Melyik részre utazol?
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Úticélok, tervek
Hozzászóló Üzenet
# 331
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Christine
Aktív fórumos
Aktív fórumos
313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#114925 Üzenet linkje2009-08-20 13:31:02  Válasz a #114907. hsz-ra

Szia!

Sarti előtti évben Nei Pori-ban voltunk. Ég és föld!!! Nei Pori-ba soha többet nem szeretnék visszamenni... (hogy miért azt a Nei Pori topicban a visszaérkezéskor ecseteltem)

Sarti-ba pedig egészen biztosan vissza fogok menni, de majd csak néhány év múlva... Széles a világ, hát miért skatulyázzam be magam?

# 332
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#114911 Üzenet linkje2009-08-20 12:01:56  Válasz a #114909. hsz-ra Előzmény #114909

Kedves Zsófi!
Rám is számíthatsz. Én is idén voltam Zakynthoson a Grand Tourssal.

# 333
Zsófi73
Aktív fórumos
Aktív fórumos
250 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#114909 Üzenet linkje2009-08-20 11:51:02  Válasz a #112670. hsz-ra Előzmény #112670

markikati!
Előre is köszönöm a segítséged! Foglak keresni!
üdv.: Zsófi73

# 334
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#114907 Üzenet linkje2009-08-20 11:47:43  Válasz a #114822. hsz-ra Előzmény #114822

Szia Christine!
Amit itt leírtál az maradéktalanul ráillik Nei Porira. Széles, kifogástalan, homokos, lassan mélyülö strand. Kíváló kirándulási és szórakozási lehetőségek, fiatalabbaknak és idősebbeknek egyaránt. Árban is a legkedvezőbbek között van. Gyerekkel az egyik legjobb hely. Javaslom nézz át a Nei Pori topicba B.Robi nagy ismerője a helynek. Biztos minden kérdésedre kifogástalan válaszokat tud adni. Én is voltam ott, de már elég régen. Azóta sok minden változott, ezért ajánlom Robit, aki már sokszor volt ott, legutoljára idén.
Üdv: Josza

# 335
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#114895 Üzenet linkje2009-08-20 11:19:33  Válasz a #114822. hsz-ra Előzmény #114822

icon_lol.gif Szia,kedves Christine!
Ha ennyire tetszett Sarti,miért nem mész mégegyszer oda?/Nem csodálom,hogy tetszik.Én még sajna nem voltam,mert a buszozást a lábam nem birja,repülővel meg luxus lenne.Nem ??/Off-befejezve...bocs.

# 336
Christine
Aktív fórumos
Aktív fórumos
313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#114822 Üzenet linkje2009-08-19 20:56:33  hová?

Sziasztok!

Kicsit most le vagyok törve és nem tudom, hol kérdezhetnék. Remélem jó helyen járok!

Szóval tavaly voltunk Sartiban. Gyönyörű. Nagy, széles tengerpart. Sok ember, de fel sem tűnik, olyan távol fekszenek, mert a part nagysága miatt van rá lehetőség. Van kis központja, este van élet, vásárlási lehetőség. Homokos a partja és lassan mélyül, türkiz színű, de a városka végén van két sziklákkal körbeölelt, eldugottabb homokos öböl is. Szóval minden egy helyen, tökéletesen.

Idén Skopelos: Sok ember, kevés strand, azok is kicsik, ergo hering effekt. Negyede homokos part, de óriásiak a hullámok és gyorsan mélyül. Többi rész sziklás, vagy kavicsos, az előbbibe nehéz sérülés nélkül lubickolni. Nem leltem a várt nyugalomra.

Jövőre már most szeretnék nézelődni, hogy mik jöhetnének szóba, mert idén kicsit kapkodós lett a választás és nem szeretnék megint egy fárasztó nyárért fizetni.
Ismer valaki olyan helyet, ami Sarti-éhoz hasonló? Ergo nappal kb. kisgyermekeseknek is jó (locspocsra, mert lassan mélyül, nem jellemzőek a nagy hullámok és homokos vagy aprókavicsos; szem előtt tartható a gyermek, mert nem tud elvegyülni a tömegben, hisz nincs is tömeg), este viszont fiataloknak is megfelelő a lüktetése... ?

Előre is köszönöm!

# 337
Szabóné Manyi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
120 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#113720 Üzenet linkje2009-08-11 19:58:33 

Szia Kiscicu!
Agiokampos Larissa megyéhez tartozik,a tengerpartja nagyon változatos.Most láttam egy turisztikai müsorban,sorba bemutatták a partot/kokkino Nero-tól lefelé/Csodálatos szép öblöket láttam.A legközelebbi nagyobb helység Agia,ahol van egy két látnivaló,muzeum,kolostor.A nagyobb város Larissa ami ha jól emlékszem 6o km-re van.Ezt apartot balról Kissavos hegység,jobbról Mavrovouni veszi körül.Ahogy látom a térképen van kikötöje is ,tehát lehet hajókázni.Ezt egyébként mi is néztük,de valami miatt elvetve.Sokan leszünk kiváncsiak a beszámolodra.Jó utat.

# 338
Kiscicu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
65 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#113554 Üzenet linkje2009-08-10 21:11:13 

Sziasztok! Most derült ki, hogy Agiokamposra megyünk. Nem tudunk róla semmit. Hol van bolt, disco, látnivalók stb...
Hogy működik a tömegközlekedés Görögországban? Mennyibe kerül a busz? Drágább vagy olcsóbb mint itthon?

# 339
Markikati
Aktív fórumos
Aktív fórumos
64 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#112670 Üzenet linkje2009-08-05 09:32:30  Válasz a #111491. hsz-ra Előzmény #111491

Szia Zsófi!
Mi tavaly voltunk Zakynthoson autóval, a Grand tourssal. A sziget nagyon szép, bármikor visszamennék. A Grand tours pedig az egyik legkorrektebb iroda. Ha úgy döntesz, hogy oda mentek, és szükséged van rá, szívesen segítek.
Kati

# 340
Lambros
Aktív fórumos
Aktív fórumos
262 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#112500 Üzenet linkje2009-08-03 21:05:13 

Mindenkik!
Folyó hó 14-16 -ig. indulunk kocsival ketten ( 30. 60) görögországba. Két fő társulását várjuk ( Kombi laguna).
Csak az biztos hogy indulunk.
Hogy pontosan a fenti időn belül mikor kivel és hova ez még laza; de addig idő mint a tenger.

# 341
Böby77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#111576 Üzenet linkje2009-07-29 20:04:04 

Szia Keve!

Köszi a segítséget ,ha úgy van élni fogok vele!!!!! icon_biggrin.gif
Olvasgatom itt a forumon az infókat ,beszámolókat és már most látom nehéz lesz dönteni ,mert sok jó hely van Thessaloniki környékén ami tetszene.

Üdv:Böby

# 342
Vaesz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
418 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#111564 Üzenet linkje2009-07-29 19:16:36 

Szia Zsófi!
igen, most nagyon megszaladtak az árak. Mikor én voltam, akkor még first minute-ban hihetelen jó áron kifogtuk. Most már dupla annyi, az már nekem sem férne bele a költségvetésbe. Most már én is tuti egyénileg mennék, autóval. Igen, ha felsorolnám, hogy mennyi minden szépség van, akkor ki sem férne erre a lapra.

# 343
Zsófi73
Aktív fórumos
Aktív fórumos
250 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#111491 Üzenet linkje2009-07-29 11:39:52  Válasz a #111483. hsz-ra Előzmény #111483

Szia Vaesz!
Igen tudom, hogy voltán Zanthe-n, az Aeolus-szal. De én valszeg a GrandTorus-szal megyek, de egyénileg. 2 hét 4-ünknek nagyon húzós. Készítettem egy költségvetést. Azért tetszett meg ez a sziget, mert rengeteg látnivaló van, szinte mindennapra jut egy program. Ja!, és a tekik miatt is szimpi! Ja!, meg a hajóroncs! Ja!, meg úgy miiiiiindeeen!
üdv.: Zsófi73 icon_cool.gif

# 344
Vaesz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
418 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#111483 Üzenet linkje2009-07-29 11:10:10  Válasz a #111475. hsz-ra Előzmény #111475

Kedves Zsófi!

Biztos hogy jól jársz, ha Zantét megnézed! Mi a 2007-es nagy görög tüzek után voltunk kint, a sziget egyik része leégett, de akkor is gyönyörű volt. Askos-i kőparknak hívják, a sziget északi részén van. Inkább vadasparknak mondanám, mint állatkertnek. Nagyon sokan nem is tudnak róla, hogy van ilyen. Akár érdemes a Kék-barlangok meglátogatásakor ezt is beiktatni.

# 345
Zsófi73
Aktív fórumos
Aktív fórumos
250 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#111475 Üzenet linkje2009-07-29 10:30:34 

Sziasztok!

Egy honlapon a következőkön akadt meg a szemem, kb. 1 hete:
Az 5 legszebb sziget Görögországban

A nagy kékség: Amorgosz (Kikládok)
Ikarosz utolsó szárnyalása: Ikaria (Égei-tenger ÉK-i része)
Atlantisz nyomában: Santorini (Kikládok)
Ahol jó élni: Skopelos (Északi-Szporádok)
A Jón-tenger paradicsoma: Zakynthos (Jón-szigetek)

Na, gyorsan el kezdtem nyomozni, kutatni, térképet , fotókat, leírásokat nézni, melyik hol van. A fenti felsorolásból bevallom 2 teljesen ismeretlen volt (Amorgosz, Ikaria). El kell , hogy mondjam mindegyeik gyönyörű, és csodálatos látnivalókat ígér. Ikaria tetszett a legjobban. Az óriási távolság miatti kötelező repülőút költsége viszont miatt nem engedhetjük meg magunknak Amrogosz, Santorinit sem. Skopelos-ról halottam már, és a tőle NY-ra lévő Skiathoson voltam is 2 éve, de csak 1 napra. Akárhogy is nézegettem, vizsgálgattam a lehetőségeket arra jutottam, hogy Zakynthos az a hely, ahova talán el tudunk menni, és rengeteg látnivalót kínál 2 hétre is. Olvastam valahol, hogy a sziget északi végében (Askos) még állatkert is van. A "leírások"-at végigolvasva eldöntöttem, és 2010-es év terve Zakynthos. (remélem nem égett le teljesen!)

üdv.: Zsófi73

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Úticélok, tervek
<   1 2 3 ... 22 23 24 ... 78 79 80   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu