Legjobb ételek - italok
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Általános tapasztalatok
Hozzászóló Üzenet
# 391
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Döme
Törzstag
Törzstag
896 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#76524 Üzenet linkje2008-08-12 14:09:02  Válasz a #76519. hsz-ra

Hát nem maradtunk éhen...utána kaptunk egy hasonló tálon gyümölcsöt is, de abból már nem sok fogyott...Milyen jó is lenne most !
# 392
Antero
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
630 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#76522 Üzenet linkje2008-08-12 14:07:48 

"2 fõre kaptuk " ?!?!??!?!

miért nem reklamáltál ?

# 393
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#76520 Üzenet linkje2008-08-12 14:05:26  Válasz a #76517. hsz-ra Előzmény #76517

icon_eek.gif Ez a mennyiség, a lányomnak és nekem, egy hétre elég lenne.
# 394
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#76519 Üzenet linkje2008-08-12 14:00:44 

2 fõre???????????????Az nem semmi...Akkor biztos jól laktatok icon_smile.gif
# 395
Döme
Törzstag
Törzstag
896 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#76517 Üzenet linkje2008-08-12 13:59:03 

Igaz ugyan, hogy nem Görögországban-bár ott is lehetett volna- de ezt a tálat 2 fõre kaptuk. Nem volt pocsolyaízû... icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

# 396
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#76457 Üzenet linkje2008-08-12 12:08:23 

Sziro icon_exclaim.gif

Metaxa lehet hogy jobb erre icon_lol.gif

# 397
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kakadu
Törzstag
Törzstag
1130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#76417 Üzenet linkje2008-08-12 09:06:43 

h.apci írta:
Sok függ az alapanyagtól is! icon_exclaim.gif

És a séftõl icon_evil.gif
Üdülõhelyeken rendszeresen belefutok olyanokba, akik a múlt héten még kazánkovácsok voltak...

# 398
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#76407 Üzenet linkje2008-08-12 08:25:37 

sziro írta:
…minden nem lehet tökéletes icon_sad.gif icon_wink.gif , mint ahogy én sem vagyok az (belõlem is hiányoznak a hibák icon_redface.gif icon_biggrin.gif icon_lol.gif )

És ez nem vicc! icon_razz.gif

sziro írta:
…Valószínû attól függ, hogy van elkészítve…

Ez alapigazság, mert ahogy a Fábri mondta: "Nincs az az étel, amit egy csipetnyi sz@rral el ne lehetne rontani." icon_eek.gif icon_rolleyes.gif icon_lol.gif Sok függ az alapanyagtól is! icon_exclaim.gif

# 399
Sziro
Aktív fórumos
Aktív fórumos
375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#76389 Üzenet linkje2008-08-12 02:28:45 

cserrobi írta:
Sziro icon_exclaim.gif

Mindent meg kell kostolni mert már nem vagyunk gyerekek,azok szokták rávágni hogy én nem szeretem icon_rolleyes.gif
Azért nagyon remélem ízleni fog fõleg ha egy jó Görögországi Rosé bort kérsz hozzá 8-10 fokosra behûtve icon_wink.gif
Csak a torkodat meg ne süsse icon_biggrin.gif a borra gondoltam..

Kedves Cserrobi!
Én kisdobos becsületszavamra mondom icon_rolleyes.gif , hogy próbálkoztam a tengeri herkentyûkkel, de valahogy nekem furcsa mellékízük van (pocsolya? tenger?), amit nagyon nem kedvelek. Na azért nem mindegyiknek.
pl. homárt ettem, az nagyon ízlett, a rántott kagylónak is kellemes galambhúshoz hasonlító íze volt. Megkóstoltam a polipot, az is ízlett. Valószínû attól függ, hogy van elkészítve.
Én halból is csak az édeshúsú halat kedvelem (tiszai, balatoni), mondjuk a Lencsésen vagy a Kiskõrösiben egy halászlé az maga a menyország icon_lol.gif, de a tengeri halat csak akkor, ha nem érzem azt a különös mellékízt rajta.
A görög borok közül egy Mavro Dafnit szívesen elkortyolgatnék utána icon_biggrin.gif
Persze a kalamárinak elõször megágyaznék egy kis házi ouzóval icon_redface.gif

# 400
Sziro
Aktív fórumos
Aktív fórumos
375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#76387 Üzenet linkje2008-08-12 02:07:06 

Kedves H.apci!
Ha egyszer visszamegyek Tolóba, tuti, hogy megkóstolom a mini-tintahalat (feltéve, ha nekem is ad beõle) icon_rolleyes.gif icon_biggrin.gif

Glaxidi: gyönyörû, de minden nem lehet tökéletes icon_sad.gif icon_wink.gif , mint ahogy én sem vagyok az (belõlem is hiányoznak a hibák icon_redface.gif icon_biggrin.gif icon_lol.gif )

# 401
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#76384 Üzenet linkje2008-08-12 00:38:06 

Sziro icon_exclaim.gif

Mindent meg kell kostolni mert már nem vagyunk gyerekek,azok szokták rávágni hogy én nem szeretem icon_rolleyes.gif
Azért nagyon remélem ízleni fog fõleg ha egy jó Görögországi Rosé bort kérsz hozzá 8-10 fokosra behûtve icon_wink.gif
Csak a torkodat meg ne süsse icon_biggrin.gif a borra gondoltam..

# 402
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#76368 Üzenet linkje2008-08-11 21:25:46  Re:

sziro írta:
...ez a finomság mi? tán csak nem tintahal? Ne gerjessz icon_twisted.gif icon_lol.gif ...

...És ez a gyönyörûség hol van? Álmaink netovábbja...

Az a finomság a toloi halas mini-tintahala, amit ezen kívül még sehol nem láttam; isteni omlós volt, de a tintahalkarika nem is hasonlit rá (sajnos), de az is lehet finom. icon_wink.gif icon_razz.gif

Az a gyönyörúség pedig Galaxidiban a moló a strand mellett. Na, ilyen helyre nem szabad - általában - beülni kajálni, fõleg ha üres, max. egy üditõ és passz! Szinte ehetetlenül rágós volt az egyébként gyönyörû tintahal és a polip is, s persze jó drága! icon_rolleyes.gif

# 403
Sziro
Aktív fórumos
Aktív fórumos
375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#76366 Üzenet linkje2008-08-11 21:07:22 

Kedves H.apci!
Köszönöm az útbaigazítást és az információt.
A képek eléggé sokkolók így indulás elõtt 5 nappal icon_twisted.gif icon_lol.gif Egy kicsit izgatottabbá és türelmetlenebbé tettek icon_lol.gif

Toloi halvendéglõs sztorit elolvastam. Nagyon tetszett, de szerintem nem csak nekem icon_wink.gif

# 404
Sziro
Aktív fórumos
Aktív fórumos
375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#76365 Üzenet linkje2008-08-11 21:00:07  Re:

h.apci írta:

"Rutinos utazók vagytok"
Kedves H.apci! ne túlozz, csak utazgatunk icon_lol.gif

ez a finomság mi? tán csak nem tintahal? Ne gerjessz icon_twisted.gif icon_lol.gif

És ez a gyönyörûség hol van? Álmaink netovábbja...

# 405
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#76356 Üzenet linkje2008-08-11 20:23:38  Re:

sziro írta:
...van még remény, hogy esetleg jó lesz, amit eszek icon_wink.gif

Rutinos utazók vagytok, tudjátok, hogy nem a frekventált, hanem inkább eldugott helyen kell kajálni, ahol sok a görög vendég is. Sokszor volt már szó errõl. Tintahalat pedig lehetõleg ott, ahol bõ halvélaszték is van, mert akkor talán nem bolti mirelit, hanem friss, s annak lesz íze is! icon_exclaim.gif

Biztos mentek Litochoroba... Beérve a fõúton balra van egy nagy teraszos taverna szuper kajákkal, aztán a fõtér elõtti utosó utca (a jobboldalon, ami a parkolóba visz le) sarkán a másik; kipróbálva! icon_razz.gif

A legfinomabb mini-tintahalat Toloban ettem a halasnál (ld. "A toloi halvendéglõs" sztorit!). icon_wink.gif A lgrosszabb polipot és tintahalat pedig Galaxidiben a mólón egy nagyon frekventát, de tök üres henyen! icon_rolleyes.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Általános tapasztalatok
<   1 2 3 ... 26 27 28 ... 139 140 141   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu