöszy!

Látom, hogy ti is akkor lesztek az Ibéria apartmanban amikor mi.
Te tudsz róla valami közelebbit? Esetleg van valami infód Agios Sostis-ról?
Zakynthoson még nem voltunk, és mivel ez lesz a nászutunk, nem akarunk melléfogni. ha tudsz valamit akkor légyszi írj!

Köszi: sartikatalin

# 231
T.Tomi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21921 Üzenet linkje2007-03-04 17:01:20 

Üdv Mindenkinek!
Szia SartiKatalin!
Örömmel látom, hogy Ti is Zakynthost és Laganast választottátok. Sajna mi nem akkor leszünk, hanem egy hónappal korábban jún.23-30-ig. Mi a Nikoszt választottuk, mivel 4-en leszünk és csak így tudtak 4 fõre apartmant biztosítani.(A feleségem én és a gyerekek). A szigeten mi is elõször járunk, így a szállásról mi sem tudunk többet mint amit a prospektus ír. A HELLASZon kívûl még a Zakynthos.hu-ról gyüjtöttük az infókat. Ott is sok okosságot lehet olvasni. Már alig várjuk az utazást. Egyedül a viselkedni nem tudó angoloktól tartok egy kicsit, de remélem nem annyira gázos mint amit írnak róluk.

# 232
Szöszy!!!
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21929 Üzenet linkje2007-03-04 20:44:25 

Sziasztok!SZia Sartikatalin!

Hát,igen mi is akkor leszünk ott a párommal,és semmi közelebbit nem tudok azon kívül amit itt megtudtam,elolvastam kvalcsi élménybeszámolóját,meg még nézegettem ezt azt,szeritnem jó lesz,ahogy hallottam éjszaki élet is van,tehát lehet jönni menni,meg lehet pihengetni is,szép a hely,szerintem ideális nászút lesz Nektek is,meg nekünk is ,bár mi nem nászútra megyünk(még) icon_smile.gif
Ha megtudok vmit az Ibériáról szólok.Tényleg Laganasnak milyen a strandja? Mert eddig csak olyan képeket láttam,ahol autók álltak végig a strandon nem volt túl szívmelengetõ!

# 233
M Zotya
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
23 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21930 Üzenet linkje2007-03-04 21:11:43 

Sziasztok!!

Szeretném meg kérdezni , hogy milyen lehet
Zakyra menni egy 10 hónapos gyerekkel?

# 234
Szöszy!!!
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21934 Üzenet linkje2007-03-04 22:03:11 

Hát,attó függ mivel utaztok szerintem icon_smile.gif
# 235
Lloth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
209 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21950 Üzenet linkje2007-03-05 11:21:12 

Kedves Atosz!

Köszi elõre is minden segítséget és persze mindenki másnak is!

Úgyhogy gyorsan élnék is a lehetõséggel, mert elsõ körben az lenne a kérdésem, hogy látott-e valaki kint Zakynthoson olyan ottani utazási irodát, akik kirándulást szerveznek Kefalóniára.

Hasonlóra gondolok, mint pl. Krétán: mehettünk az utazási irodánkkal is Santorinire, de rengeteg kinti irodát is választhattunk volna, hisz tele volt velük és az ajánlataikkal a belváros és a kikötõ!

Van ilyen lehetõség Zakynthoson?

üdv:
lloth

# 236
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21955 Üzenet linkje2007-03-05 11:35:52 

Szia atosz!

Köszönöm a gratulációt. Remélem Te is sok szép képet fogsz tudni készíteni és megosztod majd velünk.
Kívánom, hogy tényleg csendesebb legyen Ag. Sostis mint Laganas, és ne zavarja meg a nyaralásod a sok bunkó angol tini.

# 237
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21957 Üzenet linkje2007-03-05 11:50:59 

Kedves lloth!

Igen, vannak kinti irodák akik szerveznek utat Kefalóniára is. Több ilyet láttam Tsiliviben és Zakynthos városban is.
Többek között a Cavo Grosso utazási iroda tavaly 33,-Euró/fõ-ért vitt kirándulni Kefalóniára. Mi egy sziget körüli hajóutat fizettünk be náluk, és tökéletes volt. A szállásunkra jött egy légkondis busz, amely elvitt Zakynthos város kikötõjébe, onnan körbejártuk a szigetet hajóval, majd visszaérkezés után, szintén busszal vittek haza a szállásunkhoz. A kommunikáció angolul volt, de akkor is megéred a fontos dolgokat, ha nem beszélsz csak magyarul.
Az iroda honlapja: http://www.cavogrosso.gr

# 238
Lloth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
209 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21962 Üzenet linkje2007-03-05 12:35:40 

Kedves Valcsi!

Nagyon köszi a gyors választ, és örülök a jó hírnek, hogy a magyar utazási irodák kihagyásával is meg lehet oldani az utazást Kefalóniára!

Ugyanis nagyon vacilálok a sok ajánlat között, hiszen árban és tartalomban alig vélek felfedezni különbséget, viszont sajnálattal láttam, hogy a Neckermann nem szervez Kefalóniára utat. Persze amúgy is olcsóbb a kinti kirándulásszervezés a kintiekkel, az angollal meg nincs gond. Persze nem biztos, hogy a Neckermannt választjuk, de elõfordulhat. Tudod, ha az ember nem a legolcsóbban gondolkodik (mivel bizonyos dolgokhoz mindenképpen ragaszkodik), akkor mindegyik iroda árai hasonlóak. És a Neckermannál már - ha minden igaz - lesz törzsutas kártyánk is lassan.

És a Lukas Apartman sajnos kiesett a debreceni indulás miatt, pedig képzeld csak: a Te beszámolódtól függetlenül a férjem is ezt az apartmant választotta, ez lett volna az ideális nekünk is!

Úgyhogy most gyorsan folytatom a "hajtépést" (mert Atosznak maximálisan igaz van! icon_biggrin.gif )

üdv:
lloth

# 239
M Zotya
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
23 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22022 Üzenet linkje2007-03-05 19:02:40 

Kedves Szöszy .

Repülõvel megyünk , csak félõ , hogy õ biztos nem élvezné még az utat.

És szerintem mi sem . Nemtudom hogy érdemes -e elvinni a kis hercegnõmet:) ?

Elvégre 3 éve van tervbe Zakynthos és nem is kevés pénz. (Nagy a dilemma)

Zoli

# 240
Szöszy!!!
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22029 Üzenet linkje2007-03-05 21:33:22 

Hát ,de nélküle meg nem lenne olyan,ha jól gondolom icon_smile.gif Pedig repülõvel a legrövidebb,de megértelek engem is nehezen lehetne feltuszkolni egy gépre,én nagyon félek inkább kibuszozom a világból icon_smile.gif Az egyik kis unokatesómat kocsival vitték Olaszba nyáron azt hiszem,de õ nagyon jól tud kocsiban aludni,szóval õt nem vislete meg nagyon az utazás,elszunyókált a gyerekülésben!Amikor legelõször voltma Görögben egy körutazáson,egy 4 tagú család jött,õk elhozták az 5 éves kisfiúkat és a 2 éves kislányukat...hát ugyan nem volt éjszakázás a buszon,de egész nap menni...a végére nagyon nem volt már türelmük hozzá szegénykéknek!
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 15 16 17 ... 490 491 492   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu