Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 370
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Fgaben
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18297 Üzenet linkje2007-01-11 17:43:56 

Kedves mamin!

Mi is tavaly Sartin voltunk két kisgyerekkel. Autóval mentünk július 1-én, az idõ és a tenger is ideális kisgyereknek is, a naptej és a sapi elkel. Szerbián és Macedónián keresztül mentük, az út 17 és fél óra volt. Mi is az Iliasban voltunk az Apolon travellel két hétre, a galériás 4 ágyasban. Mi is meg voltunk elégedve, nagyon kedvesek a háziak. Ha vn még kérdésetek, szívesen válaszolok, sokat kirándultunk.

# 371
Gótika
Aktív fórumos
Aktív fórumos
81 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18299 Üzenet linkje2007-01-11 18:06:37 

Szia Mamin!

Szerintem az idõ biztos jó lesz, és csatlakozom az elõttem szólóhoz a naptej, és sapi ügyben. Ezzel fel kell szerelkezni. Vigyetek elektromos szúnyogriasztót is a biztonság kedvéért. Én tavaly használtam rendesen.

Voltam már busszal is, de az autó kényelmesebb, és kint is el tudtok menni kirándulgatni.

A busznak is van egy varázsa nekem jó emlékeim vannak róla, de gyerekkel jobb az autó, és jobban lehet haladni.

Nagyon jó nyaralást nektek. Mivel én korábban kint leszek, ha visszajöttem majd írok az árakról.

ÜDV: ÁGI

# 372
Mamin
Aktív fórumos
Aktív fórumos
136 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18306 Üzenet linkje2007-01-11 22:02:07 

Kedves Fgaben!
Köszönöm a válaszodat! Mennyire volt rázós ez a 17,5 óra út a két kis gyerekkel? Mennyi idõsek? Kicsit aggódunk a hosszú út miatt, tépelõdünk tranzitszálláson is. Ugyanakkor többen írják, hogy 13-14 óra alatt is le lehet érni. Mi este indulnánk, úgy 9 körül, tehát fõleg éjjel akarunk menni. Merre felé kirándultatok? Meteoráknál voltatok? Barátaink, akik szintén jönnek velünk, szeretnék megnézni, nem tudom egyénileg, autóval mennyire könnyû megvalósítani ezt a tervet... elég messze van.
Köszönöm elõre is, minden leírt tapasztalatodat!
Üdv,
Andrea

# 373
Mamin
Aktív fórumos
Aktív fórumos
136 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18307 Üzenet linkje2007-01-11 22:04:57 

Kedves Ági!
Igen, a naptej, sapi, napernyõ az mind készenlétben lesz! Buszt nem tudunk bevállalni ilyen kicsi gyerkõccel, ez elég egyértelmû. Még így is tartunk a hosszú úttól. Rovinjba voltunk a kicsivel még tavaly elõtt, az 8-9 óra autóval, elég jól bírta. Ugyanakkor Sarti ennek a duplája is lehet, ahogy olvasom, rosszabb esetben. Nagyon köszönöm az eddigi és az ezutáni infóidat is, és Neked is nagyon jó nyaralást!
Üdv,
Mamin

# 374
Fgaben
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18400 Üzenet linkje2007-01-12 21:51:25 

Szia Mamin!
Mi már másféléves koruk óta megyünk velük autóval nyaralni. Most 7 és 9 évesek, de sokat aludtak az úton, esetleg ha részletes "uazási praktikákat" kérsz, akkor az utázásos topokban válaszolok. Sartiról több, kisebb nagyobb kirándulás tehetõ. Gondolom, már régebben írták, hogy szervezeten is lehet meni, mi mindig résztveszünk egy kirándulós hajókázáson. Sartin a Kassandra félszogete hajóztunk át két helyen fürödtünk, a teknõsbéka szigetnél pedig ugrálni lehetett. Az apa fejese kötelezõ nézni és fényképezni való. icon_lol.gif A Meteorákat is szervezetten néztük meg, én gyerekkel is ajánlom, és a sok szerpentin, nagy távolság miatt kifizetõdõbb és kényelmesebb. A saját autóval a környék szépséges öbleit fedeztük fel, köztük a Narancspart kötelezõ, mert a legszebb ahol eddig jártam! icon_cool.gif
Nyugodtan kérdezz icon_biggrin.gif

# 375
Fgaben
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18451 Üzenet linkje2007-01-13 13:34:54 

a sellõ Narancs-parton
# 376
Kijelentkezve--
-törölt nick 6508
Aktív fórumos
Aktív fórumos
211 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18455 Üzenet linkje2007-01-13 13:52:05 

Jókép! icon_smile.gif
# 377
Mamin
Aktív fórumos
Aktív fórumos
136 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18649 Üzenet linkje2007-01-14 22:57:58 

Szia Fgaben!
Gyönyörûek ezek a képek! Biztosan megnézzük ezt a vidéket! Megint köszönöm az információkat. Lehetséges, hogy kérdezek majd a hosszú úttal kapcsolatosan. Hajókázni mi is szeretünk, s nagyon jól hangzik a teknõsbéka szigeti látogatás is. Az apai fejes nálunk is példaértékû, fõleg, hogy van egy 13 éves gyerkõc is, a kicsi mellett :) Meteoráknál már voltunk kétszer, s bár szívesen megyünk majd még, most a barátaink szeretnék látni, mindenképpen. Igen, biztosan okosabb szervezetten, fölfele a szerpentin nem kíméli az autókat. Egyébként mire közeledik az utazás idõpontja szeretném összegyûjteni az összes lehetséges , fontos látnivalót, azután próbálok szelektálni, mert ugye az egy hét nagyon rövid.
Most böngészem a vonatkozó fórumokat, weboldalakat, de szavadon foglak, s kérdezek is majd!
Ha esetleg téged érdekel valami Santorinivel, Krétával, Stavros-szal kapcsolatban, én is szívesen válaszolok!
Üdv,
Mamin

# 378
Jgyurics
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18710 Üzenet linkje2007-01-15 19:56:12 

Kedves Zsokri!

Mi 2006.augusztusában voltunk Sartin az Apollon Apartmanban. Mindenkinek csak ajánlani tudom, szuper hely! A tulaj egész elfogadhatóan beszél németül, mi így mindent meg tudtunk vele beszélni. Érkezésünkkor még nem volt kész a szobánk, míg elkészült kaptunk tõle ajándék frappét és felküldött minket a tetõteraszra. Onnan szép kilátás volt és nagyon jól esett pihenni az árnyékban a 20 órás busz út után. Amúgy az Apollon Travellel mentünk és nagyon elégedettek voltunk velük! A helyi idegenvezetõk is barátságosak, rendesek voltunk, Vilivel és Leóval többször beszélgettünk is a hét folyamán. Ha kérdésed van, szívesen válaszolok.

# 379
Jgyurics
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18711 Üzenet linkje2007-01-15 19:57:13 

bocs, elírtam, Leóék voltak rendesek icon_smile.gif
# 380
KMárti
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18766 Üzenet linkje2007-01-16 23:07:33 

Sziasztok!!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.A baráti társasággal mennénk nyaralni(20 évesek vunk)olyan helyet keresünk,ahol pezsgõ élet van nem csak nappal hanem éjszaka is!az utazásunk fõ mozgatórugója a bulizás és strandolás.tudnátok vmi jó kis helyet ajánlani?mi Paraliára gondoltunk,de jött egy ötlet,h esetles Sarti.szerintetek melyikkel járnánk jobban?
a választ elõreis köszönöm!

# 381
Ani10
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18786 Üzenet linkje2007-01-17 13:23:55  apartmanok

Sziasztok, mi is Sartira készülünk, a választáshoz kellene egy kis segítség. Akinek van belsõ képe és véleménye a következõ apartmanokról, kérem küldje el a baranyai.aniko@freemail.hu címre.
Apostolos, Michalis, Ilias
Elõre is köszi

# 382
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18805 Üzenet linkje2007-01-17 17:13:00 

kMárti írta:
!az utazásunk fõ mozgatórugója a bulizás és strandolás.

Nos én voltam már mindkét helyen. Nekem Sarti jött be egyértelmûen, de a ti terveiteknek inkább Parália felel meg. Szerintem.

# 383
Jenike
Aktív fórumos
Aktív fórumos
215 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18808 Üzenet linkje2007-01-17 17:34:24 

Szerintem is Paralia a megfelelõ hely számotokra

jenike

# 384
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18862 Üzenet linkje2007-01-18 07:15:04 

Szia kMárti!
Ahogy Rebeka is írta, nektek Paralia a jobb. Mi most voltunk, 18 napot, és az egész város nyüzsgõt napi 22 órában. Sarti is nagyon szép, de sokkal nyugisabb.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 24 25 26 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu