[
Erre egy HOFI idézet lesz találó: Látja?Nem látja? Na látja! + Ha velem beszélsz fogd be szád...
Én meg azt mondom rá:
"Lesz ez még igy sem!" Az ellenség keze betette lábát békés berkeinkbe"
és különben is "Nem a zsömle lett kisseb, a mi pofánk lett nagyobb"
Ha végre lemegy az euro 270-re, tuti feltankolok belőle, merthát bármennyire is optimista vagyok, kezdem azt hinni itt már nem lesz jobb semmi
Szia Firkamanó!
Szerencsémre én még feltankoltam a 233Ft-os euróból, úgy, hogy az idei utazgatásra elég költőpénznek. Ha most lemegy az euró tényleg érdemes váltani, mert egyet értek Veled, itt most hosszabb távon, semmi jó nem várható. Ezt az országot tönkre tették.
Údv: Josza
Jó hír!
A hét elején a Nemzeti Bank kamatemelést hajt végre és várhatóan némiképp erősödni fog a forint. Most senki ne vegyen eurót, vagy dollárt, mert erősödni fog a forint kb. több részletben 270 forintig.
Egy darabig ekkörül is marad, de hogy meddig, azt nem tudom. Nem vagyok optimista hosszútávon.
Üdv: Josza
Szia Josza!
Erre egy HOFI idézet lesz találó: Látja?Nem látja? Na látja! + Ha velem beszélsz fogd be szád...
Az még a kisebb gond, ha a szigeten közlik, hogy az iroda nem tud hazahozni (én szívesen kintmaradok ), szerencsére most saját szervezésben megyünk, így ez a kockázat nálunk nem áll fent.
Remélem a nevesebb irodákkal sem lesz gond.
Ha végre lemegy az euro 270-re, tuti feltankolok belőle, merthát bármennyire is optimista vagyok, kezdem azt hinni itt már nem lesz jobb semmi
Jó hír!
A hét elején a Nemzeti Bank kamatemelést hajt végre és várhatóan némiképp erősödni fog a forint. Most senki ne vegyen eurót, vagy dollárt, mert erősödni fog a forint kb. több részletben 270 forintig.
Egy darabig ekkörül is marad, de hogy meddig, azt nem tudom. Nem vagyok optimista hosszútávon.
Üdv: Josza
Szerintem nagyon melegünk lesz tőle,de félő,hogy egy pár utaztató színtársulatnak is,akik lehet, hogy majd közelebbről megtudják a csődeljárás fogalmát, az utas meg megkérdezi: most hogy megyünk haza?
Ez heccnek meg viccnek elmegy,de élesben már nem lesz népszerű...
Én nagyon remélem,hogy ez nem következik be.De kellene egy Rodolfó aki egy trükkel kihúzna a sz...ból,de ő már nem él.
Én meg rossz kasztba születtem.
Emelt fővel acélos arcéllel politika mentesen a bányászbéka bokájától vágyakozva szemléljük annak cseppet sem vonzó, de számunkra elérhetetlen magasságokban lévő ülepét.