EUR-USD 1.29 per pillanat. 222 Ft a dollár.
222x1.29=286 Ft.
282-ért vehetsz eurot.
Ha tudsz mondjuk 210-ért dollárt venni, akkor mindjárt csak 270 ft-ba került az euro.
Mondom hogy non olcsón kéne ahhoz dollárhoz jutni.
Kicsit bonyolult?
Igen én is láttam.. Remélem még csökken majd.. Egykis könnyítés mindenkinek aki még nem váltott eurot.. Ma bejártam a belvárost elmentem minimum 15 valutaváltó mellett.. Eurot jelenlegi állapot szerint 274 és 278 forint között lehet venni.. Ez valuta váltonként változik.. De e két összeg között mozog az euro most.. Egy helyen láttam 280 forintos vételárat..
Nem tudom ki hogyan van vele én még várok egy picit vele.. Amint lehetett hallani valami segélycsomag született és ennek köszönhetően az euro is csökken.. Lehet megy ez még lejebb... Pár napot még várok és megnézem akkor, hogyan alakul.. Aztán jöhet a vásárlás..
Persze mindenki maga dönti el mikor vesz eurot:)
Az ide-oda váltásokról jutott eszembe, hogy ha valaki Dollárért szeretne EUR-t venni az gondolja át, hogy a váltók először átváltják Forintra a Dollárt a vételi árfolyamon és utána
adnak a Forintért EUR-t az eladási áron. Így is megéri? Egy az egybe nem váltják át!
Ezt a mai napig én sem tudtam.. De ma felvilágosítottak arról, hogy ez tényleg így működik ahogyan írod.. Ugyhogy aki ebben gondolkodik ne tegye nem éri meg.. Sok turista pont ez miatt panaszkodik mert így csinálják a váltókban.. De hiába háborognak ez a törvény!!