Korábbiakhoz szólva...
Maximálisan egyetértek hajollal abban, hogy nem 19 fokos a tenger elõszezonban!!!
Nagyon jókat fürödtünk június elején, persze nem egész álló nap áztunk... napoztunk, úsztunk, napoztunk, úsztunk... a kisebb vízben simán lehetett labdázni, stb. és nem fáztunk meg. Inkább az esõ volt zavaró...
Gramvoussa esõben ugyanis nem igazán mondható kék lagúnának és Szamaria sem egy leányálom. A jóhír viszont az, hogy nem hideg a tavaszi esõ, így nem fáztunk meg...
Szia Jox!
Azt kérdezed: Sikerült kimenteni a fotón látható személyt?
Kimenteni? Komoly fenyegetésekkel, erõszak kilátásba helyezésével lehetett vacsraidõben kicsalogatni!
Remélem, átjön a képen a szándék: ezen a május végi napon Gouvesben a tenger milyen "kellemetlen" volt!
Sziasztok!!!
Megjöttünk...bár már lehet írtam:)
Szép volt, jó volt, akár újra csomagolnék...bár a sziget tényleg hatalmas, rengeteget kellett vezetnem...
Agios Nicolaostól Rethymnonig sikerült a szigetet bejárnunk, tehát a csücskök - Elafonissi, VAi- kimaradtak....
Puszi: Hajni
Hajol május 29-én fényképezett, elõszezonban...
Mi június 6-án - szintén ELÕSZEZONBAN - érkeztünk: nem mondhatnám sem az ár, sem az idõjárás, sem a túristák száma alapján, hogy fõszezonban lettünk volna Krétán! De persze én ezt nem tudhatom, mert elvégre én voltam ott... ugye kedves Antero!
Úgyhogy azok kedvéért, akik kételkednek: hajollal egyetértek, miszerint elõszezonban lehet lubickolni a tengerben.
Aki nem hiszi, az szeptemberben se utazzon, mert akkor is elõjönnek már a krétai jegesmedvék a sok krétai jégtábla között!) Ja: Korfun is hasonló a helyzet...)