Makrigialos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 316
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10795 Üzenet linkje2006-07-06 21:56:10 

Szia!!!
Elfelejtettem megkérdezni,hogy melyik Hotelban voltatok a Diasban????

Üdv Kata

# 317
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10797 Üzenet linkje2006-07-06 22:09:10 

Szia Vicca!!!

Mi is akkor megyünk Makrira amikor Te, a kislányoddal. Busszal mentek,vagy autóval? Szerintem Görögország varázslatos,de mint itthon is ,elõfordulhat hogy nem úgy gondoskodnak a dolgokról mint ahogyan azt kellene.Mindennek ellenére én is reménykedem,miután/ ezen a részen elõszõr járunk/,hogy szép és felejthetetlen lesz. Meg persze minden elképzelésemnek megfelelõ.Ebben reménykedem én is!!!Ne feledd, hogy egy hely miatt nem szabad majd egy országról levonni a konzekvenciát. De nagyon remélem,hogy nekünk jobbak lesznek a tapasztalataink!!! Mint szegény Krisztáéknak volt.

Szió Katus

# 318
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10800 Üzenet linkje2006-07-06 22:34:59 

Sziasztok! Hát nem tudom mit mondjak! Elkeserített, amit Kriszta írt, és sajnálom. Tényleg olyan, mintha nem egy helyen nyaraltunk volna. Bár vigasztal, hogy smilegirl pl. akkor volt, amikor én, és neki is pozitívak a tapasztalatai. Sajnálom, hogy Krisztáéknak voltak negatívak is. végül is nekünk is akadt, ha nem is ennyire durvák, de vigasztalt a tudat, hogy Görögországban vagyunk és nagy baj nem lehet! De szerintem a falu az hangulatos, és ha valaki arra kíváncsi, hogyan élnek igazából a görög emberek, és nem a turisták áradatára, akkor Makrigialos megfelelõ hely! Ha kimondott turistaparadicsomra vágyik valaki, akkor nem. De remélem, hogy azért vannak szép emlékek is, nem csak rosszak, és hogy aki ezután utazik, az sem jön haza keserû szájízzel! Kriszta! Azért ugye neked is vannak szépek is? Remélem!?
# 319
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10801 Üzenet linkje2006-07-06 22:36:32 

Sziasztok!

Nos mivel most mentek, én már semmi rosszat nem akarok írni. Mindenki másképpen éli meg. Rebiék, és aki még ott volt sogornõék, és a mi véleményük sajnos egy, szóval nemcsak a 19. apartman helyzete lehangoló. Ez a Dias. A 19. apartmanban sajnos fõzésre eszeközök nincsennek, egy 10 literes lábas, és egy kávé melegítõ.

Amit feltétlenül vigyetek, domestos, és légfrissitõ a szagok ellen, és szúnyog riasztó lap, spray. Mi reggelre több esetbe a wcbe találtunk más által alkotott dolgokat is. Még megoldás, vizesruhával a lefolyót lefedni.

Ha busszal mentek akkor partot nem tudok ajánlani, mi 15 kmrel mentünk odébb.
A makedón éttermet azt nagyon ajánlom!
Ajándékként mindig gyümölcsöt kaptunk a vacsik után. Két embernek elég egy adag ételt is kérni, mert hatalas adagokat adnak, és nagyon kedvesek. Örültek ha görögül rendeltünk.

Utazási iroda van Makrin, de az a két béna nõ van benne, akiket írtam amikor ott vannak.
Parálián mûsoros est van, görög estként, de a vacsi az nem oké ott sem, szóval visznek oda át, ha jeletnkeztek, de lehet nem éri meg, tavaly legalábbis nekem nem volt nagy szám.
A falu maga szép, és tiszta, és kedvesek az ott élõk, azzal semmi baj nincs.

Iszappakolásra én már nem mentem, miután a Zeusék úgy jártak. szerintem azt legégés elõtt csináljátok, de az Anikó ezt próbálta, õt kellene megkérdezni. amúgy a tenger víz, így is elég bársonyossá változtatta a bõrömet 11 nap után.

Ha van valami kérdés írjátok meg, válaszolok, de nem akarom senki nyaralását elrontani ennél jobban már!!!

# 320
Tucsi001
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
46 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10811 Üzenet linkje2006-07-06 23:52:51 

Szia Vicca!

Ha tudtok inkább kismotort vagy autót béreljetek és menjetek át paráliára fürödni. Ha ez nem megoldható biztosan van tömegközlekedés arrafelé is! Makrigialosban a kislányodnak biztosan tetszik majd, hogy kagylókat keresgélhet a parton. Egyébként nem rossz hely, csak a strand nem az igazi. Mi Sartiban voltunk, de egy napra átmentünk Makrigialosba, mert az itt olvasottak alapján jobbnak gondoltam mint 8 évvel ezelõtt láttam. Hát nem volt az. Azért remélem nem fogsz csalódni Görögországban mert mesés hely! Egyszer menjetek el Sartiba is! icon_confused.gif Szorítok, hogy jól sikerüljön a nyaralás!

# 321
Eeraa
Aktív fórumos
Aktív fórumos
95 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10816 Üzenet linkje2006-07-07 09:10:04 

Sziasztok!

Az iszapfürdõvel kapcsolatosan: mi is voltunk tavaly, nagyon élveztük, és nem volt semmi negatív hatása. Találkoztunk ott két idõsebb görög pasival, akik rendszeresen jártak oda, és elmondták/mutogatták, hogy nem mindegy milyen iszapot kensz magadra. Be kell menni kicsit messzebbre, és alulról a jó fekete (és kicsit büdös icon_smile.gif ), de nagyon finom selymes iszap a jó. Kívül sokkal szárazabb, és durvább iszap volt, azt mutogatták hogy nem jó.

Era

# 322
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10821 Üzenet linkje2006-07-07 10:36:53 

Szia Tucsi 001!!!
Ha már voltatok Sartin ,elmondanád a különbséget? Nagyobb,vagy kisebb Sartitól Makri?
Van-e olyan sok kis üzlete Makrinak?
Van-e sétáló utcája? Úgy mint Sartniak. Van olyan hangulatos mint Sarti??? Vagy mesélj az utatokról.Óriási a különbség?

Köszi Katus

# 323
Tucsi001
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
46 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10853 Üzenet linkje2006-07-07 15:26:49 

Szia Katus!

Röviden és tömören ég és föld.
Részletesebben: Sarti elsõ látásra szerelem (legalábbis nekem). Makrigialos egy icike picike falu, csend, nyugalom, néhány bolt, néhány étterem egy templom és egy strand. Lehet, hogy valahol van még valami, de én se sétányt, se nyüzsit nem láttam. Errõl inkább azokat kérdezd akik ott nyaraltak, mert én néhány órát töltöttem el náluk. Az emberek kedvesek, barátságosak voltak. Sarti is kis falu volt, csak mára már rengeteg apartmanház épült és ennek megfelelõen nõtt az üzletek és szórakozóhelyek száma is. Ha esténként besétáltunk a faluba igazi mediterrán hangulat fogadott. Szerintem a táj egyszerûen csodás! Nagyon érdekes, hogy amikor elõször jártam ott, akkor oda is csak néhány órára mentünk. Az öböl falu felõli végénél strandoltunk, ahol gyorsan mélyül és apró sárga kavicsos. Fogalmam sem volt róla, hogy néhány száz méterrel arrébb már sekély és homokos, mégis azonnal tudtam, hogy ha újra Görögországba megyünk, akkor csakis ide! icon_biggrin.gif

# 324
Tucsi001
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
46 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10868 Üzenet linkje2006-07-07 15:49:24 

Az elõbb elfelejtettem leírni, hogy Makrig. strandja sokkal kisebb mint Sartié. Az igazsághoz még az is hozzátartozik, hogy még a kislányom (aki elõzõ életében hal volt icon_smile.gif ) sen birt ki a vízben fél óránál többet, annyira koszosnak tûnt a Sartiban megszokotthoz képest. Azért írtam ezt így, mert ha valaki még sosem volt szebb tengernél akkor lehet, hogy nem zavaró. A Balatonba is belementünk még amikor elég trutyis volt akkor is nem? icon_rolleyes.gif Igazán nem szeretném senki kedvét elvenni, de gondolom mindenki tudni szeretné mire számítson. szóval én mindenkinek azt ajánlom elõször nézze meg ezt a helyet és, ha ez az amit keres akkor Nyaralás!
# 325
HJudit
Aktív fórumos
Aktív fórumos
306 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10912 Üzenet linkje2006-07-07 19:19:29 

Hát, Lányok, én kíváncsian vártam a Makrisok beszámolóit, mert ugyan Sarti a szerelmem, de a másik oldalról sok-sok szép hely közelebb van, ha kirándulni akarunk. Leírásaitok alapján nem biztos, hogy bármikor is oda megyünk nyaralni.... Valami Sartihoz - legalább megközelítõleg - hasonló tisztaságú partot kellene keresni, úgy 1100 - 1200 km-en belül itthonról, ahonnan könnyû megközelíteni Edessát, a Meteorákat, Olympost...... A nagyon zsúfolt, "túristagyárakat" sem szeretnénk, ami 100 napernyõ 500 sorban típusú stranddal rendelkezik...... Mit ajánlotok? Ja és a másik, hogy az én "kicsinyeim" már 13 és 16 évesek lesznek, úgyhogy akár nem is lényeges a lassan mélyülõ part....
# 326
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10919 Üzenet linkje2006-07-07 20:32:00 

Sziasztok!!!
Köszönöm a válaszokat, csak egy kicsit ment el a kedvem,de nem adom fel!!! Remélem kellemesen fogok csalódni.Már csak 3 nap és indulunk

Katus icon_lol.gif

# 327
Tucsi001
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
46 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10947 Üzenet linkje2006-07-08 00:16:58 

Szia Judit!
Szerintem a te elvárásodnak Neo Pori felel meg. Szép tiszta a tenger, homokos, lassan mélyül, van élet is, de nem fulladmeg az ember, nem lóg a strandon egymás szájába a lábuk. Platamonasba annyi átsétálni mint Sarti beach-bõl Sartiba. Szép, tiszta és rendezett, ráadásul ideális kiindulópont a kirándulásokhoz. icon_smile.gif

# 328
Tucsi001
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
46 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10948 Üzenet linkje2006-07-08 00:20:47 

Az elõbb rosszul írtam le: Nei Pori!
# 329
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10963 Üzenet linkje2006-07-08 21:23:39 

Szia Kriszta!!!

Szeretném megérdeklõdni hogy miután kocsival megyünk mi is,a Dias-nál hol lehet parkolni,esetleg ,,zárt"parkoló van?
Mikortól lehetett a szállást elfoglalni?
Nem teszel fel képeket a Hellasz fotóalbumába?

Köszi

Katus

# 330
HJudit
Aktív fórumos
Aktív fórumos
306 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10975 Üzenet linkje2006-07-09 09:26:27 

Köszönöm a javaslatot Nei Porira. Majd figyelem a topikot, közvetlen tapasztalatokat, minél többet. Csak ne legyen lutri a szállás..... De jó lenne már azon gondolkodni, melyik héten is megyünk icon_cry.gif icon_wink.gif De minden nappal közelebb a jövõ nyár......
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 21 22 23 ... 104 105 106   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu