#1037872009-06-09 09:58:06 Válasz a #103766. hsz-ra
Szia Évki!
Azért ez sok kérdést felvet.
Elég gyakori név... Ki ő? Magán szállásadó vagy egy iroda képviselője? Honnan ismertétek? Azt írod, papírt adott a befizetésről. Hivatalos papír, nincs rajta bélyegző? Személyesen fizettetek neki vagy átutalással?
D.
#1037662009-06-09 08:45:59 Válasz a #103761. hsz-ra
Próbáljuk elérni a megadott számát ill e-maileztünk ,nem válaszolt.Kifizettünk neki tavaly még családonként 60000-ft előleget,adott papiírt is róla most pedig elnyelte a föld
Mostanáűban last minuteokat nézegetünk.Igy találtam az Aeolus oldalán,repülős akciós utnál,hogy külön fizetendő "servicefee"-ha jól emlékszem.Nem kevés.23900/fő...még nem hallottam ilyenről.Mi lehet ez?
Igazad van, tényleg ott találtam. Szerettem volna kicsit összehasonlítani az árakat, és ott találtam. Tényleg megdöbbentő. Ezek után fenntartásokkal fogom kezelni az odaszóló ajánlatokat.
Ezt egy kedvelt iroda oldaláról ollóztam a foglalás részletei között.
Az ár nem tartalmazza:
végtakarítást: 30 Euro/stúdió/hét, 40 Euro/apartman/hét, a helyszínen fizetendő
kauciót: 100 Euro/apartman, az apartmanok eredeti állapotban való átadásakor visszajár
parkolást: 5 Euro/autó/nap, a helyszínen fizetendő (előre jelezni kell irodánknak)
tv használatot: 20 Euro/apartman/hét, a helyszínen fizetendő (csak lekérésre, előre jelezni kell irodánknak)
babágyat: 32 Euro/hét, a helyszínen fizetendő (csak lekérésre, előre jelezni kell irodánknak)
törölközőt, ágyneműhuzatot, lepedőt: vinni kell, vagy a helyszínen bérelhető (12 Euro/fő/hét áron)
étkezést: önellátás
utazást: egyénileg
útlemondási biztosítást: a megrendelt szállás, étkezés és utazás díjának 1,5%-a. Az útlemondási biztosítás csak a megrendeléskor köthető, utólagos megkötésére nincs mód.
betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást: irodánkban köthető Van még valami amit nem számoltak fel??? Számomra felháborító!!!
Ez biztos valami olaszországi útnál volt, ott divat ez, hogy mindenért külön fizetni kell.........