Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 400
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20596 Üzenet linkje2007-02-19 12:56:41 

Nos Sarti lehúzásával nem értek személy szerint egyet. Több helyen voltunk már Észak-Görögországban, az említett Pefkohoriban is. Hát nekem az is tetszett, de Sartinak volt egyfajta hangulata, aminek sehol máshol. Legalábbis részemrõl. Rántott husit pedig sehol nem láttam (nem is kerestem), volt viszont hangulatos görög taverna finom ételekkel és állítom, hogy eddig a legjobb idegenvezetõkkel ott találkoztam. A Shiton Travel akkori gárdája díjnyertes volt minden tekintetben.
Mi anno a Papus apartmanban laktunk, jó átlagos szállás aranyos tulajokkal akik a földszinten laktak. De ez nem a Zeus kínálatában szerepel. Ja és itt ettünk hatalmas palacsintát, ami isteni volt. icon_lol.gif

# 401
Dijuska
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
164 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20597 Üzenet linkje2007-02-19 13:00:11 

Köszönöm a tanácsot, tehát az óvárosi részt kell választani.icon_smile.gif
Szerintem az az emberke akitõl idéztem, nem is próbálta meg jól érezni magát, vagy meglátni a szépségeket.
Nem zavarnak a magyarok, de nem azért mennék, hogy velük ismerkedjek.icon_biggrin.gif
Pl. az apukám nem bírja õket elviselni külföldön, olyan a viselkedésük, hogy még mi kérünk elnézést. Amikor apuval utaztam még régebben, Ausztriába vagy Horváto-ba, csak suttogva beszélgettünk magyarul, nehogy a többiek meghallják.icon_smile.gif Lehet hogy hülyeség, de amikor más országokban jártam, (nem volt sok ilyen) akkor minden alkalommal voltak magyarok néhányan (tisztelet a kivételnek) akiknek a helyében még szinte én kértem elnézést, olyan alpári suttyó módon bírtak viselkedni.

# 402
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20599 Üzenet linkje2007-02-19 13:04:15 

Szerintem is van Sartinak valami egyedi hangulata, ami engem is már az elsõ pillanatban megérintett. Éppen ezért szerettem volna egy idõben itt dolgozni, de aztán másfelé sodort a Sors.
Én tényleg õszinte szívvel merem ajánlani. Annak idején én a Bella Toursal utaztam, és a Marita apartmanban voltam. Tökéletesen elégedett voltam, és bár Jokert foglaltunk, de a kínálatból mégis ez volt a legjobb hely, ahová csak kerülhettünk volna. Nem tudom hogy ez az apartman még lézezik-e valamelyik iroda ajánlatában. A teraszról a tengert bámulva kezdõdött minden napom...
Rántott husi! Az van Sartin! Több helyen is láttam kiírva. Na de kinek kell rántott husi az alatt az egy-két Görögben töltött hét alatt?? Hónapok alatt már más...

# 403
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20600 Üzenet linkje2007-02-19 13:07:19 

Sokmindenben igazad van Dijuska a magyarok viselkedésével kapcsolatban is, de van ilyen is és olyan is. Nagyon sok kulturált, kedves emberrel is lehet találkozni, barátkozni, csakúgy mint itthon!
Na, és mint nemzetség, van azért nálunk rosszabb is! Hajaj, tudnék mesélni...
De talán ényleg nem tudsz olyan felszabadult lenni, nyugodtan beszélgetni, ha minden oldalon olyanok vesznek körül, akik értik is amit mondasz icon_wink.gif

# 404
Kecsi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20612 Üzenet linkje2007-02-19 14:44:46 

Sziasztok Mindenkinek!

Infót szeretnék kérni STAMATIS apartmanról ha volt már valaki! elõre is köszönöm! mi is elõször megyünk az idén Sartira, tök jókat olvastam róla ebben a fórumba!

# 405
Dijuska
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
164 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20613 Üzenet linkje2007-02-19 15:34:43 

Sok helyen olvasok a Narancspartról, meg hogy béreljünk robogót és menjünk el oda robogóval. Igen ám, de akinek nincs jogosítványa, nem vezet az mit csinál?Máshogy nem is lehet oda eljutni?
# 406
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20616 Üzenet linkje2007-02-19 16:42:35 

Úgy emlékszem volt oda szervezve kirándulás. Talán hajókirándulás volt és közben álltak meg ott? Mivel ezen nem vettünk részt és már jó pár éve volt nem állítom neked biztosra.
# 407
HJudit
Aktív fórumos
Aktív fórumos
306 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20622 Üzenet linkje2007-02-19 18:26:21 

Dijuska!
Biztos, hogy valami szervezett módon el lehet jutni oda, tényleg volt tavaly a programokban az egyik irodánál olyan hajókirándulás, ami során ott is kikötöttek. Ha mégsem, érdemes tudakozódni, Öcsémék néhány éve külön kérték meg az egyik idegenvezetõt , elvitte négyüket egy furgonnal és értük is ment a megbeszélt idõre.

# 408
Gótika
Aktív fórumos
Aktív fórumos
81 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20624 Üzenet linkje2007-02-19 19:03:03 

SZIA dijuska!

Az utazási irodánál LEÓ-ék valmi 5 euró körül szerveznek oda "buszjáratot" . Tavaly hetente háromszor mentek és jöttek a járatok.

Ha jól emlékszem 10-kor indultak a parklóból és délután 2 körül mentek a turistákért.

Érdemes elmenni, mert nagyon szép. Nem szabad kihagyni, bár a környék egy kicsit lepukkadt a szemetelõ turisták miatt.

De a látvány és a víz csodálatos.

ÜDV: Ági

# 409
Dijuska
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
164 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20638 Üzenet linkje2007-02-20 08:32:53 

Köszi szépen, nagyon kedvesek vagytok! icon_biggrin.gif
Legszívesebben már pakolnék is és mennék icon_smile.gif Csak most biztos hideg van Sartin is.
Nem is jönnék haza jó sokáig, azt hiszem... icon_smile.gif Korfuról nem nagyon akartunk hazajönni, gondolom itt sem lenne ez másként...

# 410
BOBOLYA
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20639 Üzenet linkje2007-02-20 08:40:18  KECSI

Kecsi, nekem vannak képeim a Stamatisról, de nem tudom itt hogyan lehet feltölteni. Az emailodra elküldeném, de mi a címed? Hogyan tudom megtalálni, nem ismerem még ezt a fórumot elég jól.Mi júli 7-21-ig leszünk ott.

# 411
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20642 Üzenet linkje2007-02-20 09:10:18 

Kedves Mindenki!
Kérnék én is infót néhány apartmanról,ha valaki volt már ott:Kosmas,Apostolos,Ilias.Most merült fel a lehetõsége,hogy esetleg kocsival vágunk neki az utnak.Én félnék,de a fiuk nem bánnák.Jönne valaki aug elsõ napjaiban kocsival Sartira?

# 412
BOBOLYA
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20647 Üzenet linkje2007-02-20 09:36:23 

Látom felkerült 3 kép a Stamatis apházról , Joxnak elküldtem, valszeg õ tette fel õket, van még kívülrõl is képem meg a környékrõl is ha szeretnéd, írj az ibolya@oszrt.hu-ra, és elküldöm õket
# 413
Dijuska
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
164 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20650 Üzenet linkje2007-02-20 09:50:48 

Ez az ap nekem is teccik:) De a Dias Zeusnál asszem nincs benne az ajánlatban.
# 414
HJudit
Aktív fórumos
Aktív fórumos
306 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20653 Üzenet linkje2007-02-20 11:47:29 

Most olvastam vissza pár oldalt, Dijuska, nagyon nem értek egyet a "lehúzós" idézettel, mármint a mondanivalójával.
Mi eddig kétszer voltunk, 4 év különbséggel, de van itt a fórumon olyan is, aki már 8szor volt. Sokan sokfélék vagyunk, az igaz, hogy sok a magyar, mivel - viszonylag - olcsón buszos utakat sokat szerveznek oda hazánkból, sok-sok egyszerû emberke is elõfordul.
Bogobea írását olvastam arról, hogy ne az új részen foglaljatok szállást. Nos, Sartit én három részre osztom, van a régi, ófalu része, az csendesebb, de a partja nem olyan jó strandolás szempontjából. A középsõ részben vannak az éttermek, boltok, kacatos árusok, motorkölcsönzõk, bárok. Itt elég kicsi erkéllyel ellátott házak vannak, könnyen elõfordul, hogy a másik szájába látsz, ha kiülsz - és viszont. Aztán a nyüzsgéstõl távolabb, Sarti Beach-en- a település legdélebbi részén - szellõsebben építették a házakat, mi direkt ide kértünk ajánlatot tavaly is. Nem bántuk meg. A part itt a legjobb, finom homokos, sekély, pár perc sétával kavicsos, sziklás öblöket lehet elérni. Ezen a részen is van két étterem, de mindkettõ csendes, az étkek finomak és görögök!!! van bolt is a reggeli meg minden egyéb élelmiszer beszerzéséhez. Ha megyek még Sartira - remélem - akkor újra erre a részre mennék.
Az apt-házat, ahol voltunk, Grigoris néven adták az irodák (tavaly IBUSZ), nagyon jó volt. AKIS-t nem ajánlom, szûkek a lakások, rossz volt a klíma, a teraszok is kicsik, barátaink laktak ott és nem volt jó. Ezen a környéken van még pár ház, a nevüket megnézem Neked, és írok újra.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 26 27 28 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu