Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 271
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
AGICA2
Törzstag
Törzstag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226233 Üzenet linkje2015-01-19 14:23:13 

Kicsit én is csalódtam, de maradtam Náluk... én szintén az idei szabimra gyúrtam, Tolora... sokat vártam, Decemberben már írtam, választ nem kaptam, az volt az utolsó árlista ami kijött tavaly náluk. Másnap reggel nyitáskor írtam, és hívtam őket, foglalnék, fizetnék, a három legolcsóbb szállás közül bármelyikbe, előszezon 1-2-3 hét, az is mindegy lett volna...
Azt mondták, az első 5 és az utolsó 5 turnus már tele van... gondolhatod, majdnem sírtam:(
Picit csalódtam én is ezért, nem esett jól, pedig tízen sok év alatt nem volt gondom soha icon_sad.gif
Mind1, idén egyszerűbb, és olcsóbb lesz a nyarunk. Ilyen még úgysem volt.

Plagia egyébként nem volt szinvonal alatti... más, nyugis, pihenős.... azért elvoltam ott 2 hétig icon_smile.gif

# 272
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Suvimarta
Aktív fórumos
Aktív fórumos
279 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226232 Üzenet linkje2015-01-19 14:19:49 

Annyira örülök, hogy nem tudom színvonaltalannak látni a Kassandra félszigetet- Nea Potideat vagy Nea Plagiat, de URAM BOCSÁ egyik helyet sem...
# 273
Theia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
371 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226228 Üzenet linkje2015-01-19 12:53:58 

Az Apollon Travelben nagyot csalódtam. icon_sad.gif
Már 3-szor utaztunk velük, és eddig mindig emailben intéztem minden évben a foglalást, soha nem volt gond, minden rendben volt.
Az idén ez nem mondható el.
Már tavaly december közepén érdeklődtem náluk, akkor másnap jött a válasz, majd két hetet kellett várni a következő emailre.
Addigra már az elsőnek kiszemelt apartmanban nem volt hely.
Sebaj, akkor egy másikat választottunk, és mellette volt még egy olyan kérdésem, hogy át lehet-e módosítani buszos utazásról egyénire az utazási szerződést, mert ha úgy alakul, akkor autóval megyünk.
Elküldtem az emailt, nem kaptam választ rá.
Két hét múlva rájuk írtam, akkor gyorsan válaszoltak.
Lazán közölték, hogy már a második apartmanban sincs hely, másik időpontot nézhetnek-e nekem icon_question.gif
Mindkét apartmanról lekéstünk a gyors kommunikáció miatt.....
Szerintem az emailjeikkkel is foglalkozniuk kéne.
Válaszomban közöltem, hogy nekünk nem jó más időpont, mivel már tavaly novemberben be kellett adnom a szabadságigényemet, amin nem lehet változtatni, és direkt az Apollon turnusához igazodva számoltam ki a szabit....
Így, ha semelyik apartmanban nem lesz hely, akkor máshol foglalunk.
Erre már nem válaszoltak.....
Valószínűleg itt is az lehet, hogy a busz megtöltése a legfontosabb, illetve a pesti utasok, akik személyesen be tudnak menni az irodába foglalni, illetve a régi jó ismerősök, törzsutasok előnyt élveznek egy emailben érdeklődő "törzsutas" előtt...... Már nem érzem magam annak..... icon_sad.gif
Telefonálgatni nem tudok, általában az utazási iroda nyitvatartási ideje alatt dolgozom, nem lehet nálunk telefon, ha hívnának sem tudnám felvenni, ezért gondoltam én, kis naiv, hogy emailben gond nélkül tudom intézni idén is, mint eddig.....

Úgyhogy autóval megyünk, de nem is bánjuk, mert sokkal jobb apartmanokat foglaltunk le - Vikosz-szurdok, Ammoudia, Lefkada, Meteora - és több helyre el fogunk jutni.
A buszos út+autóbérlés helyben sem jön ki sokkal olcsóbbra. (Isten ments fakultatívra befizetni icon_smile.gif )
Bocsánat, hogy így kifakadtam, csak a tapasztalataimat szerettem volna megosztani.
Az Apollonnál esik a színvonal, ezt évről évre érzem, Nea Plagia, most meg Nea Potidea.... Más irodáknál pedig.....
A lényeg, hogy nem fogunk senkitől és semmitől függeni, ez lesz az első autós görög utunk, már nagyon várjuk. icon_smile.gif

# 274
Zeus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
190 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226200 Üzenet linkje2015-01-18 17:30:24 

AEOLUS utazási irodánál akartam foglalni 10 főre utat egyénileg 10-12napos turnust néztünk ki több helyen /ár értékarányosan/ nagyon tetszett minden ajánlat.
Telefon beindult a szervezkedés mindenki be volt sózva irány görög.
A lendület tartott egy félnapot míg nem közölte velünk az utazási iroda nem ad el egy utat sem egyénileg csak buszost.
Nekik a legfontosabb a buszt megtölteni.
Akkor miért hirdet egyéni utakat.
A barátom berágott és ő is elkezdett szervezkedni közölte hogy van egy ismerőse másik utazási irodába és övéké az apartman amit kinéztünk és 20% kedvezménnyel mehetünk csak euroval kell fizetni.
Most egy kicsit beszívtuk ezzel a frank árfolyam változtatással.

# 275
Judith77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
351 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226192 Üzenet linkje2015-01-18 14:42:18 

Sziasztok Neoline/Kalandozastravel Nei Poris árai
Megjelentek honlapjukon. Mivel tavaly nem mertem annyira előre foglalni azóta pedig 2 emailemre nem válaszoltak z Apollonnál így nagyon megörültem a Neoline ajánlatának és árainak.

# 276
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226073 Üzenet linkje2015-01-14 15:45:05 

fireman,jó időt,jó utat,és jó szórakozást nektek!!!Addig még bizonyára irogatunk ide... icon_lol.gif
# 277
Fireman
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226069 Üzenet linkje2015-01-14 14:11:13 

Sziasztok!
2002 óta minden évben fájó szívvel néztem Görögország térképét és az akkori nyaralás képeit. Sajnos a minden évben gondolatban tervezett út elmaradt. Most 13 év után ismét visszatérünk Sartiba, de már 5 fősre bővült kis családommal. Nagyon várjuk már mi is és a gyermekek is. Az Apollonnál fizettem be én is 5.-én, de én egy utazás közvetítőjénél akinél egy áldott lélek sem volt icon_smile.gif)

Gondoltam megosztom veletek ezt a remek hírt! icon_smile.gif

# 278
Henrietta0522
Aktív fórumos
Aktív fórumos
85 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#225969 Üzenet linkje2015-01-10 13:47:32 

Sziasztok! Én 1997 óta utazom a Grand-dal, debreceni vagyok, így nekem ez a kézenfekvő, innen indul, ide érkezik vissza. Nekem semmi negativ tapasztalatom nem volt a megállásokkal kapcsolatban. 4 óránként áll meg a busz. 4 éve már a kisfiammal utazom, bármikor szükség volt rá, szóltam a buszvezetőknek és szó nélkül megálltak. Annyi volt, hogy szóltak, hogy most csak az szálljon le akinek igazán szükséges. Én még soha nem éreztem hiányát a a buszon lévő toalettnek.
# 279
Gáborpapo
Aktív fórumos
Aktív fórumos
204 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#225906 Üzenet linkje2015-01-06 17:50:07 

Ma már ugyan folyamatosan voltak az Apollon irodában érdeklődők , de sikerült bejutnom és jelentem: Thassos befizetve!!!!!!!!!!!!!
# 280
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#225904 Üzenet linkje2015-01-06 13:33:11  Válasz a #225903. hsz-ra Előzmény #225903

Szia Macig!
Köszi a tippet, de Nea Plagia-n tavaly eltöltöttünk 2 szuper hetet. Nekünk bejött, még ha sokaknak elég vegyes véleményük is volt róla. Ezért is vártuk az újdonságot. Egyelőre még várom az Apollon válaszát, hogy lehet-e csak buszt foglalni erre a desztinációra - mert van, ahová csak szállással együtt -, és vagy keresünk Potidea-n valamit, vagy leszállunk Plagia és Potidea között Dionisoiou Beach-en, mert tavaly Plagia-ról átruccantunk oda is, és szívesen visszamennénk. Onnan is várok választ, mert kinéztünk egy apartmant. Pontosabban nem egyet, de ilyen euro árfolyam mellett azért nem mindegy, hogy mennyi az annyi icon_sad.gif.

# 281
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#225903 Üzenet linkje2015-01-06 13:03:10  Válasz a #225902. hsz-ra Előzmény #225902

Nea Plagia esetleg? Szinte ugyanaz, szóval ez szerintem inkább csak olyan félig új úti cél icon_biggrin.gif
# 282
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#225902 Üzenet linkje2015-01-06 08:39:52  Válasz a #225899. hsz-ra Előzmény #225899

Akkor van mentsége az Apollonnak, hogy miért nem válaszoltak a levelemre icon_smile.gif. Már vasárnap fent volt a honlapjukon Nea Potidea. Legalábbis az árlista. Osztottam, szoroztam, de sajnos nem fér bele a költségvetésbe. Elsősorban a buszoztatásuk, másrészt a gyerekkedvezmény miatt járunk velük, de Potideán az egyetlen apartmanban a 3 ágyas szobában nincs gyerekkedvezmény, ha meg a 4 ágyas családiba mennénk, azzal se járnánk anyagilag sokkal jobban, ráadásul így is, úgy is horror áron van. Szóval hiába vártuk mi is, hogy megtudjuk, mi az új úti cél icon_sad.gif.
# 283
Suvimarta
Aktív fórumos
Aktív fórumos
279 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#225899 Üzenet linkje2015-01-05 18:45:06 

Mondjuk nem is kell várni!!!!!!!Most nézem fel is került NEA POTIDEA!!! na még jó, hogy tudtam tartani a számat:-D
# 284
Suvimarta
Aktív fórumos
Aktív fórumos
279 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#225898 Üzenet linkje2015-01-05 18:42:10 

Hófelhő!
Én délután voltam bent csajok mondták 3 perccel előttem még kígyóztak. ..
Tudom ám mi az új buszos célpont......abszolute megvesztegethető vagyok:-D
......nem mégse vagyok....

Izguljatok csak:-)

# 285
Hofelho
Aktív fórumos
Aktív fórumos
162 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#225884 Üzenet linkje2015-01-05 13:29:10 

Az szép....nem nagy az iroda, de utcán várakozó embereket még nem láttam:)
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 18 19 20 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu