#1580142011-03-11 20:59:07 Válasz a #157986. hsz-ra
Háááátttt..
Szóval: Tehát azt kell tudnom tutira, hogy mikor szeretnék menni..lefoglalom nagyon olcsóért, és mi fel van ott sorolva, hogy Tolo meg Paralia meg Sarti azok között fog eldőlni, hogy végül is hol van szabad, hová mehetek.
És országok között is eldőlhet ezer szerint? Tehát ha lefoglalom, akkor lehet akár az Adria is nyerő?
Bonyolult szó se róla.
Az a baj, hogy én mi mindenképp Görögbe szeretnénk menni idén, tehát ha a tombolám véletlenül az Adriára szólna akkor nem jó. Sőt Tolo meg túl messze van ilyen benzinárak mellett. Sarti kellene úgy isten igazából..
Kezd egyébként derengeni, hogy miről is van szó, vajon sokan mennek így nyaralni? Az ára tényleg nagyon jó szó se róla.
És köszönöm.
#1579862011-03-11 09:16:07 Válasz a #157977. hsz-ra
szia!
azért olcsó, mert gondolom oda utazik az ember, ahol szabad hely van. Márc 31-ig le kell foglalni, ha addig be nem telik.
Nézd meg a táblázatot.
1. sor: utazás ideje, azon a héten indul az út, mikor a dátum szerepel, hogy be tudd lőni. Bár ahogy éztem ált. pénteki indulások vannak.
Felül balról jobbra van, hogy hogy akarsz menni, egyénileg, busszal, repülő, stb. esestleg milyen ellátással. Meg a lehetséges helyek, ahova mehetsz.
Pl. Aug 22-ei héten a buszos út 25 ezerbe kerül/fő, sztem nagyon jó.... Igaz előtte max 2 héttel tudod meg hova mehetsz. 10% plusz költségért meg kilőhetsz busos útnál 1 területet, repülősnél 2-őt.
A 25 ezres példánál maradva, ebbe benne van a szállás, utazás, útlemondási biztosítás, foglalási díj.
A helyeket meg meg lehet nézni a katalógusban (neten is fent van), pl. beletartozik Olimpuszon Parali, Nei Pori meg még 2 hely, Tolo, Sarti stb. Az összes katalógusban levő szállás valemelyike lesz az úticélod.
Ha van valmi nem vili, írj nyugodtan!
#1579772011-03-10 22:42:18 Válasz a #157976. hsz-ra
Szia! Elmondanád nekem, hogy mi ez a mediterrán tombolás lehetőség?
Elolvastam az Ibusz honlapján amit írnak róla, de vesszek meg, ha értem, hogyan működik, és miért jó ez..látom, hogy az utazások árai nagyon olcsók, de hogy mi merre meddig...pedig nem vagyok szőke!
#1579422011-03-09 23:54:44 Válasz a #157910. hsz-ra
Szia Manyi!
Komolyan mondod, hogy láttál egy csomó Lefkada prospektust? Mindjárt sírok... Pénteken voltam kint, nyitásra mentem, kétszer is körbe jártam a görög standot, de egyet sem láttam. Pedig pont azt szerettem volna, idén az lesz az egyik úticélunk, nagyon jól jött volna...
Ez igy van.Eddig a több éjszakás került ennyibe.Nem akarom itt irni az árakat,meg lehet nézni.Bár van kedvezmény, azt irták a prosiba 14%+ ha bizonyos idő után mész+3%,na igen,de mi volt az alapár?Jó nyaralást,szép élményeket.
#1579122011-03-09 11:08:14 Válasz a #157910. hsz-ra
Szia Manyika!
Ez a burkolt áremelés, mert a csökkentett, 8 napos utakat nagyjából annyiért adják, mint azelőtt a 10-11 naposakat.
Mi hosszú évek óta először nem voltunk a kiállításon, mivel viszonylag korán lefoglaltuk a Spanyolországi Tossa de Mar-ba az utunkat a Grand toursnál. Olcsó volt és lesz benne egy monacoi városnézés. Már alig több, mint két hónap és indulunk.
Üdv: Josza
Nagyon gyér volt a kiállitás az elöző évekhez képest.A görög kiállitoknál szinte semmi nem volt.Korfuról szerettünk volna valami ismertetőt,de nem volt.Rengeteg Lefkáda prospektus volt,ugy látszik az most a menő.Aeolus se volt kinnt,hétfőn elballagtam az irodába.Nagyon leapadt a választék.1o-11 éjszakás utazás alig-alig van.Ráálltak a 8 napos utakra,mert-hogy az-az igény.Bulgáriát,Olaszországot,Horvátországot hirdetik. Viszont ami pozitiv,hogy Bp-ről is inditanak Kárpátosra utat.
Sziasztok!Olvastam a kiállításról a véleményeket,de igazából azt nem írtátok hogy árkedvezmény volt-e,vagy ugyanazok az árak amik fent a neten találhatóak,azzal a kedvezménnyel.
Van egy "jópofa" történetem az Anett Tours irodával kapcsolatban, a hétvégi kiállításon történt. Kérdeztem tőlük, hogy van-e lehetőség náluk tranzitszállást foglalni Makrigialoson 2 éjszakára. Elővette a katalógusukat, lapozgatta, megnézte az adott dátumot, amit kérdeztem, "osztott-szorzott" fejben, aztán lazán odamondta, hogy: "Meglesz!" Majd otthagyott. Álltam ott néhány másodpercet, de láttam, hogy részéről ennyi, úgyhogy én is otthagytam őket. Vicces volt...
Sziasztok!
Én is meglepődve tapasztaltam a kiállításon, hogy a belföldi és a külföldi kiállítók egy pavilonban voltak.
Görögország részlege egy jó nagy négyzet alakú területen helyezkedett el, középen egy hatalmas üres térrel, a szélein néhány pulttal. Nagyon sok katalógus ugyanaz volt, mint amit pár éve hoztam szintén onnan. Persze egy-két újra is tettem szert, de pl. a Jón-szigetekről nem találtam szinte semmit.
Én idén nem mentem ki az utazás kiállításra.. Mivel lefoglaltam az idei nyaralásom, úgy gondoltam már nincsen jelentőssége, hogy kimenjek:) Zakynthos térkép nem jött volna rosszul, de szerintem nem lett volna a kiállításon.. Majd vadászok le netről..
Évek óta rendszeresen járok ki a kiállításra, kíváncsiságból, a hangulat miatt, térképeket leírásokat, dvd-t keresve.
Mindig első napon megyek, mert tapasztalatom szerint az első napon jobb a felhozatal.
Az idei nekem is csalódás volt, mind a külföldi, mind a belföldi területen, fele annyian sem voltak a kiállítók, és legtöbbje kisebb területen.
Ami minket érdekel, Görögország standján csütörtök délelőtt, csak fele kiállító volt kint, Korfu és környékéről például senki. Sikerült viszont rátalálnom 2011-es camping katalógusra. Az árakat figyelve az előző évhez képest jelentős emelést én nem láttam az ajánlatokban.
Azt azért meg kell jegyezni, hogy a katalógusok többségének minősége, kivitele azért nagyon jó, és a jelenlévő kiállítók mindenben igyekeztek magukra felhívni a figyelmet.
Ami nagyon nem tetszett, hogy egyre több a bóvli, a napszemüveg, cukorka, stb. árus.
Több olyan egzotikus kisebb- nagyobb standot is láttam akivel eddig még nem találkoztam. /Afrika, Ázsia/
Azt nem mondom, hogy jövőre nem megyek ki, mert számomra a nyaralás esélye ekkor kezdődik, és úgy sem fogom kibírni, hogy ne menjek el.
Maradjunk annyiban, "Jövőre újra itt", és Görögországban!!!