#1319282010-04-23 22:10:10 Válasz a #131911. hsz-ra
Kijönni jobb volt magam is meglepődtem, hogy milyen jól birom a hideget. Habár tavaly úszkáltam az Acheron folyóban az sem arról hires hogy kellemes hőmérsékletű , talán az még augusztusban is hidegebb volt.
Érdeklődnék, hogy Sidariban apartmanos elhelyezés estében érdemes igénybe venni a reggelit ellátás terén? Vagy hagyatkozzak inkább a szupermarketekben kapható pékárukra és társaikra?
Kinek mi a tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Sidariban a központtól nem messze, van egy pék /lehet máshol is van még, de az nekünk nem esett útba / nos ott isteni pékáruk, és sütik vannak /nekem jobb mint a szárazföldön/. Csinál a bácsi fincsi cukrokat is. Nagyon édes, picit beszél csak angolul.
Idén ismét Korfura megyünk, augusztusban. Augusztusban mennyire zsúfolt a sziget? Mire számítsunk? Tavaly júniusban voltunk, akkor is nagyon sokan voltak.
#1323382010-04-28 13:21:47 Válasz a #132328. hsz-ra
Kerkyra most nagyon megnyugtattál . A hegyi utakon azért lehet autókázni?
Bár tavaly is frászom volt tőle, amikor éppen busz jött szembe, és bizony tolatni kellett néhány métert vissza. Mindkét oldalon kisebb szakadékszerűség...., de akkor hogy sikerült volna citromot szedni a fáról?!
#1323462010-04-28 14:06:07 Válasz a #132338. hsz-ra
Persze hogy lehet autókázni, sőt kötelező . De a legjobb ha hagyod magatokat eltévedni a hegyekben találhatsz eldugott kis falvakat tavernákat ahova csak a görögök járnak.
Sziasztok!
Volt már valaki Benitsesben a Bellos Beach hotelben? Esetleg tudna nekem erről a szállásról bővebben írni? Köszönöm
Szia!
Tavaly augusztus 19-től volt ebben a hotelben a "hakos" nick nevű topictársunk. Próbálj meg neki privát üzenetet küldeni, mert nem biztos, hogy olvassa ezt a topicot.