Makrigialos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 286
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Smilegirl
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9937 Üzenet linkje2006-06-28 08:31:18 

Szia Anikó,

A görög pincérsrác ránk is jó benyomást tett, fõként az ellenfeletekre, Katára, akivel nagyrészt táncolt...icon_smile.gif Másnap még beszélgettek egy picit, egész szimpatikus srác volt. Talán azért jöttem haza felemás élményekkel Görögországból, mert azért nekünk kijutott a görög srácok/férfiak tolakodásából is kicsit. Egy idõ után már félig-meddig "üldözési mániám" volt.
Na igen, minket azért ért váratlanul a "pangás" Makrin, mert bulira rendezkedtünk be. Persze csak szolid bulizgatásra, de azért mégis...na jó, hétvégére normalizálódott a helyzet, így már mi sem vágytunk annyira Paraliára.icon_smile.gif) Nagyon szeretem Makri hangulatát....hónapokat el tudnék lenni ott.icon_smile.gif
Olvastam az élménybeszámolód, most már tudom, miért kell mégegyszer visszamennem.icon_smile.gif Egy csomó látnivalóra nem volt idõnk, nem voltunk eléggé felkészülve és ugye kocsi (illetve bejáratott jogsi) hiányában sajna korlátozottak voltak a lehetõségeink. Skiathosra mindenképp szeretnék eljutni, de jó lenne, ha nem 1-2 órás szabadprogi lenne ott, hanem lenne idõ megnézni az egészet.
A szeptemberi Makri-i út nekünk sem tudom hogy jön össze, sajna szabadságok hiányában elég macerás, de hátha nem lesznek szõrösszívûek a fõnökeink. De majd mindenképpen egyeztetünk.icon_smile.gif
Az jutott eszembe, hogy nekem úgy rémlik bemutattak minket egymásnak (ez azért nem biztos), méghozzá a kagyló-partin. A végefelé amikor már Janniszék elmentek Maja és Leti szólt, hogy üljünk oda hozzájuk dumálni. Nekem úgy rémlik, hogy akkor még Ti is ott voltatok a pároddal. Rosszul rémlik? (ha igen, bocsi, akkor már 2 napja 3 órákat aludtam.icon_smile.gif) Ha lesz egy kis idõm, szerintem én is gazdagítom az élménybeszámolókat egy-két történettel...icon_smile.gif Mondjuk a kagylóhalászatéval...az nagyon jó volt:) Ti voltatok ilyenen a múltkor?

# 287
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9970 Üzenet linkje2006-06-28 14:22:24 

Szia smilegirl! Hát azt én is láttam, hogy Katára, akit említettél milyen benyomást tett a srác, de szerintem késõbb már a barátnõje is ott volt, és nagyrészt azzal foglalkozott. De aranyos srác volt, és hát görög, Õk azért lazán veszik ezt a barátnõ, feleség dolgot! Legalábbis a többség!? Régebben én is voltam szólóban, barátnõkkel Görögországban, de nekem nem volt "tolakodós" tapasztalatom. Lehet, hogy szerencsém volt? Ismerkedtek velünk is, sõt meg is hívtak egyszer Szalonikibe, valami Music Hallban votl egy koncert. Csomó görög elõadó énekelt, volt tánc, ott láttam elõször igazán mulatni görögöket. Nagyon érdekes volt. Sosem felejtem el! És milyen régen volt, sajnos!
Amióta nem egyedül járok, ez kimaradt, de van helyette más, ami szintén gyönyörû!
Örülök, hogy tetszett a beszámolóm, szerintem ne vegye el a kedved a férfiak udvarlása. Gondolj arra, hogy az olaszok milyenek! Úgy hallottam ott aztán igazán tolakodóak a nõkkel, ha egyedül nyaral.
Szerintem is térj még vissza, mert rengeteg látnivaló van ott, de tényleg valahogy úgy kellene megoldanod, hogy jobban tudj mozogni, kirándulni. Mert sajnos a fakultatív programok általában ugyanazok. Bár idén láttam újabbakat is. Az Aliakmonas folyó deltája az érdekelt volna minket, de nem lett rá idõ, a Skopelos szigettúra viszont nagyon drága volt! Pedig az is biztos jó lehet!
Hát még az õsz elég messze van, addig hátha nekünk is összejönne még az útra a pénz is, és az idõ is! Majd meglátjuk. Kicsit rémlik, hogy akkor ki lehetsz, mert arra emlékszem, amikor odaültetek, de hát hárman voltatok, ugye? Akkor a Katát tudom ki, téged meg sejtem. Majd csak összejön ez, igaz?
Remélem még sokszor beszélünk!? Írj a kagylóhalászatról, mert olyanon még nem voltam. Ezt ott helyben intéztétek, csak úgy spontán, vagy valami görög "lovag" felajánlotta? Biztos nagyon érdekes votl!?

# 288
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9978 Üzenet linkje2006-06-28 15:35:21 

Sziasztok!

Krisztáék, Rebekáékkal mgérkeztek Makriba!

Az elsõ benyomásuk nem túl jó !

Gondolom ez még a végére fog változni.

# 289
Lakszi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10017 Üzenet linkje2006-06-28 19:33:20 

Sziasztok!
Én még új vagyok itt, de már most több infóhoz jutottam Makrival kapcsolatban, mint eddig bárhol. Szuper az oldal!!!
Mi Miskolcról megyünk busszal július 7-én.
Az Olympias hotelben leszünk elszállásolva.
Valaki tud róla valami közelebbit?
Elõre is köszi.

# 290
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10022 Üzenet linkje2006-06-28 21:22:52 

Sziasztok Anikó és Smilegirl!!!

Köszönöm az infókat,és a jókívánságokat.Nektek is nagyon jó nyarat,és jó utat kívánok.

Katus icon_biggrin.gif

# 291
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10023 Üzenet linkje2006-06-28 22:11:13 

Szia Anikó!!!
Most olvastam a nyaralásotokról, és ha õszinte akarok lenni, akkor nagyon is veled érzek. Nem könnyû otthagynia az embernek azt a helyet ahol BOLDOG!!! icon_cry.gif Már az elsõ nyaralásotok olvasása közben is éreztem,hogy benneteket is nagyon megérintett Görögország varázsa.És amiért, és ahogyan leírtad kaptam kedvet én is Makrigialoshoz, és csalogattam magammal 22 emberkét hogy jöjjenek és éljük át együtt azt a,, csodát" amirõl olyan életszerûen írsz,hogy már most ott érzem magam.Már csak 11 nap van hátra és indulunk.Viszem utitársként a jó ötleteidet,a tanácsokat is.Néha majd eszembe jutsz és majd arra gondolok ,hogy nemrég Te is itt jártál !!! De fel a fejjel ismét hamar eltelik egy röpke év,és viszont vár Görögország!!!
Köszi

Katus icon_biggrin.gif

# 292
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10062 Üzenet linkje2006-06-29 11:39:06 

Szia Katus! Ne ijesztgess, hogy 22 embert miattam csaltál oda magaddal! Épp most olvastam, hogy Krisztáéknak és Rebekának nem túl jók a benyomásai. Remélem miattuk, hogy ez még változni fog. De kicsit megrémíszt, hogy talán sok ember miattam megy oda, és nem érzi majd jól magát, és akkor engem fognak okolni.
Dehát nem tehetek róla, hogy én meg jól éreztem. Én az igazat írtam le, azt viszont nem tudom, hogy másoknak mik a tapasztalatai elõzõleg, és mik az elvárásai egy nyaralás alatt. Úgyhogy remélem nem bánja meg senki, hogy odament, de azért remélem nem csak miattam.

# 293
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10064 Üzenet linkje2006-06-29 11:51:03 

Sziasztok!

Ma kaptam Rebekától SMS-t.
Az útjuk jó volt, elég gyorsan leértek.
36 fok van. Leégtek.
A tenger viszont koszos, máshova járnak fürödni.
A többit majd Õk, ha hazajöttek.

# 294
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10072 Üzenet linkje2006-06-29 12:16:28 

busaianiko írta:
Szia Katus! Ne ijesztgess, hogy 22 embert miattam csaltál oda magaddal! Épp most olvastam, hogy Krisztáéknak és Rebekának nem túl jók a benyomásai. Remélem miattuk, hogy ez még változni fog. De kicsit megrémíszt, hogy talán sok ember miattam megy oda, és nem érzi majd jól magát, és akkor engem fognak okolni.
Dehát nem tehetek róla, hogy én meg jól éreztem. Én az igazat írtam le, azt viszont nem tudom, hogy másoknak mik a tapasztalatai elõzõleg, és mik az elvárásai egy nyaralás alatt. Úgyhogy remélem nem bánja meg senki, hogy odament, de azért remélem nem csak miattam.

Rábeeszéltél valakit, hogy más uticél helyett inkább Makrigialoszra menjen? Szerintem nem.
Aki ezt a topikot figyelemmel kiséri, az nagyjából tisztában lehet Makrigialosszal.
Többször is le van írva, hogy fürdésre és a buliznivágyóknak nem a legideálisabb hely (annak ellenére, hogy kékzászlós a tengerpart).
Viszont nyugis és elég jó kiindulópont a kirándulásokhoz.

# 295
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10079 Üzenet linkje2006-06-29 12:30:05 

Szia Anikó!

Egyébként biztos Krisztáék is nagyon jól érzik magukat, jó a társaság, autóval vannak, tudnak keresni más partszakaszt is.
Emiatt nehogy lelkiismeret-furdalásod legyen.

# 296
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10096 Üzenet linkje2006-06-29 12:48:01 

Sziasztok! Köszi a megnyugtató szavakért. Már kicsit idegesített, hogy mi az, amiben csalódtak. Ha csak az ottani partrészben, az nem olyan nagy baj. Azt én is írtam, hogy ott mi is csak egy napot töltöttünk. Akkor éppen tiszta volt, amíg a sok fürdõzõ és a hajók fel nem kavarták a vizet. Sajnos át kellett járnunk máshová, de választék az legalább van bõven. Egyébként remélem más minden jó nekik, mert én jól éreztem ott magam.
Remélem mindenkinek kellemes nyara és szép napsütéses ideje lesz! Rengeteg látnivalóval és élményekkel! Én irigylem Krisztáékat, hogy még ott lehetnek.

# 297
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10141 Üzenet linkje2006-06-29 20:27:50 

Sziasztok!!! Persze hogy nem csak Anikó írása miatt megyünk Makrigialosra,hanem mert mi is szeretjük a csendes, nyugodt, pihenésre alkalmas üdülõhelyeket./ Ezért megyünk 22-en/ hihihi. Makrigialos megfelelõ hely erre,viszont sok-sok ,, nyüzsis" hely van körülötte, ahol sok a lehetõség erre-arra.Minden közel van.Tavaly Sartin voltunk nagyon szép volt,csak nem találtunk sokmindent körülötte.És most azt gondoltam hogy egy olyan hely kell ahol mindenki megtalálja a számítását.Van aki pihenni szeretne és van aki csavarogni,és amikor elolvastam Anikó írását akkor már tudtam, hogy ez a hely kell nekünk.Anikó!!! Mi jól fogjuk érezni magunkat,és senkit sem fogunk okolni ha esetleg mégsem.Valaki éppen elõkapott egy idézetet,,Ne törekedj a tökéletességre,mert azt nem éred el soha" végül is mi sem a tökéleteset keressük hanem egy klassz helyet ahol minden lehetõség egyben van. icon_biggrin.gif Katus
Anikó, hogy jól érezzük magunkat ez csak rajtunk múlik,és hodd el ezen leszünk!!! Csaó

# 298
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10144 Üzenet linkje2006-06-29 20:48:33 

Sziasztok!!! Persze hogy nem csak Anikó írása miatt megyünk Makrigialosra,hanem mert mi is szeretjük a csendes, nyugodt, pihenésre alkalmas üdülõhelyeket./ Ezért megyünk 22-en/ hihihi. Makrigialos megfelelõ hely erre,viszont sok-sok ,, nyüzsis" hely van körülötte, ahol sok a lehetõség erre-arra.Minden közel van.Tavaly Sartin voltunk nagyon szép volt,csak nem találtunk sokmindent körülötte.És most azt gondoltam hogy egy olyan hely kell ahol mindenki megtalálja a számítását.Van aki pihenni szeretne és van aki csavarogni,és amikor elolvastam Anikó írását akkor már tudtam, hogy ez a hely kell nekünk.Anikó!!! Mi jól fogjuk érezni magunkat,és senkit sem fogunk okolni ha esetleg mégsem.Valaki éppen elõkapott egy idézetet,,Ne félj a tökéletességtõl,mert nem éred el soha" végül is mi sem a tökéleteset keressük hanem egy klassz helyet ahol minden lehetõség egyben van. icon_biggrin.gif Katus
Anikó, hogy jól érezzük magunkat ez csak rajtunk múlik,és hidd el ezen leszünk!!!

# 299
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10160 Üzenet linkje2006-06-29 21:54:37 

Szia Anikó!

Még azt írta Rebeka, hogy tök jó nyugi van.
Biztos nagyon jól érzik magukat !!

# 300
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10188 Üzenet linkje2006-06-30 10:49:40 

Sziasztok! Köszi Katus a szép szavakat. Azt hiszem igazad van, hogy teljes tökéletesség talán nincs is semmiben. Hiszen minden ember különbözõ, nem lehet mindenkinek egyforma ízlése, igénye stb. De ez így jó szerintem is. És azt hiszem, ha valaki kiszabadul a megszokott, fárasztó mindennapokból, akkor már mindenhol jól érzi magát, hiszen pihenni, nyaralni van az ember.
Ferrari! Közben Krisztával váltottunk sms-t és Õ is írta, hogy minden oké, csak fürödni eljárnak máshová. Úgyhogy remélem mindenki jól érzi magát most is, és késõbb is.
Én nem annyira érzem jól, de hát ez van! Én már túl vagyok rajta, sajnos!! Most már nektek szurkolok!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 19 20 21 ... 104 105 106   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu