A nektarin nagyon fini kinn, de tavaly ringlót ettem, akkorákat, mint egy alma. Meg kipróbáltam a sárgadinnyét, ami olyan, mint egy rugby labda. Olyan sárga De az íze olyan volt, mint egy körte. Az utcai árusoktól, akik kis teherautókról árulják a portékájukat, mindenféle finomságot lehet venni Az ő görögdinnyéjük nem olyan finom, mint az itthoni. A miénk édesebb...
Fiatalabb koromban nekem sem kellett vigyáznom az alakomra
#1265902010-02-23 06:51:44 Válasz a #126581. hsz-ra
Ginaaa!
Szerintem befér! De ha nem akkor a csajok ölében is elfér 1-1 nagy bőrönd, az a röpke 1100km. alatt.
Én spéci a vezetés miatt abba megyek, így hát nekem lesz 1pár, ha gondolod felét majd odaadom. Deeeee, ha pedig futni akarsz akkor a komplett párat! Majd kitömöd.
A Sárgadinnyéjük nahhhhhh aaaaaaaz igen!!!!! Éppencsakcsak édes. Összeragad az ember szája.
És mivel nekem "nem kell" fogyikúra így BéZsé-vel kifosztjuk a élelemkészletet Sartin!
Sancho és minden kedves Sartiba látogató, azért remélem hagytok még a boltokban, kajááldákban, stb. helyeken kajcsikat, innivalókat, a később indulóknak:)))
Lafka, ja persze, bőröndöt majd inkább a fejedre tesszük Köszi a cipőfelajánlást:))))
Sok embert láttunk a sziklák közt kutatni polip után szigonnyal, Én speciel szeretem a polipot (mint állatot és azért enni is). Na jó mi is vadásztunk rájuk néha! Gondolom az ott élő fajok mindegyike ehető, vagy nem? Igazából nem nagyon találtam róla semmit a neten! Valaki bővebb infóval rendelkezik? Megoszthatná.
#1266542010-02-23 18:00:24 Válasz a #126624. hsz-ra
Szia Lafka80! Mi is önellátók vagyunk a tenger gyümölcseiből van szigonypuskánk a párom mindig megfogja a vacsorának valót polip, különféle halak minden hal ehető ezt egy Görög halásztól tudjuk. Szia Erika
#1266572010-02-23 18:13:02 Válasz a #126654. hsz-ra
Köszi szépen!
Mi is lőttünk már párat, + is ettük!
(Hihetetlen jó élmény keresgetni őket, nem látod 1x csak megmozdul..... és........) A polip nagyon fini!
Fő az óvatosság! Akikkel most megyünk, 1 beszélgetésnél felmerült ezen kérdés, nem akarjuk eltenni a kis c..ikat lábalól...
Esetleg valami jó recepted nincs rá?
Köszi