#1354532010-05-24 19:37:39 Válasz a #135433. hsz-ra
Szia Gugic!
A Dina apartman a Vannvini apartman volt korábban csak más nevet kapott.
Voltunk ott pár évvel ezelőtt,de nekem nem igazán tetszett.Mi ugyan szeptemberben voltunk,és elég sok eső esett akkor.Az ófalut akkor egy fatelepen keresztül lehetett megközelíteni a legrövidebb úton,ahol az eső miatt raklapokon átlépkedve tudtunk átmenni,mert különben bokáig jártunk volna a vízben Az alagsorban lakókat éjszaka kiöntötte a víz,mert befolyt hozzájuk. Maga az apartman ugyan jó,de elhelyezkedése szempontjából nem igazán van jó helyen./A főúton a temető után ,és a benzinkút között Sykia felé/.
Több helyen is hallottam hogy Sartin nincs gond. Ezek a balhék inkább Athén körzetére korlátozódnak. Remélem tényleg nem lesz semmi ami elronthatná a kedvünket
Amióta elmentél új sláger van itt. A Sarti webkamera
Sassos motorkölcsönzőjét és egy kis boltot lehet rajta látni. Majd néha arrajárok és beleintegetek
#1354582010-05-24 20:25:30 Válasz a #135453. hsz-ra
Szia!
Köszönöm szépen a válaszod! A Dina egyébként az ó részhez vagy a beachez van közelebb? Azt olvastam egy fórumon, hogy a tulaj bezárta a fatelepet, így kerülni kell... Nem tudom, hogy mennyire lehet ez nagy távolság. Az apartman egyébként szép berendezésű?
#1354592010-05-24 20:28:37 Válasz a #135456. hsz-ra
Szia Hadiandi és Sancho!
Azt hittem már el mentél de péntekig még biztos " beszélünk ".
Láttam a kamerát ill. amit mutat az nem igazán sok.
Most már féllábon is kibírjuk. 1-2 hét és friss infókat kapunk a haza érkezőktől.
Josh, meglestem a képeidet. Nem bántam még mindig meg, hogy idén Sartiban nyaralunk:). Látom Neked /Nektek bejött Sarti, meg ez a május végi-június elejei nyaralás, tavaly is ilyenkor mentetek. Majd Téged is várunk a frisss infókkal, képekkel!!!