M Zotya,
szerintem látogasd meg a http://gportal.hu/portal/zante/ honlapot, itt rengetek fotot, élménybeszámolókat és még videokat is találsz Zakinthosról, tényleg jó honlap!!
Mi is a Grand-Tours-sal megyünk Laganasba júli 13-28. az Ibéria apartmanba.
Ti melyik apartmanházban lesztek?
Voltatok már Zakynthoson?
Üdv Sartikatalin!
Látom, hogy ti is akkor lesztek az Ibéria apartmanban amikor mi.
Te tudsz róla valami közelebbit? Esetleg van valami infód Agios Sostis-ról?
Zakynthoson még nem voltunk, és mivel ez lesz a nászutunk, nem akarunk melléfogni. ha tudsz valamit akkor légyszi írj!
Üdv Mindenkinek!
Szia SartiKatalin!
Örömmel látom, hogy Ti is Zakynthost és Laganast választottátok. Sajna mi nem akkor leszünk, hanem egy hónappal korábban jún.23-30-ig. Mi a Nikoszt választottuk, mivel 4-en leszünk és csak így tudtak 4 fõre apartmant biztosítani.(A feleségem én és a gyerekek). A szigeten mi is elõször járunk, így a szállásról mi sem tudunk többet mint amit a prospektus ír. A HELLASZon kívûl még a Zakynthos.hu-ról gyüjtöttük az infókat. Ott is sok okosságot lehet olvasni. Már alig várjuk az utazást. Egyedül a viselkedni nem tudó angoloktól tartok egy kicsit, de remélem nem annyira gázos mint amit írnak róluk.
Hát,igen mi is akkor leszünk ott a párommal,és semmi közelebbit nem tudok azon kívül amit itt megtudtam,elolvastam kvalcsi élménybeszámolóját,meg még nézegettem ezt azt,szeritnem jó lesz,ahogy hallottam éjszaki élet is van,tehát lehet jönni menni,meg lehet pihengetni is,szép a hely,szerintem ideális nászút lesz Nektek is,meg nekünk is ,bár mi nem nászútra megyünk(még)
Ha megtudok vmit az Ibériáról szólok.Tényleg Laganasnak milyen a strandja? Mert eddig csak olyan képeket láttam,ahol autók álltak végig a strandon nem volt túl szívmelengetõ!
Köszi elõre is minden segítséget és persze mindenki másnak is!
Úgyhogy gyorsan élnék is a lehetõséggel, mert elsõ körben az lenne a kérdésem, hogy látott-e valaki kint Zakynthoson olyan ottani utazási irodát, akik kirándulást szerveznek Kefalóniára.
Hasonlóra gondolok, mint pl. Krétán: mehettünk az utazási irodánkkal is Santorinire, de rengeteg kinti irodát is választhattunk volna, hisz tele volt velük és az ajánlataikkal a belváros és a kikötõ!
Köszönöm a gratulációt. Remélem Te is sok szép képet fogsz tudni készíteni és megosztod majd velünk.
Kívánom, hogy tényleg csendesebb legyen Ag. Sostis mint Laganas, és ne zavarja meg a nyaralásod a sok bunkó angol tini.
Igen, vannak kinti irodák akik szerveznek utat Kefalóniára is. Több ilyet láttam Tsiliviben és Zakynthos városban is.
Többek között a Cavo Grosso utazási iroda tavaly 33,-Euró/fõ-ért vitt kirándulni Kefalóniára. Mi egy sziget körüli hajóutat fizettünk be náluk, és tökéletes volt. A szállásunkra jött egy légkondis busz, amely elvitt Zakynthos város kikötõjébe, onnan körbejártuk a szigetet hajóval, majd visszaérkezés után, szintén busszal vittek haza a szállásunkhoz. A kommunikáció angolul volt, de akkor is megéred a fontos dolgokat, ha nem beszélsz csak magyarul.
Az iroda honlapja: http://www.cavogrosso.gr
Nagyon köszi a gyors választ, és örülök a jó hírnek, hogy a magyar utazási irodák kihagyásával is meg lehet oldani az utazást Kefalóniára!
Ugyanis nagyon vacilálok a sok ajánlat között, hiszen árban és tartalomban alig vélek felfedezni különbséget, viszont sajnálattal láttam, hogy a Neckermann nem szervez Kefalóniára utat. Persze amúgy is olcsóbb a kinti kirándulásszervezés a kintiekkel, az angollal meg nincs gond. Persze nem biztos, hogy a Neckermannt választjuk, de elõfordulhat. Tudod, ha az ember nem a legolcsóbban gondolkodik (mivel bizonyos dolgokhoz mindenképpen ragaszkodik), akkor mindegyik iroda árai hasonlóak. És a Neckermannál már - ha minden igaz - lesz törzsutas kártyánk is lassan.
És a Lukas Apartman sajnos kiesett a debreceni indulás miatt, pedig képzeld csak: a Te beszámolódtól függetlenül a férjem is ezt az apartmant választotta, ez lett volna az ideális nekünk is!
Úgyhogy most gyorsan folytatom a "hajtépést" (mert Atosznak maximálisan igaz van! )
Hát ,de nélküle meg nem lenne olyan,ha jól gondolom Pedig repülõvel a legrövidebb,de megértelek engem is nehezen lehetne feltuszkolni egy gépre,én nagyon félek inkább kibuszozom a világból Az egyik kis unokatesómat kocsival vitték Olaszba nyáron azt hiszem,de õ nagyon jól tud kocsiban aludni,szóval õt nem vislete meg nagyon az utazás,elszunyókált a gyerekülésben!Amikor legelõször voltma Görögben egy körutazáson,egy 4 tagú család jött,õk elhozták az 5 éves kisfiúkat és a 2 éves kislányukat...hát ugyan nem volt éjszakázás a buszon,de egész nap menni...a végére nagyon nem volt már türelmük hozzá szegénykéknek!